2022-10-24
因為近排見到八木橋新推出嘅套餐可以升級到4小時晚餐,選項就當然要係尊貴嘅套餐「霞」半價。🤗咁我就即刻book定位,當晚雖然我哋係八個人去食,但係我而家呢度所影嘅就係我四個人一台,慢慢燒足四個鐘。😍🥰先講嘅係我嘅時間係由六點半食到10點鐘。🤭坐低嘅時候,隔咗幾分鐘就嚟咗兩大塊A4和牛。🥩總之兩個人就有一份A4和牛送啦,仲有薄燒 shabu牛,比目魚,螺,魚干,蔬菜各一份。呢啲只係前提嘅精華😍。🥰我哋再點咗和牛不同部位,鮑魚,蝦,帶子,廣島蠔,蜆,全部任食。🥰可能因為比較早到,所以上菜也特別快👍。但係到咗中段落單嘅時,啲嘢食就開始慢落嚟。始終有其他唔同台嘅客都陸續嚟到叫嘢食。😋食物材料係新鮮,服務質素可以話OK,但係有一點我唔明就係點解兩個人先至可以有一隻蛋,咁樣個衛生程度好似唔係好夠。加上啲蔥粒又非常少,我問過侍應,佢話其實啲蔥粒只係為訂呢個餐嘅客人而設。一個餐一條蔥都冇嘅份量又點得呢。🤯😉撇除咗呢一點,基本上我哋都食得開心嘅,大家不妨都可以去試吓。但係一個人買單最終都係大概六百零蚊啦。😛
呢啲只係前提嘅精華😍。