2025-05-03
已經多次回訪既台式火鍋店,無論同屋企人同朋友都經常去呢間,貪佢位置就腳又方便!特別係約一大班人,啱晒同朋友邊食邊傾,或者一家人聚餐!🔴套餐我地今次叫左set B,可以食到澳洲M7和牛,打邊爐又點少得食肥牛呢,佢地既牛胸腹、穀飼牛、牛板腱,牛肉油花分布均勻,牛味都幾勁,無論邊款湯底都好岩!🟡湯底 湯底有10款選擇,我地就叫左麻辣鍋同椰皇雙子鍋,麻辣湯底(大辣)真係好夠辣香麻唔死辣),食到超過癮,椰皇雙子鍋夠晒椰香味,清清地,食完隔離嘅麻辣鍋,想食清啲呢個啱晒🤣🔵自助區除咗火鍋料,外面設有自助區,有蔬菜、丸類、菇類等,款式新鮮。最加分係多款台灣小食,如鹽酥雞、滷肉飯、台式香腸等,即叫即製,香口惹味,食到停唔到口!🟣飲品可以係咁叫台式飲品,即叫即整,我最鍾意佢地既芋香飲品,好香濃既芋香味😋🟤甜品 除左每個人都有一杯既movenpick雪糕之後,佢地個窩夫配雪糕都好好食,仲有豆腐花、冰沙等等既選擇,記得留返個甜品胃俾佢地呀!
🔴套餐
🟡湯底