2020-11-08
蘭桂坊有酸菜魚🤩🤩相約愛辣的同事一試🤤🤤很方便就在地舖,地方不算太大,看上去裝飾古色古香,像是很地道呢🥰🥰而且有很多分店,食物質素一定有保證👍👍店員服務非常好呀,感覺很友善,可以200加會員,會送酸菜魚,不過要下次才可以用的,而且還有其他優惠,9折😆😆當然要點個人見人愛酸菜魚配埋寬粉😍😍實在太誘人啦,超級大盤😛一上枱又麻油香,即刻流曬口水🤭🤭魚肉非常鮮味,而且完全不會腥,沒有骨!真係刀工一流呀👍👍配菜除了酸菜還有大量寬粉、酸蘿蔔、雞髀菇,配白飯一流呀☺️聽聞也是正宗食酸菜魚的食法😎😎真係太大盤啦兩個人已經很飽見到有大盤花菜又點來試試,同樣分量大,非常有鑊氣,爽脆!小辣很惹味下次可以試下中辣呢🤣🤣店舖除咗有飲品還有酒精類呢,這樣在蘭桂坊食酸菜魚chill一下都不錯喎🤩🤩
人見人愛酸菜魚加寬粉