2008-06-27 7 浏览
男朋友 6月12 生日,事關佢鍾意食日本野,又嘴雕雕,千辛萬苦先揀到同佢食 千兩。男朋友本身鍾意食元氣,所以揀左同一集團而又高級d ge 千兩,希望佢生日食得開心又放心la打電話去,冇得book 台,到左之後亦等左20 mins左右,服務員 d 態度都ok~講真,我自己偏好多款ge 食肆,我覺得呢度可以揀ge 野真係唔多,而男朋友就重質素多d。總括黎講,少款但d 野幾新鮮而搭夠,。男朋友一句話,可以再黎wow,即刻都放心哂~~我地食左軟殼蟹手卷三文魚皮手卷剌身: 三文魚厚燒甜蛋壽司: 帶子,三文魚腩,海膽,炸蝦,炙三文魚等等食左$300 2個人~我地冇DBS ,不過我都覺得唔係貴好多,都接受到GE 價錢,只不過有DISCOUNT 的話是更抵食!!!!綜合埋男朋友ge 意見: 我地覺得手卷方面普普通通,同元氣係差唔多ge,剌身方面幾新鮮,厚燒甜蛋對我地黎講甜左d,我地唔係太鍾意食甜食之餘,覺得日本野咁樣有d怪,不過味道是可以的。另外,我覺得帶子好正r,有肥大肉厚ge 口感~~食到佢,我好開心~~炸蝦都係,上到台仲熱辣辣,好好味~我估回轉帶上ge 就帶唔到呢種感覺la~所以試呢款 都係落o

我地食左軟殼蟹手卷
三文魚皮手卷
剌身: 三文魚
厚燒甜蛋
壽司: 帶子,三文魚腩,海膽,炸蝦,炙三文魚等等

綜合埋男朋友ge 意見: 我地覺得手卷方面普普通通,同元氣係差唔多ge,剌身方面幾新鮮,厚燒甜蛋對我地黎講甜左d,我地唔係太鍾意食甜食之餘,覺得日本野咁樣有d怪,不過味道是可以的。另外,我覺得帶子好正r,有肥大肉厚ge 口感~~食到佢,我好開心~~炸蝦都係,上到台仲熱辣辣,好好味~我估回轉帶上ge 就帶唔到呢種感覺la~所以試呢款 都係落order 好d~海膽方面,我就覺得好足料~冇醒味~~tim~ 但男朋友加多句,如果你食過好味ge 海膽,呢度ge 就只係一般貨色,如果你食過有醒味/無乜味ge 海膽,你就會覺得千兩俾左d好野你~~

呢度個師傅整整下壽司就大叫,好似“gush”個d咁,好鬼得意~~我地食食下同佢有眼神接觸,我地點點頭,佢就0翕左ja 日文~~臨走又對我地講普通話 謝謝~~
所以呢一餐我地都食得好開心,雖然唔係話好食到不得了,但加埋唔錯ge 服務態度同得意ge 師傅,成個食野ge 過程好舒服,食得暢快~
大家可以一試~
好新鮮