2021-03-15
以前抗拒,現在習慣上次嚟到食韓國嘢,先發現呢度多嘢食Bookmark咗呢間拉麵試吓因為見佢無論鋪面定係裏面都好靚,今次就叫朋友陪我試吓未入陪你會覺得佢似係日本風格,入到去有啲似居酒屋,除咗次居酒屋仲有好多貓貓擺設,愛貓人士應該好鍾意🐱🐱魚介拉麵 $78🍜唔會好油,連個湯底我都會飲,平時嘅我食拉麵係食幾啖就唔食,今次我差唔多食晒,係因為真係太多好飽所以食唔晒辛肉碎拉麵 $85🍜見到呢個拉麵幾特別所以叫,入面真係好多肉碎,但由於佢係辣嘅關係就有啲油,佢有啲似平時食米線嘅炸醬,所以我覺得幾好味三重芝士春卷 $30其他小食平時都食得多,反而呢個未見過所以就叫,佢啲芝士好多又會流心,好邪惡但好好食😋完熟桃子$24 🍑🍑嘅舖頭多數都會有唔同味嘅碳酸汽水,朋友係桃味愛好者,所以佢話要試吓,係幾香桃味既👍👍啲拉麵有得揀要直麵或者曲麵,仲有得揀軟,普通,硬。平時食得直麵多,今次試吓曲麵,又真係幾唔錯。而且每碗麵本身已經有一隻糖心蛋,呢個價錢來講幾抵。地方雖然唔算大,最緊要佢個環境真係幾舒服,睇到啲貓貓嘅背景真係好治療
上次嚟到食韓國嘢,先發現呢度多嘢食
Bookmark咗呢間拉麵試吓
因為見佢無論鋪面定係裏面都好靚,今次就叫朋友陪我試吓
魚介拉麵 $78🍜
辛肉碎拉麵 $85🍜