2021-07-03 217 浏览
因為喺社文平台嗰度見到佢做緊M5和牛第二人半價的優惠。 所以就約埋一班朋友預早幾日同佢預訂位。咁嗰日我哋約咗7點,而 6:50就去到都可以直接入座。本來看到佢嘅評價都好好,本來期望比較高的。但是最後都比較失望。1.門口嗰一位職員,當佢問登記安排用紙仔定係用安心出行,當我話用紙仔嗰陣時佢啲語氣已經變差,而朋友說笑指我一直唔安裝,我話我的手機儲容量不太夠,反正我都唔用。然後嗰位職員語氣比較差地說:唔想裝唔想裝啦扮乜嘢容量唔夠呀2.食物種類太少,我們也懷疑他所說的M5和牛餐,提供的並非全是M5和牛3. 食物質素真的太一般了,刺身不太新鮮,而且蝦有好大浸嘅腥味。4.湯底很淡,嗰日我哋叫咗壽喜鍋同埋昆布鍋,但兩隻都是冇乜味道。5.叫加湯可以等了15分鐘有沒有人來
因為喺社文平台嗰度見到佢做緊M5和牛第二人半價的優惠。

所以就約埋一班朋友預早幾日同佢預訂位。

咁嗰日我哋約咗7點,而 6:50就去到都可以直接入座。

本來看到佢嘅評價都好好,本來期望比較高的。

但是最後都比較失望。

然後嗰位職員語氣比較差地說:唔想裝唔想裝啦扮乜嘢容量唔夠呀

5.叫加湯可以等了15分鐘有沒有人來
2021-06-30
用餐优惠
優惠券
2021-07-03 95 浏览
皆因旺角火鍋放題店基於任點任食到處多籮籮,不管冬天或是夏天平有平食愛吃鍋物的我要吃得飽、價格實惠見到(二人同行一人半價)「八幡全涮涮鍋」菜式主打多種特色肉品/海鮮拼盤/刺身/串燒/甜食品嚐多角度口味帶給驚喜滿足自己心頭店內餐點以手機下單直送,場內更設有美食自助區劃分非常寬鬆,簡選湯底後配合(澳洲M5和牛餐)肉品質素色澤分佈佳兼且新鮮鮮嫩讓人一大口福,加上活體海鮮配料以海蝦/帆立貝/廣島蠔肥美彈牙顯出海產鮮味不絕不得不愛上

2021-06-22
鴛鴦鍋 (昆布清湯+沙爹湯) @$20: 就是普普通通的放題湯底, 澳洲M5和牛: 滿滿雪花紋的澳洲M5和牛, 肉質嫩嫩的, 牛肉味濃濃的, 以放題模式來說有此牛肉質量, 真的很不錯不錯!!!... 海鮮拼盤: 我地一坐下, 侍應哥哥就送上, 冰觧帆立貝, 魷魚, 貝殼類, 蝦,,, 就是冰觧的味道, 也沒有腥味, 刺身拼盤: 刺身蝦大大隻, 鮮甜鲜甜的, 三文魚刺身也不錯, 肥美的, 而其他刺身就比較淡味, 第二碟刺身的樣子與第一碟的分別: 串燒: 燒菠蘿新鮮, 酸酸甜甜的, 讚!!! 雞翼, 蝦, 肥牛金菇, 都屬一般, 飲料: 有汽水類, 茶飲類, 涼茶類, 酒精類都有, 選擇很多, 不錯不錯!!!...

鴛鴦鍋 (昆布清湯+沙爹湯) @$20:

就是普普通通的放題湯底,

澳洲M5和牛:

滿滿雪花紋的澳洲M5和牛,

肉質嫩嫩的, 牛肉味濃濃的,

放題模式來說有此牛肉質量,

真的很不錯不錯!!!...

海鮮拼盤:

我地一坐下, 侍應哥哥就送上,

冰觧帆立貝, 魷魚, 貝殼類, 蝦,,,

就是冰觧的味道, 也沒有腥味,

刺身拼盤:

刺身蝦大大隻, 鮮甜鲜甜的,

三文魚刺身也不錯, 肥美的,

而其他刺身就比較淡味,

第二碟刺身的樣子與第一碟的分別:

串燒:

燒菠蘿新鮮, 酸酸甜甜的, 讚!!!

雞翼, 蝦, 肥牛金菇, 都屬一般,

飲料:

有汽水類, 茶飲類, 涼茶類, 酒精類都有,

選擇很多, 不錯不錯!!!...

想吃火鍋,找了喜歡火鍋的朋友作伴,這晚來八幡屋涮涮鍋品嚐火鍋放題。在旺角瓊華中心,鄰近地鐵站,交通非常方便。顧客雖然多,但室內設計不錯,卡座很寬敞,通道闊落。而且掃二維碼落單,減省人手進出,不嘈雜,坐得舒適。刺身拼盤~二人份量的拼盤有多款刺身,赤蝦、希靈魚、帆立貝、池魚、榮螺,三文魚等。意猶未盡,再掃二維碼點了鯛魚、劍魚腩、赤蝦、吞拿魚、珍寶帶子、甜蝦。刺身都很新鮮,赤蝦鮮甜爽口,劍魚腩厚切夠甘香。鴛鴦鍋 +$ 20 ~我們選了骨膠原豬骨湯 及冬瓜薏米湯,前者味道較濃郁,後者清甜。海鮮拼盤~接著把海鮮逐一放進鍋中,鮑魚、海蝦、帶子、扇貝、大蜆、青口及東風螺。十分豐富,鮑魚爽彈,海蝦和扇貝很大隻,鮮甜肉嫩。另有其他海鮮可以選擇,例如象拔蚌、廣島蠔、墨魚滑等。和牛~首輪A4 黑毛和牛拼盤,油花均勻有脂肪香。再選了澳洲M5和牛,牛肩胛。肉質鮮嫩,顏色紅潤有光澤,牛味濃郁。澳洲M5和牛有油香。小食、甜品~點心和甜品汁燒菇牛卷、燒日本番薯仔、焦糖燒菠蘿~燒菠蘿清甜美味,焦糖脆脆。天婦羅、炸物~自助區有天婦羅、炸物、蔬莱、菇菌、魚蛋肉丸類、甜品和飲品等都是任食及自助。丸類~有鱈魚豆腐、龍蝦沙律丸、

在旺角瓊華中心,鄰近地鐵站,交通非常方便。

刺身拼盤~

刺身都很新鮮,赤蝦鮮甜爽口,劍魚腩厚切夠甘香。

鴛鴦鍋 +$ 20 ~
海鮮拼盤~

十分豐富,鮑魚爽彈,海蝦和扇貝很大隻,鮮甜肉嫩。
另有其他海鮮可以選擇,例如象拔蚌、廣島蠔、墨魚滑等。
和牛~
首輪A4 黑毛和牛拼盤,油花均勻有脂肪香。

再選了澳洲M5和牛,牛肩胛。

肉質鮮嫩,顏色紅潤有光澤,牛味濃郁。澳洲M5和牛有油香。

小食、甜品~
點心和甜品汁燒菇牛卷、燒日本番薯仔、焦糖燒菠蘿~
燒菠蘿清甜美味,焦糖脆脆。

天婦羅、炸物~
丸類~
有鱈魚豆腐、龍蝦沙律丸、乾貝燒、麻辣小籠包。特别喜歡鱈魚豆腐,很美味。
罐裝飲品,啤酒、汽水、果汁、碧羅春等。

蔬菜菇菌~
最驚喜的是蔬菜非常高質,西洋菜、椰菜花、大白菜、皇帝菜、金菇、蟲草花都是優質品種,而且大大棵,新鮮乾爽,清甜美味。
第一次這樣大口大塊地吃萵荀,竟然有從未品嚐過的濃郁香味!

一般火鍋重點在海鮮肉類,但本人奉行高纖的健康飲食,吃火鍋可以伴以優質美味的蔬菜,清爽解膩又健康,大滿足!

收費~
成人 :
星期一至四每位$368,星期五、六、日、公眾假期及其前夕$388/位。
小童 (高度90cm-130cm)
: $168/位。
每位另收取正價加一服務費。

早1日前訂座,再額外贈送以下特別優惠:
兩位訂座每位送鮑魚一隻
四位訂座送海膽/生蠔刺身一客,每位送鮑魚一隻
六位或以上訂座免費升級蕃茄龍蝦湯底
十分超值! 用餐時間有2.5 小時,相當充裕。

八幡屋涮涮鍋
九龍旺角彌敦道628號瓊華中心12樓全層
+852 21519918

• A4黑毛和牛
  • 蔬菜菇菌
  • 海鮮拼盤
  • 澳洲M5和牛
2021-07-02 90 浏览
🔎 八幡屋涮涮鍋*📍 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓唔知有無人同我一樣又想打邊爐嘅同時,又想食剌身呢?我發現香港唔太多又食到剌身又食到打邊爐,上網見人推介八幡,好彩book到位咋,平日都好full,如果真係想食要早d訂位啊!特別推介係和牛套餐,牛肉質素真係非常好,而且又唔會太漏。仲有海鮮選擇,令到湯底更加甜,而且海鮮可以不停encore,唔怕食一次就冇。其實剌身選擇都幾多,而且勝價平高,所以都不停叫咗好多轉,但因為每次落完單佢要等一段時間先可以再落單,所以如果大家落單時最好一次諗好哂再order咩嘢,咁就唔怕會等太耐,一拎起身就可以食。
🔎 八幡屋涮涮鍋
📍 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓

唔知有無人同我一樣又想打邊爐嘅同時,又想食剌身呢?

特別推介係和牛套餐,牛肉質素真係非常好,而且又唔會太漏。

2021-07-02 58 浏览
火鍋同刺身都係我至愛, 朋友同我提起呢間餐廳兩樣都有, 仲任食, 係任食!!! 所以來試試揀咗M5和牛海鮮盛宴, 星期一至四全日買一送一, 另外星期五六日晚市優惠就二人同行一人半價, 抵抵抵!入座前先揀好湯底, 慳返一D時間, 我地揀咗蕃茄龍蝦湯, 餐廳亦會自動安排頭一轉和牛同刺身盛比我地刺身盛頭盤略為細兜, 我地食多咗兩轉, 其實刺身款式都有幾多選擇, 雖然唔算好大片, 但都新鮮厚切!意料唔到個湯底有半隻龍蝦在, 跟埋蟹柑, 果然真材實料等緊湯滾時我出去行咗個圈, 都有幾款熟食, 碗仔翅非常夠熱, 亦好杰身夠味! 另外仲有炸饅頭加練奶, 食得我好開心!自助區做得好乾淨整齊, 沙律同日式小碟都另外蓋好, 不過燈光有點暗, 影得不太清楚!M5和牛油脂分怖好靚, 呈粉紅色, 入口即溶亦好滑牛肩胛相對有咬口一D因為經已好多嘢食, 所以無點睇個 apps 落單, 諗住都望下啦, 原來除咗刺身, 仲有燒物揀, 真係同一般放題差無幾甜品選擇亦很多, 又可以火鍋, 又可以放題, yeah!
火鍋刺身都係我至愛, 朋友同我提起呢間餐廳兩樣都有, 仲任食, 係任食!!! 所以來試試
意料唔到個湯底有半隻龍蝦在, 跟埋蟹柑, 果然真材實料
M5和牛油脂分怖好靚, 呈粉紅色, 入口即溶亦好滑
牛肩胛相對有咬口一D
甜品選擇亦很多, 又可以火鍋, 又可以放題, yeah!
2021-06-21
2021-07-01 106 浏览
呢間火鍋店好耐之前已經有人介紹我去食,好啦終於book到位入到去食,我7:30到已經係座無虛席,沿路行入座位都係自助取食物/飲品,好多選擇正式入座前店員問我地會揀邊款餐,同埋咩湯地我地嗌左C3澳洲M5和牛,骨膠原豬骨湯底坐低無耐已經好快有野食一入座先比海鮮我地慢慢烚再來係刺身,刺身係有驚喜,我仲諗住打邊爐食海鮮應該係伏,但原來好新鮮喎跟住有侍應姐姐講上面係M4,下面係M5和牛基本上你烚幾下但就食得,連醬油都可以唔洗落,因為本身好有牛味除左佢一黎就上既,仲有好多選擇,不過實在好多款,我影唔哂呢啲係自助區既野食,估唔到我係到食左兩個炸饅頭,又幾好食另外重點推介係呢個飲品櫃!啲飲品數量多亦好大眾化,全部飲品都係有飲開😎連可樂都有分紅罐同黑罐,真係好呀!

正式入座前店員問我地會揀邊款餐,同埋咩湯地
我地嗌左C3澳洲M5和牛,骨膠原豬骨湯底
坐低無耐已經好快有野食

一入座先比海鮮我地慢慢烚
再來係刺身刺身係有驚喜,我仲諗住打邊爐食海鮮應該係伏,但原來好新鮮喎

跟住有侍應姐姐講上面係M4,下面係M5和牛
除左佢一黎就上既,仲有好多選擇,不過實在好多款,我影唔哂

呢啲係自助區既野食,估唔到我係到食左兩個炸饅頭,又幾好食

連可樂都有分紅罐同黑罐,真係好呀!
2021-06-30 100 浏览
是日同honey去食日式自助餐,又可以SHABU SHABU,又可以食日式刺身,熱食,咩都有今次我地食150分鐘的澳洲和牛,連埋清酒都有得飲,真的無得頂~~一上來,會給肉,刺身同埋打邊爐的食物,等係唔駛等,另外在外面都有不同的熱食,真的好吸引,刺身都唔錯,新鮮!!炸物都唔錯,KEEP住熱上哩度的丸類都比較多,另外都會有少少特別的丸我地點左壽喜燒同埋豬骨湯底,都唔錯另外都有甜品,雪榚雪條都有怪唔得間野都長期多人,150分鐘真的好足夠食~~

刺身都唔錯,新鮮!!

炸物都唔錯,KEEP住熱上

哩度的丸類都比較多,另外都會有少少特別的丸

我地點左壽喜燒同埋豬骨湯底,都唔錯

另外都有甜品,雪榚雪條都有

怪唔得間野都長期多人,150分鐘真的好足夠食~~
2021-06-17
2021-06-29 76 浏览
今日嚟到依間人氣火鍋放題 - 八幡屋, 真係聞名不如見面! 即使平日都坐無虛席,因為食物款式之多, 就算每款食一樣都食唔曬! 海鮮盤有鮑魚,扇貝,螺,青口,蝦! 任點選擇有和牛,魚生,炸物和一般火鍋配料. 兩款和牛都入口即溶, 好食到停唔到口!! 魚生方面推介三文魚和帶子,鮮味十足.炸物我最鐘意係炸芝士和越南網燒春卷. 不得不讚佢仲有懷舊小食,炸蝦多士,好有咬口. 煙”un”, 我都食左三,四塊. 湯底方面, 佢地麻辣湯底比好多放題店做得更用心! 除了辣味之外亦做到有麻既感覺, 依個我比好高分!!
2021-06-28 71 浏览
今日同朋友出旺角食放題旺角出名放題多選擇,咁啱我哋見到有間做緊星期一至四二人同行一人半價,就決定食佢。佢係半自助任食,甜品蔬菜嘢飲可以喺吧枱拎,其他刺身肉類就可以數QR code落單,選擇都好多。湯底湯底我哋就叫咗壽喜燒同埋麻辣湯底,麻辣可以揀辣度,同行嘅朋友唔食得辣,所以叫左小辣。壽喜燒湯底好夠味,淥牛肉唔會搶左肉味。麻辣湯底偏藥材味嘅辣,似台式麻辣,淥海鮮就啱啱好啦!刺身方便種類都幾多選擇,有帶子、螺肉希靈魚、三文魚等,仲小比較少見嘅鯛魚、吞拿魚同劍魚臉等。刺身好新鮮,落完單好快就有,唔會有拖單嘅情況出現。鯛魚食落有小小泥味,反而我好欣賞劍魚腩,好肥美。肉類我哋揀嘅係C3套餐,牛肉可以揀M5和牛、牛肩胛同進口牛等5種肉類。肉類係簿切,可以試曬咁多款。我最欣賞佢嘅和牛,牛味好濃,但又唔膩。海鮮海鮮選擇唔算多,但帆立貝、蝦、蠔同螺等常見嘅海鮮都齊曬。蝦肉爽口彈牙,貝殼類食落無沙。

湯底

肉類

海鮮
朋友係要見嘅🥰好耐冇見中學同學今日特意一齊約出嚟打邊爐食放題,呢間任食火鍋加刺身放題,滿足晒我哋咁多個人嘅需求🤣我哋揀咗任食M5和牛海鮮火鍋加刺身放題食足150分鐘,夠晒飽之餘又可以慢慢食☺️我哋揀咗壽喜燒,味道甜甜地,同日式火鍋味道差不多!M5和牛質素高,脂肪分布平均,牛肉味濃郁。滾2滾就食得啦😍👍🏻雖然未到入口即化嘅感覺,但係都好高質!另外我地加咗美國牛肩胛,雖然冇和牛咁好,但勝在肉味濃!刺身質素中上,而且選擇種類好多除咗有三文魚、帶子、赤蝦、鮑魚片、吞拿魚,等等常見嘅魚生 仲有我鍾意食嘅希靈魚😍滿足鍾意食刺身嘅我!出面有得自己拎丸類、魚皮、豬紅、雞肉等等🥰🥰推介麻辣小籠包同黑松露小籠包外面餐廳比較罕見,而且質素都唔錯😛海鮮選擇種類多,黃金螺、魷魚、青口、海蝦、帆立貝、廣島蠔等新鮮海鮮🦞海鮮質素都差唔多,用冰鎮住,保持新鮮。值得一提嘅係海蝦,蝦肉非常爽口👍🏻炸物都係自己出去拎,值得一讚下 餐廳會不斷退出熱辣辣嘅炸物,除咗天婦羅炸蝦之外,仲有炸紫薯 同炸饅頭😋打邊爐唔少得梗係蔬菜啦,蔬菜種類好多🥦🥬生菜、娃娃菜、金菇、粟米、蘿蔔等等呢間火鍋加放題嘅餐廳性價比真係好高怪唔之得咁多人食啦👍
朋友係要見嘅🥰好耐冇見中學同學
今日特意一齊約出嚟打邊爐食放題,呢間任食火鍋刺身放題,滿足晒我哋咁多個人嘅需求🤣

我哋揀咗任食M5和牛海鮮火鍋刺身放題
食足150分鐘,夠晒飽之餘又可以慢慢食☺️

我哋揀咗壽喜燒,味道甜甜地,同日式火鍋味道差不多!

M5和牛質素高,脂肪分布平均,牛肉味濃郁。
滾2滾就食得啦😍👍🏻
雖然未到入口即化嘅感覺,但係都好高質!

另外我地加咗美國牛肩胛,雖然冇和牛咁好
,但勝在肉味濃!

刺身質素中上,而且選擇種類好多
除咗有三文魚、帶子、赤蝦、鮑魚片、吞拿魚,等等常見嘅魚生
仲有我鍾意食嘅希靈魚😍滿足鍾意食刺身嘅我!

出面有得自己拎丸類、魚皮、豬紅、雞肉等等
🥰🥰推介麻辣小籠包同黑松露小籠包
外面餐廳比較罕見,而且質素都唔錯😛

海鮮質素都差唔多,用冰鎮住,保持新鮮。
值得一提嘅係海蝦,蝦肉非常爽口👍🏻

炸物都係自己出去拎,值得一讚下

打邊爐唔少得梗係蔬菜啦,蔬菜種類好多🥦🥬
生菜、娃娃菜、金菇、粟米、蘿蔔等等

呢間火鍋放題嘅餐廳性價比真係好高
怪唔之得咁多人食啦👍🏻👍🏻☺️
  • 刺身
  • 日本和牛
2021-06-25 78 浏览
八幡屋小編已經食過幾次, 水準一直keep到👍🏻, 除咗雞/豚/牛肉放題套餐選擇, 仲有升級版嘅海鮮放題😬✨🤓小編身先士卒,試過大部分嘅海鮮, 食材好新鮮, 而且上菜速度極快, 落單後兩三分鐘就已經上菜💖。 自身選擇亦都幾多下, 而且好新鮮。🧨必點推介: 蟶子, 蜆肉同埋蝦! 肉質彈牙, 鮮甜味美😋🎈必點串燒: 雞軟骨, 燒蝦。食種類唔算多, 但係飲品同雪糕口味就非常多♥️♥️~~~~~📍八幡屋涮涮鍋旺角彌敦道628號瓊華中心12樓~~~~~

🧨必點推介: 蟶子, 蜆肉同埋蝦! 肉質彈牙, 鮮甜味美😋

🎈必點串燒: 雞軟骨, 燒蝦。

食種類唔算多, 但係飲品同雪糕口味就非常多♥️♥️
~~~~~
📍八幡屋涮涮鍋
旺角彌敦道628號瓊華中心12樓
~~~~~

2021-06-23 366 浏览
今次同阿媽兩個人嚟到,阿媽成日都話要食任食,我就成日都覺得任食冇好嘢食,估唔到今次嚟到都有驚喜。首先值得一讚嘅係呢度嘅刺身真心唔錯,一開頭俾咗一盤你之後仲可以無限落單。款式都好多!追加嘅份量都唔會少而且質素一樣。火鍋方面我哋叫咗呢個澳洲m5和牛set,$368。佢嘅牛好薄好滑😋,去埋壽喜燒湯底就絕配!甜甜哋嘅湯底夾埋牛嘅鮮味。配料選擇都好多,好多菇同菜,推介皇帝菜一定要食,南瓜又估唔到都幾夾。佢啲海鮮都唔錯,個人幾鍾意聖子。熟食方面佢仲有串燒可以簡,真心一定要食,燒一口薯超正!

刺身

佢啲海鮮都唔錯,個人幾鍾意聖子。

熟食方面佢仲有串燒可以簡,真心一定要食,燒一口薯超正!
2021-06-23 65 浏览
放早食好啲!開心打邊爐!揀左去旺角食呢間,難得搭𨋢人少!上12樓無難度!時間尚早,食左第一round就開始多人!遲開飯既一定要訂枱先有位。搵食第一步,揀食咩!今次食耐啲(150分鐘)食好啲(M5和牛)!嘩!一座低,水都未滾,就有碟刺身送來。一路order ,一路食住等水滾!🤣🤣order用手機,有圖彩,又多選擇!咩都想試!有自費加餸項目,富貴人家可以食豪啲!✌🏻order既食物好快送到!食物衛生好重要👍🏻出面自取食物都好多款式!仲有壽司、甜品、雪櫃雪條、炸物😍😍飲品多到……試唔晒😂牛牛真係好正!即燒串燒😍😍食完大滿足!第三位半價👍🏻👍🏻多謝老細!😂😂
放早食好啲!開心打邊爐!
揀左去旺角食呢間,難得搭𨋢人少!上12樓無難度!

有自費加餸項目,富貴人家可以食豪啲!✌🏻
order既食物好快送到!

食物衛生好重要👍🏻
出面自取食物都好多款式!仲有壽司甜品、雪櫃雪條、炸物😍😍
飲品多到……試唔晒😂
牛牛真係好正!

即燒串燒😍😍

食完大滿足!第三位半價👍🏻👍🏻多謝老細!😂😂
2021-06-23
2021-06-23 50 浏览
近日天氣愈來愈熱入廚煮食係好辛苦既事所以多數放工會外賣或直接係餐廳食,今日同囡囡一早預約旺角八幡屋涮涮鍋因為最近的推廣活動:     M5和牛海鮮盛宴     買一送一,晚市二人同行一人半價     抵過自己整訂位最緊要留稱呼,人數,日期,時間,一送一可訂座時段     星期一至四全日一送一,星期五,六,日及公眾假期前夕18:00前離座     星期五,六,日晚市優惠第二位半價可訂座時段     16:00/17:00/18:00/19:00     一送一及第二位半價是必須預約的,如即日訂座,要留齊資料,方便餐廳跟進,不過繁忙時間未必一定可以安排,     如果無預約客人以正價餐牌安排入座     仲要必須經whatspp 53720267 訂座才有優惠好彩呀囡問定先同BOOK 左地方都不細, 全卡位, 全場圍繞住有不同主食,有炸物區, 熱食,蔬菜, 肉丸冰櫃, 入面好多不同丸類有炸物, 刺身, 海鮮, 甜品等等不用諗要食什麼菜,一次過煮, 亦有150 分鐘慢慢食,食下, 休息下先叫左個C 3 餐及泡菜湯底之後, 刺身, 因為我們兩個人都好足夠,種類都不少. 希靈魚細件, 但新鮮,三
近日天氣愈來愈熱
入廚煮食係好辛苦既事

所以多數放工

會外賣或直接係餐廳食,

今日同囡囡一早預約旺角八幡屋涮涮鍋
因為最近的推廣活動:
M5和牛海鮮盛宴
買一送一,晚市二人同行一人半價
抵過自己整
訂位最緊要留稱呼,人數,日期,時間,
一送一可訂座時段
星期五,六,日晚市優惠第二位半價可訂座時段
16:00/17:00/18:00/19:00
一送一及第二位半價是必須預約的,
如即日訂座,
要留齊資料,
方便餐廳跟進,
不過繁忙時間未必一定可以安排,
如果無預約客人以正價餐牌安排入座
仲要必須經whatspp 53720267 訂座才有優惠

好彩呀囡問定先同BOOK 左
地方都不細, 全卡位,

全場圍繞住有不同主食,

有炸物區, 熱食,

蔬菜, 肉丸冰櫃,
入面好多不同丸類
有炸物, 刺身, 海鮮, 甜品等等
不用諗要食什麼菜,

一次過煮, 亦有150 分鐘慢慢食,

食下, 休息下

先叫左個C 3 餐及泡菜湯底
之後, 刺身, 因為我們兩個人都好足夠,

種類都不少.
希靈魚細件, 但新鮮,

三文魚好大件,
味道比一般餐廳有味,

色澤好鮮.
海鮮都有幾款
鮑魚係我最愛,
幾厚肉

湯底雖然係泡菜

但一點都不辛辣,

炸物我最愛既炸蕃薯,

外脆內甜,
而炸物都算多種類,