2021-10-07 76 浏览
之前一直想出九龍試吓食十三少酸菜魚不過見到佢最近開咗入嚟元朗🎉lunch 即刻去試吓餐廳空間感非常足夠而且有一邊落地大玻璃自然光入晒餐廳成個感覺已經覺得好舒服員工都好有禮貌感覺親切椒麻皮蛋有別於普通皮蛋係透明黃心, 而且皮蛋心仲係流心,作為前菜係開胃👍🏻十三少酸菜魚分量非常多,而且除咗本身個魚片多之外,入邊嘅配菜都非常足料, 有萵筍,酸菜,唔同類型嘅菇菌風味十足,店員建議先飲一啖湯再食魚酸辣到啱啱好!完全刺激你味蕾魚片好滑身仲一條骨都食唔到👍🏻食得出用心麻辣滷豬手炆得超級入味!好耐冇食過咁好食嘅豬手👍🏻紅糖糍粑加錢要埋個甜品試吓,好似炸糯米糍外脆內軟 配埋佢嘅蔗糖黑糖醬汁 雖然已經好飽,但係忍唔住一口接一口😂😊成個過程員工都有不停為你加水同埋睇吓你有冇啲咩需要,感覺良好😊
之前一直想出九龍試吓食十三少酸菜魚
不過見到佢最近開咗入嚟元朗🎉lunch 即刻去試吓
餐廳空間感非常足夠
而且有一邊落地大玻璃自然光入晒餐廳
成個感覺已經覺得好舒服
員工都好有禮貌感覺親切
十三少酸菜魚
風味十足,店員建議先飲一啖湯再食魚
酸辣到啱啱好!完全刺激你味蕾
魚片好滑身仲一條骨都食唔到👍🏻食得出用心
麻辣滷豬手
炆得超級入味!好耐冇食過咁好食嘅豬手👍🏻
紅糖糍粑
加錢要埋個甜品試吓,好似炸糯米糍
2021-10-04 79 浏览
今日入元朗覓食🤩 朋友話好想食酸菜魚,就嚟依家13少,知道佢哋喺元朗開咗分店就去試吓😋餐廳裝修非常有特色,樓底好高顯得餐廳非常寬闊 職員嘅服務態度非常之好🥰我哋兩個人就叫咗滋味2人套餐 $338椒麻皮蛋黃色皮蛋口感比普通皮蛋彈牙的,而且蛋黃都比較香🤩 唔算太辣十三少酸菜魚分量非常多🤩魚肉冇骨而且魚肉嫩滑👍🏻 最重要係個湯 酸味十足乾煸四季豆唔記得咗影相🤪🤪但係非常惹味川式口水雞$78另外我哋再叫咗一個口水雞,麻辣鮮香,雞肉入味嫩滑紅糖糍粑+28 外脆内煙韌😋😋 配上紅糖漿和黃豆粉,簡單而美味嘅甜品🍮

我哋兩個人就叫咗滋味2人套餐 $338

椒麻皮蛋

黃色皮蛋口感比普通皮蛋彈牙的,而且蛋黃都比較香🤩 唔算太辣

唔記得咗影相🤪🤪但係非常惹味

川式口水雞$78

另外我哋再叫咗一個口水雞,麻辣鮮香,雞肉入味嫩滑

紅糖糍粑+28

外脆内煙韌😋😋 配上紅糖漿和黃豆粉,簡單而美味嘅甜品🍮
2021-10-04 334 浏览
餐廳:十三少地區:元朗地址:元朗又新街56號置富中心地下1-3號舖日期:30/9/2021時間:1:00pm人數:2人 等位: 0mins 價錢: $403屋企人之前係中環食過尼間分店覺得好好食,見元朗開咗間分店趁假期去南生圍踩單車嘅時候就決定去試一試😚一入座就好細心有提供口罩套同埋凍水,當日好熱🥵即時透心涼🧊,我哋望左陣餐牌發覺二人套餐比較優惠😚嗌咗個滋味二人套餐($338),涼菜揀左涼拌土豆絲,主菜揀左水煮魚,小菜揀左麻婆豆腐😋桌上提供黃金豆,香脆可口,我哋好中意食,等野食嚟嘅時候食剛剛好😝 餐廳仲好得意用真嘅花生來做筷子既托😂 又環保又實用😆土豆絲🥔酸酸辣辣好開胃,清爽香辣極易下飯,酸中帶點辣,辣中透著麻,現在恰巧是夏天☀️,熱得冇胃口時,尼道前菜會是一個蠻好的清爽開胃菜😙。麻婆豆腐非常嫩滑,夠麻夠辣夠香🤤,絕對可以稱得上係我哋食過最好食嘅麻婆豆腐🤩水煮魚入邊已經配有紅薯粉、豆芽、青瓜,魚同配菜既份量都好多,魚肉肉質鮮嫩細滑,每片魚肉都非常大片,完全冇骨,食得安心又開心🥳唔好見表層充滿爆香左既辣椒同花椒好似好辣嚇窒咗,我食開譚仔三小辣就覺得剛剛好😌最後仲加多左份紅糖糍粑😛 糍粑呈現
餐廳:十三少
等位: 0mins
價錢: $403

麻婆豆腐

水煮魚

最後仲加多左份紅糖糍粑😛 糍粑呈現金黃色外皮脆脆啲,上面加左好多黃豆粉😆點上紅糖漿,香又甜,口感軟糯Q彈😚
紅糖糍粑

裝修簡約別致,空間好大坐得好舒服,好適合情侶、朋友或者家庭聚會👍
2021-09-30
$201.5 (午餐)
麻婆豆腐
水煮魚
2021-10-04 45 浏览
最近屋企附近開咗間新嘅川菜餐廳 今日就同媽媽一齊嚟食下啦餐廳裝修好靚 非常有時代感 而且枱櫈闊落坐得舒服前菜叫咗個涼拌土豆絲 唔好睇佢個樣紅卜卜 其實一啲都唔辣 小朋友都啱食 口感爽脆 份量超大兩個人都差啲食唔曬酸菜魚夠曬足料 用咗新鮮魚湯去整 非常鮮甜 建議可以先品嘗湯頭 再慢慢食魚 魚肉夠曬嫩滑 仲有萵筍 香菇等嘅配菜 索曬魚湯嘅味道 辣味唔濃 不過麻味十足.麻辣口水雞 上面非常多芝麻 食落香口惹味 辣道調教得啱啱好 而且雞肉好嫩滑必食紅糖糍粑 外皮脆卜卜入面好軟糯 糖度可以自己調教
最近屋企附近開咗間新嘅川菜餐廳 今日就同媽媽一齊嚟食下啦

餐廳裝修好靚 非常有時代感 而且枱櫈闊落坐得舒服

必食紅糖糍粑 外皮脆卜卜入面好軟糯 糖度可以自己調教

2021-10-03 26 浏览
元朗又新街新開左間十三少,門面係落地玻璃,裝修幾靚,即刻book位試一試。點左個二人餐($338)+紅糖糍粑($28)。❤十三少酸菜魚兩人份超大鍋,店員介紹湯底係用鮮魚熬製,建議我地先飲湯。 湯底的確好鮮甜。微辣帶有芝麻嘅香味。鱸魚魚片薄而嫩滑,冇刺同腥味,仲有大量酸菜、萵筍同菇,送飯一流。❤椒麻皮蛋皮蛋唔係啡黑色,而係呈現半透明嘅金黃色,但本身味道較淡,要撈埋中間嘅蒜蓉同辣椒食先夠味。❤乾煸四季豆四季豆加入花椒作為配料,炒得乾身唔油膩,亦都係適合送飯嘅小菜。❤紅糖糍粑係叫上先即整的,所以可以食完主菜前十分鐘叫定。外層又熱又脆,內裡軟糯,沾上黃豆粉同紅糖,口感好好。

點左個二人餐($338)+紅糖糍粑($28)。

❤十三少酸菜魚

❤椒麻皮蛋

❤乾煸四季豆

❤紅糖糍粑

2021-10-03
  • 十三少酸菜魚
  • 乾煸四季豆
今日來試試新開的「十三少」,聽聞魚好味,服務好,就來實測一下。叫左最多人叫的二人套餐,有如面盆大碟的酸菜魚、幹煸四季豆、酸溏心皮蛋,連兩碗白飯,加28蚊有甜品糍粑。第一讚:落單時我話冇嘢飲㗎,姐姐隨即有禮貌地說:我一陣攞兩杯水俾你哋呀!👍(而唔係叫我加飲品)酸菜魚來了,熱辣辣!👍,辣度啱啱好,特別一站係啲魚真係好滑,講多次真係好滑,唔會有骨,啲湯好好味😋,裏面有酸菜、萵筍片、蘿蔔片,送飯超正,酸菜魚冇得輸!第二讚👍👍幹煸四季豆都係有水準的,土豆、肉粒乾身但係不油膩,土豆內面仍是鮮甜的,份量亦好足夠,第三讚👍👍👍🌟🌟🌟🌟🌟重點來了,原本嗰碟唔知咩孫糖心皮蛋其實係唔好食嘅,我同事我先生就同職員講:啲皮蛋嘅味道好似怪怪地,佢就好緊張咁回應我:咁我即刻同你換過佢啦,(咁我哋其實都話唔使嘅)但係佢就一定要收咗去再拎過另外一碟土豆絲或者青瓜俾我哋,我哋就揀咗土豆絲。佢攞碟土豆絲嚟嘅時候(可能同廚房溝通完)就好認真咁同我哋解釋,話可能呢一批皮蛋出現咗問題,佢哋今晚嘅菜單都唔會有皮蛋,佢哋會換咗另外一批皮蛋再用,我好欣賞呢一間食店對食物質素要求嘅態度👏👏👏後來仲同嗰位職員傾左一陣計,由於呢帶午市人流較
後來仲同嗰位職員傾左一陣計,由於呢帶午市人流較少,所以午市好靜,在此呼籲喜愛酸菜魚嘅人士快啲嚟支持一下呢間,服務咁出色、食物又高質嘅食肆-「十三少」啦!💪🏻💪🏻💪🏻
2021-10-02
2021-10-02 45 浏览
成日都尋找口味正中嘅酸菜魚,不過一路都搵唔到,呢間酸菜魚專門店有多間分店,終於開到黎元朗,討論度都幾高,決定一試,點知試完後覺得真係超級正👍一定會再返黎食🤤🤤🤤今次揀左2人餐,有涼菜、主菜酸菜魚同埋小菜和一,仲有兩碗我覺得食酸菜魚必食嘅白飯😂涼菜同小菜嘅份量正常,但酸菜魚我覺得可以3個人share, 份量超級多!😍一坐黎店員就會送上炸黃豆,炸得酥脆,出面有啲食到啲好硬,呢道炸得啱啱好◾️冷泡茶用茶包沖左再雪凍,茶味清新!最緊要夠凍◾️椒麻皮蛋用左金色嘅流心皮蛋,椒麻汁調教得再麻辣啲會更好😀◾️乾煸四季豆四季豆走左油,食落較香口及爽脆,味道較清淡,同啲辣野平衡返都唔錯😂◾️十三少酸菜魚一上到黎見到超級大盤,完全唔似2人份量!店員叫我地飲左湯先再食魚!酸酸辣辣嘅湯一飲就覺得好開胃,而且係我要搵嘅味道🤩每一片魚片都好大片,魚片非常嫩滑,令人一試愛上🥰◾️紅糖糍粑(+28)啱啱炸起嘅糍粑好燙口😹沾上黃豆粉同埋黑糖漿,正正子😻

◾️冷泡茶
用茶包沖左再雪凍,茶味清新!最緊要夠凍

◾️椒麻皮蛋
用左金色嘅流心皮蛋,椒麻汁調教得再麻辣啲會更好😀

◾️乾煸四季豆

◾️十三少酸菜魚

◾️紅糖糍粑(+28)
啱啱炸起嘅糍粑好燙口😹沾上黃豆粉同埋黑糖漿,正正子😻
2021-09-30 53 浏览
中秋節未開飯之前都要食野架嘛,媽咪好鍾意食酸菜魚所以我地去買餸準備晚餐之前就去食D野先,媽咪話想食酸菜魚見到新開左一間十三少,環境都唔錯,所以就決定試下啦原來餐廳有 2人餐供應,只係 $338, 有小食,酸菜魚同埋一個小菜小食我地叫左椒麻皮蛋,餐廳用既係黃金皮蛋,而家蛋黃位仲係流心架添連埋D蔥蒜一齊食幾正之後就到主角酸菜魚,我同媽媽嚇親,估唔到咁大盆因為不時食個酸菜魚都要二百幾蚊,個餐而家只係三百幾所以以為個份量都會因此而減少,但係個份量真係出乎意料地多魚肉好滑好嫩,唔會腥,我好鍾意佢地個酸菜湯因為酸度岩岩好,辣度都適中,兩者配合得好好我地仲叫左個口水雞,睇到個樣都已經流哂口水雞件份量都多,醬汁夠惹味 最後我地加錢要埋甜品紅糖糍粑,作為煙韌控既我表示好滿足外脆內軟既口感,沾埋䉺糖漿,好完滿既午餐而且店員既服務都好好呀,我諗我會愛上呢間酸菜魚!
中秋節未開飯之前都要食野架嘛,媽咪好鍾意食酸菜魚
所以我地去買餸準備晚餐之前就去食D野先,媽咪話想食酸菜魚
見到新開左一間十三少,環境都唔錯,所以就決定試下啦
連埋D蔥蒜一齊食幾正
之後就到主角酸菜魚,我同媽媽嚇親,估唔到咁大盆
因為不時食個酸菜魚都要二百幾蚊,個餐而家只係三百幾
所以以為個份量都會因此而減少,但係個份量真係出乎意料地多
魚肉好滑好嫩,唔會腥,我好鍾意佢地個酸菜湯
因為酸度岩岩好,辣度都適中,兩者配合得好好
我地仲叫左個口水雞,睇到個樣都已經流哂口水
雞件份量都多,醬汁夠惹味

最後我地加錢要埋甜品紅糖糍粑,作為煙韌控既我表示好滿足
外脆內軟既口感,沾埋䉺糖漿,好完滿既午餐
而且店員既服務都好好呀,我諗我會愛上呢間酸菜魚!

2021-09-20
午餐
2021-09-29 67 浏览
朋友係酸菜魚fans 捉左我陪佢去食一去到就俾枱面上既花生吸引左🥜我以為係筷子托🙈🙈🙈原來係食得既😂😂蒜泥青瓜蒜蓉同埋青瓜嘅份量都好多爽口夠味👍🏻麻辣鹵豬手好耐冇食豬手 所以見到就叫黎食下嘩 好大碟 估唔到有咁多舊豬手啲肉唔會硬滷得夠入味 亦唔會太鹹但反而唔太食到有麻辣味我對酸菜魚無咩研究但朋友話好正宗佢真係可以自己一個食晒成兜😂😂😂湯味夠酸 係幾開胃魚食落都無骨 所以都食得幾輕鬆自在✌🏻✌🏻
朋友係酸菜魚fans

湯味夠酸 係幾開胃
魚食落都無骨 所以都食得幾輕鬆自在✌🏻✌🏻
2021-09-27
2021-09-28 93 浏览
元朗又新街嘅十三少最近開張,所以就試一試新舖。食之前已經略聞呢間餐廳極速擴張,自己search下OpenRice都見有幾多個「New」舖,不過咁!開得快又關我鬼事咩,即刻入正題。環境:☑️☑️☑️☑️☑️可能係新舖,環境乾淨好坐!當日係星期六晚市時間,walk in排20分鐘有位,算係咁啦!(排多5分鐘我走硬)味道:☑️☑️☑️☑️主菜嘅酸菜魚份量好大,湯底夠酸夠辣(唔係辣到飛起嗰隻),魚肉滑嫩。其餘嘅炒四季豆同土豆絲都味道香口。性價比:☑️☑️☑️☑️☑️當晚叫咗個2人餐,性價比好高。$338包土豆絲、四季豆、酸菜魚、兩碗飯。只係我口痕用套餐價叫多個紅糖糍$28,埋單$402

環境:☑️☑️☑️☑️☑️

味道:☑️☑️☑️☑️

性價比:☑️☑️☑️☑️☑️
2021-09-25
2021-09-24 26 浏览
環境舒服乾淨、寬敞裝潢,適合一家大細、拍拖、友聚的open rice!坐低就有餐前小食:香口炸豆、爽口涼拌土豆絲,配檸檬水,正!而且服務好!千奇百趣花生筷子托,十三少真係太可愛~~~😂椒麻皮蛋用黃金皮蛋,晶瑩剔透又流心😍顏值高之餘,配蒜蓉醋汁,好開胃。十三少酸菜魚(普通版)仲有一個勁量版。我點咗少辣,先試湯,有啲偏酸,因常有炒過芝麻撒面非常非常香!入面勁足料,而且非常入味!嫩滑魚片好大塊😮完全無骨,一d腥味都冇👍🏻有酸蘿蔔片、萵筍,還有一樣出面少有嘅配料,好特別嘅菇,呢盤酸菜魚真係物超所值。下次要試下個水煮魚先😋乾煸四季豆好好好味😍豆仔炸得剛剛好爽口,有微微花椒香,一d油膩感都冇,我覺得自己可以食一碟😂紅糖糍粑上面三個菜,已經填飽,甜品又係另一個胃,後上熱辣辣嘅糍粑炸至金黃色,外脆內軟,沾紅糖漿一齊食都唔會甜。

千奇百趣花生筷子托,十三少真係太可愛~~~😂

椒麻皮蛋

十三少酸菜魚(普通版)
入面勁足料,而且非常入味!

2021-09-23
午餐
2021-09-24 33 浏览
香港人真係好鍾意食酸辣既野食,開到成巷成市,今次呢間十三少好似新開既,見到裝修環境都好舒服咁,就試下D野食得唔得先😁。見到有午餐套餐都好抵食,不過今日一行四人都好肚餓,所以決定order呢個4人套餐$598 😋。凉菜可以選2款,因為本身坐底已經每人有一小碟凉拌青瓜,所以選擇左麻椒皮蛋,凉拌土豆絲😃。不過兩個味道都一般,土豆絲無咩味,又太軟淋,無左應有既爽脆感😅。皮蛋就唔夠麻辣,唔太入味。仲有餐内包左個 口水雞都係麻麻地,無咩雞味,同埋有D嚡。好彩主角選擇左 勁量版酸菜魚,份量嚇親人,有大盆,呢個酸菜就幾好味,酸酸辣辣,D魚都好滑,加錢仲可以加薯粉,入晒味好惹味😋😋😋😋。仲有個小菜 辣子雞軟骨😍,呢個炒得夠乾身,好香孜然粉既味道,如果用黎送啤酒就仲正😉。埋單 $710 ,食到好飽,雖然有D小食麻麻地,但係淨係食酸菜魚已經好滿足😍。下次應該order午餐已足夠😂😂。

皮蛋就唔夠麻辣,唔太入味。
仲有餐内包左個 口水雞都係麻麻地,無咩雞味,同埋有D嚡。

2021-09-22
朋友勁推介十三少,即管試吓啦😬😬諗住早啲食,都係7點左右,去到已經要等位,店內還座落了客人😮😮,店員非常有禮貌,很快便安排到坐位了,環境非常寬躺,可以同朋友坐耐少少傾下計🙂🙂,又搵到了一個新聚腳點😬😬我今晚得2位食,便點了個2人套餐,$338都好抵食+$28還可以加甜品🍮🍮涼拌土豆絲🥔🥔小酸辣開胃的一道涼拌小菜,看似很簡單的一道前菜,絕對的好吃😋十三少酸菜魚🐠🐠酸菜魚真係我既至愛🥰🥰,酸辣開胃,魚肉嫩滑味道鮮甜,厚薄都好平均,每片魚肉都可以平均吸收湯底精華,也無腥味,酸菜又不會太鹹,還有爽口筍片,咬感一流,配上不會太油膩湯底,惹味十足👍👍川式口水雞🐔🐔滿滿芝麻,味道層次豐富,辣中帶香,香中帶麻及雞肉嫩滑,開胃醬汁令人再三回味😍😍紅糖糍粑煙韌到停唔到口,糍粑上撒熟黃豆粉,配上紅糖漿😋😋再飽都會食🤣🤣仲有好多嘢食,可以睇下餐牌🥰🥰之後應該會一星期食幾次,仲有午市套餐👍👍
朋友勁推介十三少,即管試吓啦😬😬

涼拌土豆絲🥔🥔

十三少酸菜魚🐠🐠

川式口水雞🐔🐔

2021-09-20 33 浏览
又新街開左一間新的酸菜魚餐廳😍裝修時尚,闊落企理,樓底高又光猛,相當討好。點了🐱椒麻皮蛋皮蛋滷得很入味,蒜味、麻味、辣味相互交融。晶瑩剔透的皮蛋蛋白口感QQ,由舌頭滑入到嘴裡,濃密但不膩的獨特皮蛋香味在嘴裏慢慢散開,蛋黃仲帶點溏心的感覺。🐱十三少酸菜魚超大碟,份量超多!雖然沒有選擇辣度,但不太能吃辣的我跟很能吃辣的我的飯友也覺得剛剛好!很夠味!吃一口湯,那份酸和辣做得非常和諧,很惹味,很開胃!而且相當足料!主角的魚非常非常滑嫩、挺身,而且無骨!配菜的菇、泡菜等也非常入味。🐱麻辣滷豬手入口即溶的綿綿口感,溶化在口的骨膠原散發住好香好濃的麻辣味。令人回味無窮。🐱紅糖糍粑香港很少見糍粑,香甜軟脆,口感挺特別!🐱白飯兩大碗是必須的。麻麻辣辣送飯最啱!順帶一提,餐廳服務不錯,店面員工算挺多,清潔得很勤,也不斷有人細心加水。環境也舒服好坐!
又新街開左一間新的酸菜魚餐廳😍
裝修時尚,闊落企理,樓底高又光猛,相當討好。

點了
🐱椒麻皮蛋

🐱十三少酸菜魚

🐱麻辣滷豬手

🐱紅糖糍粑
香港很少見糍粑,香甜軟脆,口感挺特別!

🐱白飯兩大碗是必須的。麻麻辣辣送飯最啱!

• 十三少酸菜魚
  • 椒麻皮蛋
  • 紅糖糍粑
  • 麻辣滷豬手
上社交平台 group見到元朗開咗間食川菜嘅餐廳,即刻帶媽咪嚟到又新街試下😂,有個2人套餐超抵食,$338包涼菜、主菜、小菜同埋送白飯兩碗,份量超級多😍,但最驚喜嘅係樣樣餸都好大碟好飽肚,性價比高!而最近睇openrice見到呢間十三少極辣擴張緊,應該未來好多地方都可以食到㗎啦哈哈!😚[滋味2人套餐] 💰338🐟十三少酸菜魚(9.5/10)鱸魚魚片肉質嫩滑,完全無骨,酸菜湯味道好濃香又開胃🍲,仲有免費嘅配料如萵筍、雞髀菇🍄、蘿蔔、榨菜等,勁滿足,我仲加咗寛粉(+💰26),吸收哂個湯底嘅精華,口感好煙韌超入味!呢個酸菜魚真係好好食,麻麻辣辣好惹味!🥚椒麻皮蛋(7/10)涼菜揀咗椒麻皮蛋,唔算好辣, 皮蛋竟然係晶瑩剔透既金黃色,唔係平時見開譚仔皮蛋個隻綠色,但食落去幾爽滑,中間蛋黃口感滑溜溜,一定要撈埋剁碎咗嘅蒜末辣椒食🌶️,幾好味😋🌱乾煸四季豆(9/10)小菜四季豆有得揀辣或者唔辣,都好大碟,炒得好入味,夠哂鑊氣,正👍🏿!味道👅:8.5/10(好好食,陣味好似以前番大陸食個間太二)環境☺️:9/10(餐廳闊落,梳化椅坐得好舒服)服務🙇‍♂️:9/10 (餐廳員工態度好,提供口罩袋、仲有免費嘅花

[滋味2人套餐] 💰338
🐟十三少酸菜魚
(9.5/10)

🥚椒麻皮蛋
(7/10)

🌱乾煸四季豆
(9/10)

環境☺️:9/10(餐廳闊落,梳化椅坐得好舒服)
服務🙇‍♂️:9/10 (餐廳員工態度好,提供口罩袋、仲有免費嘅花生🥜同黃豆作小食)
抵食💸:8/10
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🍴十三少 Master 13
📍元朗又新街56號置富中心地下1-3號舖
Shop 1-3, G/F, Chi Fu Centre, 56 Yau San Street, Yuen Long
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
如果你鐘意呢段食評嘅話
希望你可以幫幫手讚好同埋分享比其他人~

️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#fatgirlhk_香港 #fatgirlhk_元朗
#fatgirlhk_川菜 #fatgirlhk_酸菜魚
#hkfoodie #hkfood #food #hkig #見見面 #香港美食 #街頭美食 #食在元朗 #川菜 #酸菜魚 #吃在香港 #香港川菜 #hkfoodblogger #hklifestyle #hongkong #hk #likeforlikes #hongkongfoodie #hksichuanfood #sichuanfood #foodphotography #yuenlongfood #yuenlong #fishlover #homekong #SichuanStylefood #spicyfood #SichuanStyleFishFillet #PickledVegetables
2021-09-11