2021-07-24
星期四晚同男朋友嚟食晚餐,之前聽佢講話呢間食開好食就嚟試下。等位算快,大概三四個字。入到去坐低,枱比較細,坐得有啲逼。我地嗌咗老闆娘煎蛋鵝肝飯、十三飛、西多雞翼,飲嘢就黑牛加蘋果綠茶。total $312。*老闆娘煎蛋鵝肝飯 ($120)超好食!!賣相本身已經好吸引,三大塊鵝肝,配埋流心蛋勁邪惡🤣🤣將所有嘢撈匀,一啖鵝肝一啖飯真係勁match!! 我覺得係呢度嘅必食~*十三飛($76)牛肋條入味夠淋,牛肩胛有牛味,不過自己唔鍾意芫荽同西芹,覺得個湯一般。整體不過不失,下次未必再試,相比鵝肝飯真係失色不少。*西多雞翼($38)份量都幾多,雞翼幾脆,配埋糖漿真係有浸西多味🤣🤣一字骨食落方便。*黑牛($30)朱古力雪糕加可樂不嬲都好夾,上面仲有埋cream好飲!!整體而言,所有嘢都好食,不過卡路里超標,間唔中食下都OK~食物價錢相宜,去開旺角都可以試吓。
等位算快,大概三四個字。入到去坐低,枱比較細,坐得有啲逼。
*老闆娘煎蛋鵝肝飯 ($120)
*十三飛($76)
*西多雞翼($38)
*黑牛($30)
朱古力雪糕加可樂不嬲都好夾,上面仲有埋cream好飲!!