2021-06-21 80 浏览
因為男朋友係大胃皇,佢就成日嘈住要食放題。見啲間野做緊第二位半價就陪佢試下啦!我地點咗M5和牛餐,我地簡完湯底之後,就即刻送咗個刺身同海鮮拼盤俾我地。我地今次叫咗豬骨湯同沙爹湯,個人比較中意濃湯,所以推介沙爹湯俾大家。湯一黎到就即刻倒曬啲海鮮去煮住先,同時整啲牛肉食,牛肉半肥瘦啱啱好,食落好軟有油香好食!海鮮種類都算多,蝦好新鮮彈牙,見到隔離枱點咗廿幾隻食真係好誇張!呢度仲有蠔可以俾大家整黎食,食落好鮮甜,食多十幾隻都回哂本。刺身方面好新鮮,樣樣款式都有。我尤其鐘意赤蝦,大大隻賣相好,而且好鮮甜,重點係任食,我地都忍唔住食左好多隻。炸物方便全力推薦天婦羅蝦同炸饅頭,見到流轉都快,店員keep住新鮮炸起d野食。熱辣辣又脆點會唔好食。天婦羅蝦外脆內爽口,炸饅頭點煉奶面頭脆卜卜都冇得輸。甜品方面,款式有雪糕雪條,自制甜品。男朋友係啫喱控,佢就食左兩杯。我個人黎講就好滿意個奶凍,奶味實足,超級正,如果唔係食太飽我會食多一杯。總結黎講食物款式真係好多,無論係打邊爐料、串燒、炸物、壽司、刺身定甜品,樣樣都有,係幾正既。

總結黎講食物款式真係好多,無論係打邊爐料、串燒、炸物、壽司刺身甜品,樣樣都有,係幾正既。
❣️小俐俐第一次食涮涮鍋❣️爸爸今日收早做😍咁我就可以帶埋小俐俐一齊接爸爸放工去食好嘢😋近近地就係旺角既八幡屋涮涮鍋食啦💗我哋揀左180 分鐘任食和牛海鮮火鍋刺身放題每位$368👩🏻‍🦱👨🏻用Openrice book位第二位有半價😍小俐俐BB就免費👶🏻即係我哋用一位半嘅價錢就可以三個人一齊食😆呢個套餐仲可以任食澳洲M5 和牛同美國牛肩胛!湯底有八款選擇!我地揀咗壽喜燒!刺身好新鮮😍有三文魚、帶子、希靈魚、甜蝦等等!海鮮都有好多選擇!帆立貝、生蠔、蝦、鮑魚、青口等等!熱盤超級推介炸饅頭😍同埋天婦羅!另外仲有辣魚蛋、春卷、雞翼、番薯等等選擇!最最重要就係呢度服務態度真係好好💗無論係上菜速度或者清潔收碟速度都好快👍🏻餐廳整體都好乾淨衛生添✨下次一定要帶埋姐姐哥哥一齊嚟食多次先得😆
❣️小俐俐第一次食涮涮鍋❣️

刺身好新鮮😍有三文魚、帶子、希靈魚、甜蝦等等!

海鮮都有好多選擇!帆立貝、生蠔、蝦、鮑魚、青口等等!

2021-06-21
  • 刺身
  • 海鮮拼盤
  • 海鮮
  • 牛肩胛
2021-06-21 42 浏览
八幡屋涮涮鍋邊我唷!任食打邊爐😍今日同朋友傾開計,言談之間,佢話俾我聽,八幡屋M5和牛第二位有半價喎!我二話不說即刻book咗位同食肉獸準備去大吃一番!一係唔食,一食一定要食好啲,食肉獸嘅我諗都唔使諗,就梗係揀M5和牛喇😋任食喎!除咗M5和牛之外,佢哋頭盤仲送海鮮同埋刺身拼盤添,真係好正啊!精明嘅我,除咗澳洲M5之外,我梗係叫埋日本A4和牛喇。豚肉都好好食!每樣叫一啲,慢慢比較丫麻。媽!兩樣我都好鍾意食丫,點算好啊?另外,我哋仲叫咗美國進口牛肉,牛肩胛,美國黑豚肉,手打墨魚丸,生蠔,聖子,日本魷魚片,同埋虎蝦刺身,雖然啲虎蝦無我想像中咁大,但都算新鮮丫。湯底方面,我哋要昆布清湯啲昆布都好好味,好清甜八幡屋涮涮鍋係自助形識,樣樣嘢都擺喺眼前,好吸引,心大心細嘅我搞咗好耐都唔知食咩好,小朋友才做選擇,大人我全都要!仲可以飲番杯梅酒!
八幡屋涮涮鍋

邊我唷!任食打邊爐😍

我二話不說即刻book咗位同食肉獸準備去大吃一番!

任食喎!

精明嘅我,除咗澳洲M5之外,我梗係叫埋日本A4和牛喇。
豚肉都好好食!
每樣叫一啲,慢慢比較丫麻。
媽!兩樣我都好鍾意食丫,點算好啊?

湯底方面,我哋要昆布清湯啲昆布都好好味,好清甜

八幡屋涮涮鍋係自助形識,樣樣嘢都擺喺眼前,好吸引,
仲可以飲番杯梅酒!
2021-06-21 173 浏览
Had a super nice feast at Yahataya, genuine quantity and quality! A few days ago I saw Yahataya's promotion on social media platform. As long as you leave a message for "half price", you can enjoy a half price discount for two people and one person at once. All you can eat for 180 minutes, and the discount is about $320 per person.I went at 6, but by the time I left the restaurant was already jammed packed, make sure to book before you go!As always the sichuan hotpot. The staff served the hotpot

As always the sichuan hotpot. The staff served the hotpot as soon as I got seated, wasting no time at all and can start eating right away... unlike some of the restaurants I went in the past which took a good 15-20 mins before you can eat. Already can tell that this restaurant has no reservation to make you full!

Ordering is by QR code, for sashimi, there are a huge choice of different food such as the usual salmon, shrimp, scallops etc. Quality is decent for this type of restaurant. At least the choice is there!

There are also unlimited seafood, such as shellfishs, Japanese squids, mussels and so on. If you like to eat seafood. Again, quality is decent!

Now for the main dish. BEEF. The M6 wagyu looks legit. The beef flavor is particularly strong, the fat is evenly distributed. Delicious!

In the self service area, there are also a large variety of balls and vegetables.

In terms of fried food, the restaurant has an unlimited supply. I saw the staff continuously cooking and refilling to ensure the cooked food are fresh.

A good variety of ice cream too. Tried the durian popsicle, flavor's not too strong, but I was too full to try the rest.

There are a lot of colorful drinks in the beverage cabinet, and there is no shortage of Taiwanese drinks. For the $320 package you can also get beer, plum wine and sake are all free to drink.

Super good experience. The quality is considered mid-to-upper level, the food is served quickly, and the staff is courteous.
2021-06-10
2021-06-21 18 浏览
想食邊爐 又想食刺身 最後仲要甜品埋尾?🤨火鍋放題就啱哂啦。事關之前係網上見到有好多優惠,仲要係和 牛 仼 食! 所以就同男朋友放假去左食呢間位於旺角嘅八幡屋!.除左有仼食和牛,多款海鮮都係任食!包括海蝦,帆立貝,廣島蠔等9款海鮮~12款仼食刺身。重點係仼食得黎夠新鮮㗎!日式燒物、天婦羅炸物、手握壽司 同有多款火鍋配料無限追加~~~🤓成人正價收費價錢 :星期一至四$368/位星期五六日公眾假期及其前夕$388/位小童價錢(高度90cm-130cm) : $168/位*每位另收取正價加一服務費.早一日前訂座,仲會有額外優惠㗎詳情可以留意番八幡屋社文平台 ~~
想食邊爐 又想食刺身 最後仲要甜品埋尾?🤨

12款仼食刺身。重點係仼食得黎夠新鮮㗎!

成人正價收費價錢 :
星期一至四$368/位
星期五六日公眾假期及其前夕$388/位
小童價錢(高度90cm-130cm) : $168/位
*每位另收取正價加一服務費
早一日前訂座,仲會有額外優惠㗎
詳情可以留意番八幡屋社文平台 ~~
2021-06-20 71 浏览
蔬菜品種極少,甜品難食,款式都少,唯一可揀為丸仔,壽司超級唔新鮮,款式一樣少,套餐內兩款肉可揀,品質麻麻,選90分鐘食,五十幾分鐘就過黎催買單,完全無嗮胃口,慎選呢間!反正我們不會再試!
成日想食多啲又想食平啲🧐我會推薦你去食火鍋放題🤩近近地去旺角嘅八幡屋 就係滿足哂2大要求食嘅時間由90-150分鐘自己揀揀好就可以揀食咩牛牛 價錢唔同 ($268-$498)我同MY BOSS不嬲對牛都好有講究而今次我地選擇左C3澳洲M5和牛 ($368)第二位半價‼️ 仲食足150分鐘‼️勁抵‼️額外仲送一碟A4和牛 入口即溶🥳🥳另外亦有一盤刺身拼盤 款款刺身都好新鮮例如三文魚同甜蝦😋自助區都有唔少選擇 而丸類有特別少見嘅款式例如麻辣小龍包丸同黑松露海膽丸🤩其他肉類、海鮮同小食就手機刷QR code落單其次仲有串燒 天婦羅等 香口得嚟又惹味一個放題滿足晒你唔同嘅需要🤤👍🏻-裝修環境:✨✨✨✨✨服務態度:✨✨✨✨✨食物質素:✨✨✨✨✨(5個✨為滿分)
成日想食多啲又想食平啲🧐
我會推薦你去食火鍋放題🤩
近近地去旺角嘅八幡屋 就係滿足哂2大要求
食嘅時間由90-150分鐘自己揀
揀好就可以揀食咩牛牛 價錢唔同 ($268-$498)
我同MY BOSS不嬲對牛都好有講究
而今次我地選擇左C3澳洲M5和牛 ($368)
第二位半價‼️ 仲食足150分鐘‼️勁抵‼️
額外仲送一碟A4和牛 入口即溶🥳🥳
另外亦有一盤刺身拼盤 款款刺身都好新鮮
例如三文魚同甜蝦😋
自助區都有唔少選擇 而丸類有特別少見嘅款式
例如麻辣小龍包丸同黑松露海膽丸🤩
其他肉類、海鮮同小食就手機刷QR code落單
其次仲有串燒 天婦羅等 香口得嚟又惹味
一個放題滿足晒你唔同嘅需要🤤👍🏻
裝修環境:✨✨✨✨✨
服務態度:✨✨✨✨✨
食物質素:✨✨✨✨✨
(5個✨為滿分)
2021-06-17 72 浏览
難得今晚早放,一於和朋友吃放題。我朋友喜歡刺身壽司,我是牛魔王,於是就選擇了在瓊華的八幡屋,一次過滿足幾個願望。.入座率很高,人氣很旺呢,食得零舍有氣氛。.雖然人流多但是上菜很快,我們不停再叫牛肉,咁快就送到。牛肉很新鮮,鮮紅色不是冰鮮的貨色,牛肉味香濃,而且不會太肥,很高質的牛牛呢!放上鍋中shabu shabu幾秒鐘就吃得,全屬有得八成熟又得,自己選擇。我們選擇了澳洲M5和牛套餐,和牛好柔滑,肉質較腍;安格斯牛肩胛肉質實在,更濃牛肉味。我們選擇的沙嗲湯底很不錯,入味之餘也不會太濃烈,滿滿的一鍋沙嗲牛。.刺身及壽司種類也不少,我朋友狼吞虎嚥,毫不客氣地食完又叫叫完又食,很快回本呢!刺身很新鮮,港人最喜歡的三文魚我們吃了不少,肥美鮮甜,正呀。.牛肉及刺身是最值錢的食物,我們吃最多。當然在自助區也有很多肉丸、蔬菜粉面等等,款式很多,即是不吃看到也開心!而且有海鮮任食,海陸空全食呀。.另外很難得吃這種放題還有熟食區,感覺有點似在酒店吃自助餐呢。.吃到飽飽,當然少不了飲品雪糕甜品,五顏六色多姿多彩,今晚的火鍋放題是一個很豐富很開心的體驗呢。
入座率很高,人氣很旺呢,食得零舍有氣氛。

雖然人流多但是上菜很快,我們不停再叫牛肉,咁快就送到。

刺身壽司種類也不少,我朋友狼吞虎嚥,毫不客氣地食完又叫叫完又食,很快回本呢!刺身很新鮮,港人最喜歡的三文魚我們吃了不少,肥美鮮甜,正呀。

2021-06-15 71 浏览
今日同朋友去咗旺角瓊華度搵食 見到呢間八幡屋日式火鍋店做緊折扣優惠 預先book位超級抵呀晚餐時間嚟到人都幾多 建議如果要食就預先打嚟訂位啦 餐廳嘅卡位好夠闊落坐得舒服首先會有刺身拼盤 有三文魚 甜蝦 帶子等等嘅新鮮刺身 個人最喜歡三文魚夠曬肥美鮮甜出面仲有幾款熟食炸物可以自取 竟然有我最愛嘅炸饅頭 瘋狂加上煉奶超正呀蔬菜 丸類 壽司 甜品 飲品都係自取選擇都唔少點少得肉類呀 牛肉嚟嘅速度快又唔會漏單 牛肉顏色夠紅潤 證明新鮮啦 肥瘦均勻淥幾秒就食得 牛肉味都唔錯呀仲有每人一份嘅海鮮拼盤扇貝大大粒 幾新鮮

蔬菜 丸類 壽司 甜品 飲品都係自取選擇都唔少

仲有每人一份嘅海鮮拼盤扇貝大大粒 幾新鮮

2021-06-15 71 浏览
打邊爐食靚牛,屋企食最抵食,自己買同街食價錢差太遠,相反,想同朋友聚下,又唔想洗、唔想煩,唔介意食得普通啲,我鐘意出街食。任食火鍋,我一向鐘情 1️⃣鍋堂同🐮大人。但後者太難book ,我放棄了。前者去得多都悶。今次朋友介紹試新嘢,有驚喜喎。以後可以多個選擇。打邊爐d料同大部分的任食火鍋都差不多,不會比下去,主打牛肉質素又幾好。剰係為火鍋都可以黎。除左火鍋,佢有啲小食,例如燒雞翼、燒菠蘿都幾好食,我都食左幾轉。店員有禮,清枱、加湯、上菜都算快,又無漏單,算幾好。總括各方面都幾好,CP值又中上,而時間又可以有2.5小時,呢個價錢,絕對收貨。我會再來。

店員有禮,清枱、加湯、上菜都算快,又無漏單,算幾好。

澳洲M5和牛刺身盛宴餐
2021-06-03
用餐优惠
優惠券
呢排上社交平台搵好嘢食,見到八幡屋都幾多人推介就帶埋男朋友去試~首先係揀湯底,我揀左骨膠原豬骨湯底!另外有沙嗲湯, 昆布清湯,壽喜燒,冬瓜薏米湯,辛辣泡菜湯選擇。我就最鍾意食嘅係刺身,仲要依度有好多款,例如出面未必有嘅珍寶帶子,赤蝦同吞拿魚。另外仲有鮑魚,希靈魚,榮螺,馬刀貝,赤貝,劍魚腩,甜蝦,八爪魚,鯛魚同埋最受歡迎嘅三文魚。赤蝦,帶子同劍魚腩都十分肥美,唔點就走寶了!海鮮有東風螺,日本魷魚,蟶子,海蜆,海蝦等,要encore嘅位一定係廣島蠔,夠鮮甜,淥完都唔會縮水!今日個主角係牛!無論澳洲M5和牛定係美國安格斯牛肩胛都不可決,M5和牛油脂分怖平均,牛肩胛就較瘦,牛香味十足!以雪條同甜品作結 (韓式蜜瓜和馬來西亞榴櫣),真係飽到上心口!

2021-06-05
2021-06-10 74 浏览
天氣炎熱,係旺角行到成身汗想食刺身壽司,但牛魔王女朋友又想打邊爐食肥牛⋯⋯why not both?上網搵一搵見呢間放題真係滿足晒兩個願望,仲有成150分鐘咁耐,可以傾吓計慢慢食,正!女朋友揀咗澳洲和牛餐,配簡簡單單嘅豬骨湯底保證唔會蓋過牛味。第一轉唔使自己點,侍應會上牛、刺身同海鮮。原來每次叫牛肉佢都會上三個唔同部位,我哋顧住食冇問侍應,但根據花紋估計係rib eye, sirloin , short ribs. 雖然薄咗少少不過依然牛味濃郁。刺身種類都多,最鍾意赤蝦嘅質感;仲有放題少見嘅赤貝同馬刀貝。之後用QR code再叫發現原來仲有劍魚腩,雖然細細件不過都好肥美。忍唔住叫咗幾round.第一轉海鮮有兩隻鮑魚,鮑魚肉質彈牙,不過如果可以起肉唔使連殼煮就更加好啦。蜆就睇得見咁新鮮,另外仲有蟶子仔,甜美冇沙。自助蔬菜選擇多,連皇帝菜都有!平時唔多食菜嘅我都食咗兩條自助丸類都有20款左右。當中貢丸最出色,味道有少少似振興。炸物望落冇乜特別所以就冇試食到最尾甜品都有驚喜,奶凍夠滑又重奶味,放喺盒入面嘅紅豆和果子好q,必食。女朋友食咗牛奶公司雪糕,見佢好開心。埋單六百幾因為星期五六日有二人

第一轉唔使自己點,侍應會上牛、刺身同海鮮。

蜆就睇得見咁新鮮,另外仲有蟶子仔,甜美冇沙。

自助蔬菜選擇多,連皇帝菜都有!平時唔多食菜嘅我都食咗兩條

自助丸類都有20款左右。
當中貢丸最出色,味道有少少似振興。
炸物望落冇乜特別所以就冇試

埋單六百幾因為星期五六日有二人優惠一人半價,侍應提醒返一至四有買一送一添,女朋友即刻問幾時再嚟食過😆
2021-06-10 5800 浏览
好耐都冇食過放題啦,呢次就同老公嚟咗八幡屋涮涮鍋食火鍋放題,嚟到都唔算太多人,好快可以入得,服務幾好唔差,環境都可以,唔會坐得好迫,亦都唔會好嘈,我哋就叫咗個A4嘅黑毛和牛價錢,首先已送1份A4黑毛和牛同一份m5和牛,其他刺身,海鮮類,肉類都可以隨時scan QR code任點,其他打邊爐嘅配料可以出去自助取,款式都好多選擇,最後甜品種類及飲品種類亦都非常之咁多👍🏻👍🏻👍🏻基本上係任食海蝦,帆立貝,廣島蠔等9款海鮮🦪🦐🦑另外又有任食新鮮帶子,赤蝦,劍魚腩等12款刺身😘😘仲有亦可以scan QR code即叫即燒大蝦,燒金菇牛肉卷等多款日式燒物🍢🍤🍡天婦羅炸物等🍘手握壽司,50多款火鍋配料無限追加🍣🍱🍣🍱沙律甜品,啤酒汽水,清酒無限供應🍻🍶可以話係抵食到爆👍🏻👍🏻👍🏻成人正價收費價錢 :星期一至四$368/位星期五六日公眾假期及其前夕$388/位小童價錢(高度90cm-130cm) : $168/位*每位另收取正價加一服務費另外只要留言即送你免費半價coupon優惠每晚訂座頭30位,可享二人同行一人半價(星期五至日,假期及其前夕)早1日前訂座,再額外贈送以下特別優惠:兩位訂座每位送鮑魚一
仲有亦可以scan QR code即叫即燒大蝦,燒金菇牛肉卷等多款日式燒物🍢🍤🍡天婦羅炸物等🍘手握壽司,50多款火鍋配料無限追加🍣🍱🍣🍱沙律甜品,啤酒汽水,清酒無限供應🍻[啤酒]🍶可以話係抵食到爆👍🏻👍🏻👍🏻
成人正價收費價錢 :
星期一至四$368/位
星期五六日公眾假期及其前夕$388/位
小童價錢(高度90cm-130cm) : $168/位
*每位另收取正價加一服務費

另外只要留言[半價]即送你免費半價coupon優惠

早1日前訂座,再額外贈送以下特別優惠:
兩位訂座每位送鮑魚一隻
四位訂座送海膽/生蠔刺身一客,每位送鮑魚一隻
六位或以上訂座免費升級蕃茄龍蝦湯底

值得推薦去試下👍🏻👍🏻👍🏻
2021-06-01
2021-06-09 283 浏览
M5和牛任食盛宴今日星期一,平日出街食飯又冇咁多人,優惠又多,今日食了一個M5和牛任食的火鍋放題,由於早左一日預約,加上whatspp訂座,所以有優惠。而今日又星期一至四,所以有買一送一。 日式火鍋放題最近越開越多,個人覺得最緊要一大班朋友食得開心,大家都找到自己喜歡的食物就好。其實有90分鐘、120分鐘及150分鐘可以揀的。150分鐘就岩曬大家吹下水,就算大家食飽飽,都可以飲住野然後傾下計。食物種類十分多,日式放題首先黎個剌身先,三文魚、甜蝦等等都十分新鮮,令人一開始等火鍋水滾之際都可以食住等。另外,亦有大量日式炸物、壽司及熟食等等。天婦羅、炸茄子、肥牛金菇卷等等。仲有最鐘意食既鹽燒雞翼添呀。超級正。而且炸物都係新鮮炸起,唔會凍曬,每一件都好脆。 而主角火鍋亦有唔同湯底可以選擇的,今日壽喜燒汁,正正可以食出食材原味道。首先,海鮮拼盤方面,有大扇具、大蜆、海蝦、蟶子、青口、魷魚、螺等等。我地急不及待先煮曬所有海鮮,趁湯底未有油,黎一個海鮮餐。食物質素唔錯,海鮮有鮮味。份量都好夠,每次下單亦好快,蜆、蟶子亦可以再叫。 至於牛肉方面,先有一碟日本和牛送,係超級好味,肉質一流。而我個餐本身係
M5和牛任食盛宴
由於
早左一日預約,
買一送一。

另外,亦有
刺身拼盤
金菇肥牛卷

海鮮餐。

食物質素唔錯,海鮮有鮮味。
份量都好夠,每次下單亦好快,蜆、蟶子亦可以再叫。

至於牛肉方面,先有一碟日本和牛送,係超級好味,肉質一流。而我個餐本身係M5和牛任食,叫了兩次,一碟份量都好多。仲可以叫黑豚片,豚腩肉,美國肥牛等,岩曬一大堆人齊齊食。
M5和牛,黑豚片,豚腩片
日本和牛
M5和牛

其他火鍋料,麵,烏冬、丸當然都唔少得啦。
而菜類,好鐘意佢菇有好多,蟹味菇、秀珍菇、雞脾菇、冬菇都有!
刺身拼盤
金菇肥牛卷
M5和牛,黑豚片,豚腩片
日本和牛
前幾日喺fb見到whatsapp向八幡屋涮涮鍋訂枱,和牛海鮮盛宴星期一至四買一送一,超級抵!之前都食過呢間,質素唔差,今次有咁大優惠即刻book位同frd打邊爐。一如既往,有得任食三個鐘,可以慢慢食唔使趕!想食任食又唔想全部都咁heavy就叫左冬瓜薏米湯味道鮮甜,超surprise。有得買一送一梗係嗌最貴嘅M5和牛餐食。澳洲和牛片都幾薄切,真係淥10秒就食得,仲要索曬蕃茄龍蝦湯嘅鮮甜味,肉質鮮嫩,sauces都唔使點直接食個牛味仲好食!好食到encore咗三四round和牛,食到lam lam脷。除左牛仲有海鮮任點,同埋一黎會送個海鮮雜錦盆先,有啲帶子、大蜆、青口、蠔、魷魚、蝦同螺。除左有得order海鮮出面自助區仲有啲東風螺同沙白可以自己任攞,將所有海鮮全部倒曬落湯到鮮味即刻升級!更加鮮甜!個餐有包刺身任食,但本身對放題餐廳刺身感覺麻麻,食得邊爐放題都預左係黎食牛唔係刺身。刺身質素就係放題刺身質素,正正常常,留肚食邊爐仲好。令我有驚喜嘅反而係啲燒物!諗住食啲香口嘢就叫左少少燒蕃薯、燒多春魚、金菇肥牛、蝦嚟試下。全部燒物都above average,最有驚喜嘅係燒多春魚,本身麻麻地食多

個餐有包刺身任食,但本身對放題餐廳刺身感覺麻麻,食得邊爐放題都預左係黎食牛唔係刺身刺身質素就係放題刺身質素,正正常常,留肚食邊爐仲好。令我有驚喜嘅反而係啲燒物!諗住食啲香口嘢就叫左少少燒蕃薯、燒多春魚、金菇肥牛、蝦嚟試下。全部燒物都above average,最有驚喜嘅係燒多春魚,本身麻麻地食多春魚,個FRD嗌咗就試一啖,點知又幾香幾好食,又夠調味同唔腥,即刻自己嗌多兩條黎食。

至於自助區方面,蔬菜嘅種類都幾多,齋菜就有三款,菇都有幾款揀,仲有啲基本嘅南瓜、粟米、芋頭、蘿蔔。丸都係自助,有成十四款丸,勁多種類,夾咗啲特別啲丸黎試,覺得海膽丸、芝士丸最好味。響鈴同山根都係擺喺自助區,好驚有啲放題餐廳啲響鈴同山根擺得耐會淋同有油膉味,唔敢夾太多,試左先算。呢度啲響鈴一啲油膉味都冇,仲好脆,正!抵讚嘅係自助區refill速度都幾快,一夾曬就有人換,唔會話啲熱門嘢食俾人夾曬就冇得食。

飲品方面,大大排飲品櫃,數下竟然有成三十款嘢飲,罐裝、盒裝、枝裝;汽水、啤酒、茶、豆漿、梳打水、果汁,包羅萬有,幾乎講得出都有咁滯。仲見到有新出咖啡可樂,同埋有C.C個類貴價飲品,唔錯!

總括來講,真係唔錯!員工個啲全部都好nice,仲會成日幫你清碟同垃圾。全部都係沙發卡位,坐得舒服,空間感夠唔會覺得迫,而且地方簡淨。平時就算冇優惠都會間唔中同朋友黎食,加上而家有優惠,要襯優惠完結前約多幾次打邊爐!