2022-02-15
好耐已經冇食壽司, 所以晚餐外賣就食荔枝角嘅千之味! 之前朋友同我講過話千之味嘅壽司好好食,原來有好多間分店,而且外賣滿300蚊仲可以送至全港添!👍🏻 千之味嘅壽司款式好多,亦都有套餐可以選擇, 套餐會送烏龍茶或可樂 ! 除咗壽司之外仲可以食鰻魚飯定食,照燒雞扒定食,仲有其他丼飯! 😋😋 荔枝角嘅千之味好大間舖,佢有一盒盒已做好嘅壽司喺度,方便大家唔使等候! 其他壽司都係即叫即做嘅, 就唔怕唔新鮮啦! 🍤吉列炸蝦卷四件 炸蝦金黃色脆卜卜,連飯一齊食好有層次感! 🥚蟹柳玉子燒四件玉子燒夠厚身,有四件,同朋友一起分享剛剛好! 熟食壽司最好食係玉子,自家製👍🏻鰻魚唔會有太多骨刺😋🍙玉子壽司兩件🍙腐皮壽司兩件🍙八爪魚壽司兩件🍙鰻魚壽司四件火炙係壽司係我好鐘意食嘅🤤 在仲要加埋芝士鹹香味,另壽司食落去唔會太單調! 火炙好香,三文魚同左口魚都唔會有腥味,食得出好新鮮,又高質😍😍😍🍣火炙三文魚壽司兩件🍣火炙芝士三文魚壽司兩件🍣火炙芝士熟蝦壽司四件🍣火炙芝士鰻魚壽司兩件🍣火炙左口魚邊壽司兩件
🍤吉列炸蝦卷四件
炸蝦金黃色脆卜卜,連飯一齊食好有層次感!
🥚蟹柳玉子燒四件
玉子燒夠厚身,有四件,同朋友一起分享剛剛好!
熟食壽司最好食係玉子,自家製👍🏻鰻魚唔會有太多骨刺😋
🍙玉子壽司兩件
🍙腐皮壽司兩件