2008-09-08 34 浏览
相比起其它壽司店,這店裡的壽司刺身非常新鮮,起碼不覺得會中毒,尤其是鰹魚刺身,實在回味。(註:我並不是個非常喜歡吃魚的人)不過價錢甚高,而炸物亦一般。平日時間去,不太多人,一定有位。
(註:我並不是個非常喜歡吃魚的人)

不過價錢甚高,而炸物亦一般。

平日時間去,不太多人,一定有位。
  • 帶子、三文魚及鰹魚刺身
2008-08-30 29 浏览
8月28日剛巧睇報紙,千両又有新野:九州直送「汁煮皮剝」和「縞鰺壽司」,而我又有 coupon,拿拿臨同老公去新太陽廣場分店食先! 不過「縞鰺」係咩魚黎架呢?進店後,問店員始知,剝皮魚仍未運抵香港,今天無緣一試了!反而,我們叫了鹽燒原條池魚和縞鰺(即深海大池魚)!不過「縞鰺壽司($35 兩件)」的價錢可能只限 Time Square 新店呢!縞鰺壽司$40:果然爽甜彈牙!不過比其他 sushi 細舊咁多既?!極上壽司拼盆$115 (灸燒吞拿魚、吞拿魚、魚立魚、厚燒甜蛋、帶子、蝦、三文魚子、蔥吞拿魚)鹽燒原條池魚$90:燒魚個汁太酸了!軟殼蟹手卷$18:老公話幾好食三文魚皮手卷$18:魚皮和紫菜都脆,正! 青口$18:都唔好味既...有d食到碎殼... 這碟好差!八爪魚壽司$14:加d梅醬落八爪魚味道怪怪,而且好似唔係好新鮮,舊飯仲一夾就散(斷開左)添!梅子紫蘇卷$12:賣相:一般,高低不一;味道:紫蘇葉味太勁,但加了芝麻味道都幾夾;梅子醬太少,食唔出梅味!我覺得這道 sushi 的配方比例真的要改良一下!加埋一$357.5,用 $200 cash coupon 後只需 $157.

不過「縞鰺」係咩魚黎架呢?

進店後,問店員始知,剝皮魚仍未運抵香港,今天無緣一試了!

縞鰺壽司$40:果然爽甜彈牙!
不過比其他 sushi 細舊咁多既?!
鹽燒原條池魚$90:燒魚個汁太酸了!

軟殼蟹手卷$18:老公話幾好食
三文魚皮手卷$18:魚皮和紫菜都脆,正!

青口$18:都唔好味既...有d食到碎殼... 這碟好差!

舊飯仲一夾就散(斷開左)添!

加埋一$357.5,用 $200 cash coupon 後只需 $157.5,如果無 coupon 就無咁抵食了!

看其他食評話此店服務好差,今次出奇地很有禮貌喎,亦無漏order,不過人多時上菜就比較慢,但都唔係其他人講得咁差啫!可能已經炒左那班員工呢…我估咋,我之前無幫襯過這間分店!
九州直送池魚生、熟都唔錯
正!手卷類唔錯
  • 三文魚皮手卷
  • 縞鰺壽司
2008-08-04 10 浏览
周六下晝,TST超多人,2點幾去到千兩竟然大把位,唔錯。鰻魚壽司is my favourate,與朋友ORDER左四客,好好味。燉蛋,海膽壽司,軟殼蟹手卷等都保持水準。唯一小小缺點係個中吞拿魚腩壽司,無以前gum靚,朋友話有小小腥。Overall,千兩都係我下午茶嘎保留選擇。(Lunch+Afternoon tea)
周六下晝,TST超多人,2點幾去到千兩竟然大把位,唔錯。

燉蛋,海膽壽司,軟殼蟹手卷等都保持水準。

• 鰻魚壽司
2008-07-27 20 浏览
千両TST店新開張時我幫襯過一次, 無乜特色, 又貴。今次第二次去, 是因為看見U-magazine有期有個model介紹, 我發覺個menu唔同咗, 講到幾好食咁, 於是再去。星期六下午茶時間一個人去, 佢地無下午茶餐, 店好少人. 拿起menu, 發覺唔同咗, 侍應都證實改了menu. 我點了:軟殼蟹手卷 - HK$18,今餐最好食, 熱辣辣,蟹好脆, 與軟軟的牛油果味道絶配灸燒三文魚sushi - hkHK$18, 今餐第二好食, 付點點蘿蔔蓉及三文魚子醬油吞拿魚sushi-$18- OK, 有點salty中toro腩sushi - HK$40- 今餐最貴, 唔錯, 但唔覺得有甚麼特別甜蛋 - $12- ok, 但湯汁味蓋過甜味, 或許甜一點更好油甘魚腩sushi (1件) - $18-ok青瓜soda 燒酎 - $28, 本來想點三果燒酎, 但擔心酒精太重點了這個, 但味有點過淡, cocktail & alcohol兩頭唔到岸

醬油吞拿魚sushi-$18- OK, 有點salty
油甘魚腩sushi (1件) - $18-ok
  • 軟殼蟹手卷
  • 灸燒三文魚sushi
2008-07-16 15 浏览
星期日(13/7)晚約了女子組跟fanny慶番生日...朋友未夠七點walk in去拿位子...yeah~九個人可以坐廂房~但order東西較不便, 雖然有鐘按...但有時一陣子都未有人o黎囉食物味道都不錯。。。厚燒玉子、海膽軍艦、炙燒三文魚sushi、鰻魚sushi、炸蝦sushi、咩燒牛肉刺身等等...但去到末段再order時就差喇...當時八點半~我o地再order, 諗住點炙燒吞拿魚sushi(鹽燒&醬油)...之後個侍應返轉頭話無囉, 我o地都好愕然囉...咁早就無貨, 建議我o地點大吞拿魚腩sushi, reject了...咁叫侍應拿個生日cake來啦...點知影完相, 叫人拿刀o黎切啦...一間食肆竟然無切蛋糕o既刀, 仲要搵個阿姐o黎話"其他客人都係自己帶刀o黎切架..." 而且我o地個cake仲要係雪糕cake囉, 要客人好無奈咁捧著個cake去隔離間星巴克幫手...真係無奈~大家記住唔好帶生日cake去呢間食肆呀~~~特別鳴謝...tst新太陽的STARBUCKS~~~
星期日(13/7)晚約了女子組跟fanny慶番生日...

大家記住唔好帶生日cake去呢間食肆呀~~~

特別鳴謝...tst新太陽的STARBUCKS~~~
海膽軍艦
自己擠的西柚梳打
炙燒三文魚壽司
NG ending>.<
海膽軍艦
炙燒三文魚壽司
2008-07-03 18 浏览
多謝我的 好朋友 跟我預祝生日, 我們到千襾 食 sushi, 刺身 很新鮮, 地方清潔 又 舒適, waiter 服務友善, 上菜也很快, 真的好開心~ 多謝晒^^!而且, 千襾 在 假日的 中午時候 吾full, 故不用等位, 大家可以 好好 享受一 頓 優閒lunch! 現在 DBS card 有 85 折, 認真抵食!1. 鰻魚壽司~ 跟一般的鰻魚壽司有別 , 鰻魚的口感較簿 和沒有炭燒的 甜美味道, 個人覺得麻麻.2. 三文魚刺身~ 我的最愛, 三文魚刺身好新鮮&肥美.3. 日本帶子刺身~超新鮮& 帶子味道好鮮甜! 一定要試.4. 腐皮壽司~ 朋友喜歡食, 我怕腐皮會太甜 沒有食, 但賣相幾好.5. 南鰭吞拿魚刺身(一碟有3 片) ~ 其實我一向 不太愛吃吞拿魚刺身 , 但 我覺得 這款 南鰭吞拿魚刺身厚身 又很新鮮, 有種 豐富的口感!6. 千襾特厚燒甜蛋 ~ 甜蛋 做得 夠厚 且不會太甜, 幾香滑 又有口感, 真有水準!7. 梅子紫蘇卷(一碟有6小卷) ~ 朋友極力推介, 一試便愛上了 那 酸甜甘美的 奇怪 味道, 卻很清新, 下次 會再 叫 呢.8. 辛辣卷(一碟

2. 三文魚刺身~ 我的最愛, 三文魚刺身好新鮮&肥美.

3. 日本帶子刺身~超新鮮& 帶子味道好鮮甜! 一定要試.

8. 辛辣卷(一碟有3小卷) ~ 我吾食辣, 沒有試, 朋友都說頗辣啊!

9. 軟殼蟹手卷 ~ 軟殼蟹香脆鮮美, 紫菜很 脆, 手卷汁是沙律汁& 蟹子粒 亦很香口, 超正!!!

美味Sushi
午餐
美味Sushi
  • 軟殼蟹手卷
  • 梅子紫蘇卷
2008-07-02 12 浏览
28/6(六) 8:15pm叨DBS卡的光,去電"千兩"訂座(原來可訂座!).入座時間只有晚上七時及八時半;取了後者.預留了較寧靜的卡座給我們,缺乏壽司們於眼前走秀,倒有點莫名的失意!闊落的棗紅軟卡座襯以富東洋味道的淺木牆板,略嫌光線有點刺眼!乘著八五折之優惠,點了厚燒玉子$12,軟殼蟹手卷$18,野菜鰻魚卷$18,魷魚壽司$12,三文魚壽司$14,鱈魚肝壽司$18,三文魚腩壽司$18,海膽壽司$40,藍鰭中吞拿魚腩壽司$40,日式燉蛋$18.厚燒玉子--蛋味濃郁且夠厚,奈何質地不盡嫩滑.軟殼蟹手卷--脆口紫菜包裹著生菜,牛油果,軟殼蟹及珍珠米,整體而言未算精彩,蟹的肉汁及肉地尚有進步空間.野菜鰻魚卷--卷物撒上白芝麻,肥嫩鰻魚卷著生菜,牛油果及卜脆蟹籽,再以鰻魚汁提味;一客兩件,不太夠喉.魷魚壽司--魚身亮澤,亦富應有的煙韌度.鱈魚肝壽司--質感軟滑,當然不及鵝肝的化,入口尚帶微微鮮香;不妨一試!三文魚腩壽司&三文魚壽司--賣相及味道區別不大,只是腩位色澤稍淺;肥美度偏差不大,魚油及魚香兩者兼備!海膽壽司--呈橙黃色的海膽味道甘鮮,服務生忘了劃掉已端上的海膽壽司,變相多送一客,爽!藍
28/6(六) 8:15pm

厚燒玉子--蛋味濃郁且夠厚,奈何質地不盡嫩滑.

魷魚壽司--魚身亮澤,亦富應有的煙韌度.

藍鰭中吞拿魚腩壽司--淺粉紅的魚腩入口近乎即溶,有著魚油的郁香;$40一件,有所交代!

日式燉蛋--滑度及稠度並不高,也欠鮮;蝦仁,冬菇,蟹柳肉等配料都好不了哪!

全靠失魂的服務生,方享"雙重優惠",折後的晚膳大概$200,感覺滿抵吃呢!
2008-06-27 7 浏览
男朋友 6月12 生日,事關佢鍾意食日本野,又嘴雕雕,千辛萬苦先揀到同佢食 千兩。男朋友本身鍾意食元氣,所以揀左同一集團而又高級d ge 千兩,希望佢生日食得開心又放心la打電話去,冇得book 台,到左之後亦等左20 mins左右,服務員 d 態度都ok~講真,我自己偏好多款ge 食肆,我覺得呢度可以揀ge 野真係唔多,而男朋友就重質素多d。總括黎講,少款但d 野幾新鮮而搭夠,。男朋友一句話,可以再黎wow,即刻都放心哂~~我地食左軟殼蟹手卷三文魚皮手卷剌身: 三文魚厚燒甜蛋壽司: 帶子,三文魚腩,海膽,炸蝦,炙三文魚等等食左$300 2個人~我地冇DBS ,不過我都覺得唔係貴好多,都接受到GE 價錢,只不過有DISCOUNT 的話是更抵食!!!!綜合埋男朋友ge 意見: 我地覺得手卷方面普普通通,同元氣係差唔多ge,剌身方面幾新鮮,厚燒甜蛋對我地黎講甜左d,我地唔係太鍾意食甜食之餘,覺得日本野咁樣有d怪,不過味道是可以的。另外,我覺得帶子好正r,有肥大肉厚ge 口感~~食到佢,我好開心~~炸蝦都係,上到台仲熱辣辣,好好味~我估回轉帶上ge 就帶唔到呢種感覺la~所以試呢款 都係落o

我地食左軟殼蟹手卷
三文魚皮手卷
剌身: 三文魚
厚燒甜蛋
壽司: 帶子,三文魚腩,海膽,炸蝦,炙三文魚等等

綜合埋男朋友ge 意見: 我地覺得手卷方面普普通通,同元氣係差唔多ge,剌身方面幾新鮮,厚燒甜蛋對我地黎講甜左d,我地唔係太鍾意食甜食之餘,覺得日本野咁樣有d怪,不過味道是可以的。另外,我覺得帶子好正r,有肥大肉厚ge 口感~~食到佢,我好開心~~炸蝦都係,上到台仲熱辣辣,好好味~我估回轉帶上ge 就帶唔到呢種感覺la~所以試呢款 都係落order 好d~海膽方面,我就覺得好足料~冇醒味~~tim~ 但男朋友加多句,如果你食過好味ge 海膽,呢度ge 就只係一般貨色,如果你食過有醒味/無乜味ge 海膽,你就會覺得千兩俾左d好野你~~

呢度個師傅整整下壽司就大叫,好似“gush”個d咁,好鬼得意~~我地食食下同佢有眼神接觸,我地點點頭,佢就0翕左ja 日文~~臨走又對我地講普通話 謝謝~~
所以呢一餐我地都食得好開心,雖然唔係話好食到不得了,但加埋唔錯ge 服務態度同得意ge 師傅,成個食野ge 過程好舒服,食得暢快~
大家可以一試~
好新鮮
左上角係海膽rrrrr
好新鮮
左上角係海膽rrrrr
  • 帶子壽司同埋炸蝦壽司
一路以黎聽朋友講千兩點樣好食. 上到黎睇食評又咁ok. 加上DBS有優惠,想唔去試都唔得.款式唔多, 不過無關係. 去到點咗: 灸燒三文魚, 三文魚腩, 中吞拿魚腩, 帶子, 他他牛, 吉列蝦卷, 厚燒蛋, 軟殼蟹手卷等.先講佢基本嘅飯, 好多件壽司都一夾就散. 唔係散晒咁誇張, 而係斷開咁. 我都好耐未試過... 再黎就係佢d刀工. 真係不敢恭維. 切到一岩一忽, 賣相都頂唔順.之後見到嘅係, Size除咗他他牛比較大件. 其他都偏細同薄.... 好耐無食過咁細件三文魚腩...味道方面, 全晚最正就係件軟殼蟹手卷同帶子壽司... 而且唔係真係太突出. 佢嘅招牌他他牛非常韌...全晚最好賣嘅就係佢地嘅藍鰭吞拿魚系列. 搞到我食唔到(遲入座). 埋單兩個人有85折都有過300蚊. 以呢個價錢絕對物非所值... 我都唔知係我嗌錯款式定係真係咁唔好彩. 我比多個評語就係: 比元氣好食10 - 20%...唯一值得讚嘅就係環境, 真係坐得好舒服. 服務方面, 佢漏少D單就好喇.
想唔去試都唔得.

$約150 (晚餐)
2008-06-18 11 浏览
諗住試下新野...夜晚9點去到...冇咩人...環境同同一集團的元氣分別不大... 叫左壽司拼盤軟殼蟹手卷吞拿魚腩壽司甜蛋(玉子)壽司 - 冇咩特別帶子壽司 - 可以一試炸蝦壽司 - 比較油膩總括來說,味道是可以的,但本人覺得價錢同食品的質素還有一段距離。另外,飯的黏性不夠,一粒粒會跌出來的,又似屋企食用的米而非珍珠米。希望可以改善啦。
諗住試下新野...夜晚9點去到...冇咩人...
環境同同一集團的元氣分別不大...

叫左

壽司拼盤 有些的味道不錯
疑似油甘魚 但裂肉的
同屋企的泰國米冇咩分別
2008-06-14 12 浏览
今日同老媽子撐檯腳, 揀左食千両, 因為大家都係sushi怪 DBS信用卡做緊住單85折, 所以我地好盡情咁食. 因為迴轉帶上唔係有太多選擇, 所以我地大部分都係order的. 食左的包括:1. 三文魚壽司 ($14) -好肥美, 前後食左兩碟2. 帶子壽司 ($25) - 鮮甜厚肉3. 炸蝦壽司 ($25) - 隻蝦好大隻, 剛剛炸好脆卜卜, 好食4. 辣味三文魚軍艦 ($14) - 例牌要食, 因為係情意結5. 油甘魚腩壽司 ($14) - 好爽, 唔怪之得一碟得一舊啦6. 鰻魚壽司 ($18) - 好食, 不過熱d就好啦7. 厚燒甜蛋 ($12) - 見到日本師傅o係bar檯一路整一路嗌, 吸引左大家的注意力, 所以忍唔住叫番碟先. 上檯次後仲係咁出煙, 好香呀!! 同埋好好食呀, 甜蛋好難整得好, 呢度我俾98分.8. 槍魷魚壽司 ($12) - 一向都覺得$12的槍魷魚好抵食, 好新鮮好爽9. 甜蝦刺身 ($40) - 呢度的冇CWB分店咁大隻, 不過都好味10. 帶子刺身 ($40) - 因為帶子壽司一碟唔夠喉, 所以order刺身食, 正!11. 西柚梳打燒酌 ($28

1. 三文魚壽司 ($14) -好肥美, 前後食左兩碟
2. 帶子壽司 ($25) - 鮮甜厚肉
6. 鰻魚壽司 ($18) - 好食, 不過熱d就好啦
11. 西柚梳打燒酌 ($28) - 食壽司點可以唔飲酒, 一杯就夠ga啦
我地兩個食完上面的野都飽lu, 如果唔係仲想叫埋他他牛同手卷食, 唯有留番下次啦. 埋單折左後$250, 大滿足呢~~

淨係影左呢張相
淨係影左呢張相
2008-06-07 22 浏览
等男友放工時已吃了tea,dinner時間竟然不餓,於是來吃sushi。軟殼蟹手卷($18)︰份量足,味道美。軟殼蟹還是熱熱的,加上牛油果吃,別有一番滋味。槍魷魚($12)︰我還是不大喜歡吃生的魷魚,感覺怪怪的。厚燒甜蛋($12)︰很多汁,不會一味死甜,蠻好吃的﹗帶子($25)︰肉質肥美,頗新鮮。還吃了不多sushi,印象也不太深。最喜歡的還是wasabi,哈哈。不過座位真的舒服,服務態度友善,只是出菜慢了一點。另外,和那班天真無邪的小孩子上最後一課,心中十分不捨。

槍魷魚($12)︰我還是不大喜歡吃生的魷魚,感覺怪怪的。

厚燒甜蛋($12)︰很多汁,不會一味死甜,蠻好吃的﹗

帶子($25)︰肉質肥美,頗新鮮。

另外,和那班天真無邪的小孩子上最後一課,心中十分不捨。

wasabi
厚燒甜蛋(
帶子
2008-05-19 37 浏览
沒有想像中貴,價錢與質素合理,不用等位!服務很好,帶位的在外面跟我作介紹,解答問題,侍應們也很有禮!甜蝦壽司:蝦既大且鮮,好吃!海膽壽司:尚算新鮮,合格!軟殼蟹手卷:軟殼蟹和紫菜夠脆,好!帶子刺身:鮮甜味美!鰻魚壽司:鰻魚一大片,醬油是自己淋的,不錯!帶子壽司:鮮甜味美,只是帶子不夠大隻!火灸三文魚腩壽司:個人覺得很油膩!三文魚壽司:沒有吃,不過賣相不錯!質素不比一般連繫店的差,不妨一試!
沒有想像中貴,價錢與質素合理,不用等位!

甜蝦壽司:蝦既大且鮮,好吃!
海膽壽司:尚算新鮮,合格!
軟殼蟹手卷:軟殼蟹和紫菜夠脆,好!
帶子刺身:鮮甜味美!
鰻魚壽司:鰻魚一大片,醬油是自己淋的,不錯!
帶子壽司:鮮甜味美,只是帶子不夠大隻!
火灸三文魚腩壽司:個人覺得很油膩!
三文魚壽司:沒有吃,不過賣相不錯!

質素不比一般連繫店的差,不妨一試!
帶子刺身
帶子刺身
  • 軟殼蟹手卷、甜蝦壽司
2008-05-15
一開始,以為係好貴好貴o個D 。但係望落又唔係太過份喎。三文魚好味。鰻魚真係無得頂呀。八爪魚一般啦。仲有其他,不過唔記得啦。食得好飽,兩個人都係300蚊唔洗,算係咁啦。ps. 係無服務可言o架,叫埋數都叫o左好耐,唔係因為人多,係因為佢o地不停傾計。
一開始,以為係好貴好貴o個D 。
但係望落又唔係太過份喎。

三文魚好味。
鰻魚真係無得頂呀。
八爪魚一般啦。
仲有其他,不過唔記得啦。

食得好飽,兩個人都係300蚊唔洗,算係咁啦。

• 鰻魚壽司
2008-04-24 2 浏览
提前請自己食餐好啲o既日本寿司因為真係好耐冇食啲ok o既吞拿魚嚕我一早就諗住食呢度...個fd 未到, 咪落去睇住餐牌先點知啲"知客"見我衣衫不整一啲 service 都冇明明有個menu, 都剩係叫我睇佢哋棟出嚟個塊版點解呢度o既service 差咁遠...唔通生意唔好o既就要咁差服務?唔理解join 咗個fd 之後就落去...一入去頭先果個人就叫我埋迴轉區我話想入去order 區佢好似odd 咗咁...唔俾人去order 區咁整嚟做咩呢?跟住我咪同我個fd 講:「呢度啲吞拿魚好食o架, 係啲服務差啲。」我相信果位小姐都聽到跟住佢就走開咗由另一位男同事serve 我哋呢啲咪service lor~抵佢一世做"知客", 係咪好衰呢不過sorry 我係食埋啲 service o架>__<跟住盡量係冇影響心情底下叫嘢食款式真係唔算多不過勝在都有我想食o既sushi先叫咗個吞拿魚組合有刺身同埋有sushi好似係魚腩同魚背d 魚腩真係好肥, 魚油好多, 入口即溶魚背就較實, 但我個人就鐘意呢部份多啲朋友只係鐘意食熟o既多啲所以啲炙燒o既寿司刺身就俾哂佢食喇第一round仲有海
提前請自己食餐好啲o既日本寿司
因為真係好耐冇食啲ok o既吞拿魚嚕

我一早就諗住食呢度...
個fd 未到, 咪落去睇住餐牌先
點知啲"知客"見我衣衫不整
一啲 service 都冇
明明有個menu, 都剩係叫我睇佢哋棟出嚟個塊版
點解呢度o既service 差咁遠...
唔通生意唔好o既就要咁差服務?
唔理解

join 咗個fd 之後就落去...
一入去頭先果個人就叫我埋迴轉區
我話想入去order 區
我相信果位小姐都聽到
跟住佢就走開咗
由另一位男同事serve 我哋
呢啲咪service lor~
抵佢一世做"知客", 係咪好衰呢
不過sorry 我係食埋啲 service o架>__<

跟住盡量係冇影響心情底下叫嘢食
款式真係唔算多
不過勝在都有我想食o既sushi
先叫咗個吞拿魚組合
刺身同埋有sushi
好似係魚腩同魚背
d 魚腩真係好肥, 魚油好多, 入口即溶
魚背就較實, 但我個人就鐘意呢部份多啲
朋友只係鐘意食熟o既多啲
所以啲炙燒o既寿司刺身就俾哂佢食喇
第一round仲有海鰻﹑海膽﹑鰻魚﹑油甘魚﹑炙燒三文魚…
海鰻同鰻魚好似overlap 咗, 但係其實兩者係有分別o既, 雖然都係點上佢特制o既燒汁(獨立包裝添)
但係漫鰻整體會較為軟身, 而鰻魚就會燒得香啲
但係兩樣我都好鐘意
海膽就冇咩特別, 反而我好鐘意油甘魚同埋炙三文魚
真係好正呀~~
仲有叫咗個炸軟殼蟹, 不過漏單
Round 2, 就叫番呢個啦, 仲有熟蝦﹑蛋寿司, 仲有個海鮮春卷
始終炸物都係耐啲, 先食熟蝦同蛋先, 我個人就唔係太鐘意食熟蝦o既, 不過呢度都幾新鮮同大隻...
個蛋寿司就我一個人食哂, 好鐘意佢加咗 dd 鰻魚汁落去整, 好食
d washabi 我好鐘意, 因為係手磨, 更加食得出個味來
最後一round 好似嗌咗唔知咩寿司, 好似加咗碟吞拿魚... 其他唔記得嚕
其間不時有人嚟加茶, 仲要係好熱個隻添呀

呢間嘢唔好o既地方有, 入嚟果個"知客"﹑d 飯比較散﹑漏order lor~
整體都會recommend...