2022-03-30
《櫻花正開台式鍋🌸》———————————————-#別忘了 💖-呢間位於荃灣嘅台式料理夠哂有諗頭,裝修精緻,放咗好多粉紅色嘅櫻花樹,少女心爆發😍 -我哋揀咗食吃到飽套餐,兩小時任食,每人可以任選一款湯底,我哋就點咗台灣藥膳當歸湯同台式壽喜燒都好香濃🥰-套餐包咗好多款牛肉,種類相當多元,例如美國SRF牛肩肉眼芯、美國Prime Grade牛肩胛、日本鹿兒島美豚梅肉同精選牛板腱都可以任點,口感彈牙,牛味香濃😋-要食到台灣味,又點少得台式小食🤤鹽酥雞、台式香腸、甜不辣、台南府城蝦卷、炸香芋地瓜皮、脆皮香蕉,樣樣都可以任嗌👍🏻-重點黎啦,就係連甜品都好多款式!超級驚喜,款款都出乎意料地好食😚芋圓仙草凍絕不馬虎, 十分煙靭👍🏻牛乳奶凍亦都好滑,奶味香濃,最特別嘅係綿花冰,以任食放題來講份量真係超級大,刨冰夠綿,配埋芋圓、爆珠同埋火龍果格外出色😆最後仲有得揀Movenpick杯裝雪糕,相當滿足☺️-舖頭仲有啲台式手信可以買,一解旅行癮🌟-⭐價錢參考:(另收加一)美國SRF牛肩肉眼芯放題:$308🍌抵deal 指數:8/10
———————————————-
#別忘了 💖
舖頭仲有啲台式手信可以買,一解旅行癮🌟
⭐價錢參考:(另收加一)
美國SRF牛肩肉眼芯放題:$308
🍌抵deal 指數:8/10