2021-09-25
超級無敵抵食!! 大坑出左名多野食 個日係維園行完就去附近巴大坑搵野食 見到個大門幾靚就入左去試下店面不大 但簡潔同乾淨佢地係scan qr code 自己order的 ~ 我地叫左3個餸 (後悔了 食唔哂) 但埋單都只係$342蚊! - 水煮牛肉 (小辣) $158 一大盤都係紅卜卜 大盤到切底嚇親我地2個 一上黎就心諗死火叫多左🤣 佢大盤唔係得個盤 而係都好有多料!! 有勁多牛肉之外 重有莧粉 芽菜 每一樣都好好食🤤 我地叫左小辣 (都好辣) 好彩無貪心叫中辣🤣 而且可以選擇麻度😍 我就揀左加麻🤣 真係食到個咀勁麻 好正😍😍-川式口水雞 (小辣) $73呢個係凍盤 所以係第一道菜 好快有食到! $73 蚊已經有接近大半隻既雞 d醬汁好多 每一舊雞都會有汁沾到! 好香 而且隻雞好滑🤤- 乾煸四季豆 (小辣) $68 又係勁勁勁大盤! 呢個量4-5 人食都夠! 重要係超正宗! 超推介! d四季豆真係夠乾! 唔係用係咁易炸2炸咁簡單! 一定要點!
店面不大 但簡潔同乾淨
佢地係scan qr code 自己order的 ~
- 水煮牛肉 (小辣) $158
-川式口水雞 (小辣) $73