2022-07-26 191 浏览
家無論咩天氣都想打邊爐,呢日我地去左位於旺角既八幡屋涮涮鍋🥘,上到黎都幾闊落。天氣甘熱,我地點左個冬瓜湯底消消暑。好清甜!叫埋幾款牛,趁住野食未到出去自助吧揀下野食先,有炸物(天婦羅、茄子、金菇仲有炸饅頭)香脆又金黃,好食。大蝦刺身鮮甜味美,多款壽司任叫任食,比想像中大件。牛肉入口即化,海鮮拼盤魷魚有青口扇貝螺帶子同海蝦。非常好味⭐️午市優惠炸物自助Bar如果經網上預約 C3餐 買一送一 又有 送鮑魚送預約 4人 送鮑魚+生蠔添真係超級抵呀以上優惠只限於社交平台 post中的連結訂座-------------------------🥘八幡屋涮涮鍋地址: 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓

天氣甘熱,我地點左個冬瓜湯底消消暑。好清甜!
叫埋幾款牛,趁住野食未到出去自助吧揀下野食先

,有炸物(天婦羅、茄子、金菇仲有炸饅頭)香脆又金黃,好食。

大蝦刺身鮮甜味美,多款壽司任叫任食,比想像中大件。

牛肉入口即化,

海鮮拼盤魷魚有青口扇貝螺帶子同海蝦。非常好味

⭐️午市優惠
真係超級抵呀

以上優惠只限於社交平台 post中的連結訂座
-------------------------
🥘八幡屋涮涮鍋
地址: 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓
2022-07-25 6888 浏览
今晚終於有機會同同事放工去食下野啦,因為同事經網上book 有優惠👍🏻👍🏻😍經網上預約送4人鮑魚同埋生蠔, 正呀👍🏻👍🏻, 而且約定C3套餐, 有優惠, (二人同行一人免費)一般火鍋店都有自取飲品, 係飲品自取區, 汽水/茶類/啤酒等選擇都好多👍🏻9款湯底中,我比較喜歡沙嗲湯🥰, 因為味道好香濃👍🏻👍🏻🥰有4款不同地方級別, 部位及種類既牛肉/豬肉可選擇, 包括美國, 澳洲及日本🤩🤩👍🏻最好食當然就係,牛肩胛肉, 因為脂肪位唔算太多,食起黎多份油香,肉質結實中又幾嫩口。而豬肉片肉質都嫩口,薄薄一片又容易熟。好正呀👍🏻🥰🥰晚餐仲有刺身+壽司+海鮮+自選肉類+燒物+揚物+自助吧任食+清酒任飲。 爽呀🤩🤩🤩當然唔少得多款台式丸類,香腸,燒賣,午餐肉,自助吧仲有其他蔬菜,勁健康,大愛🥗甜品雪櫃方面:雪糕雪條選擇夠多🍦,都係大牌子出品食到咁飽,仲有泡芙, 布甸🍮任食,質素都唔錯,好香甜。 🥳🥳無得輸👍🏻。因為疫情都反覆, 所以會用QR code 點餐, 放方便我地睇之餘, 亦減少接觸。 好正呀👍🏻

9款湯底中,我比較喜歡沙嗲湯🥰, 因為味道好香濃👍🏻👍🏻🥰

晚餐仲有刺身壽司+海鮮+自選肉類+燒物+揚物+自助吧任食+清酒任飲。 爽呀🤩🤩🤩當然唔少得多款台式丸類,香腸,燒賣,午餐肉,自助吧仲有其他蔬菜,勁健康,大愛🥗

• 刺身
2022-07-24 185 浏览
超耐冇晚市出街食飯,唔洗諗一定去打邊爐。朋友推介八幡屋涮涮鍋勁大優惠,質素都唔差。叫左個麻辣湯底,中意呢款辣味,全身都熱騰騰舒服哂。環境都幾寬闊,坐得幾舒服。所有炸物必推,款式多元化,有炸蝦天婦羅/紫薯/春卷等,非常香脆呢!至愛食紫薯同天婦羅,點埋醬汁食都唔俗。全部QR code點,方便又快。而家網上預約 C3餐 買一送一 可以話係二人行一人價! 4人 送鮑魚+生蠔,食到飽一飽,又有生野又有熱騰騰既肥牛,大滿足呀!以上優惠只限於社交平台中的連結訂座先有咋!

以上優惠只限於社交平台中的連結訂座先有咋!
2022-07-22 205 浏览
難得同老公同埋兩個朋友一齊出去食飯,佢話想食放題,竟然比我上網搵到呢間可以二人同行一人價錢,即刻上網book,仲要好多唔同款式,又可以打邊爐,啱晒大家口味網上book澳洲 M5和牛 C3餐就可以買一送一最正嘅係竟然四個人book位,仲會有生蠔同埋鮑魚送,而且份量都唔細😍😍湯底我哋自己就揀咗個麻辣,勁多辣椒,啱晒我哋鍾意辣嘅人海鮮款式都好多,而且好新鮮,每件都好大舊,呢個價錢真係抵食,最正係個鮑魚好爽口都有一個自助吧,隨便可以自己揀黎食,另外叫咗天婦羅仲係熱辣辣好脆口汽水就全部任飲,可以自己走去雪櫃嗰度拎

網上book澳洲 M5和牛 C3餐就可以買一送一
最正嘅係竟然四個人book位,
仲會有生蠔同埋鮑魚送,而且份量都唔細😍😍

湯底我哋自己就揀咗個麻辣,勁多辣椒,啱晒我哋鍾意辣嘅人

汽水就全部任飲,可以自己走去雪櫃嗰度拎
2022-07-20 185 浏览
開返晚市堂食之後,一直都未有機會約朋友出嚟食飯。今晚終於約得成,一於食餐好嘅,就嚟咗朋友推介嘅火鍋餐廳。因為朋友推介,只要夠四個人,並經餐廳嘅社交平台 page去訂位,就會有得送鮑魚同生蠔。🦪生蠔生蠔幾有色澤,而且好大隻,入口鮮甜。🍥丸類出面有自助拎嘅丸類,有好多唔同嘅種類,一定有你想食嘅。🐷肉類我哋叫咗啲豚肉,每片都切到好薄,一落鍋幾秒就好快熟。肉質唔靭,食落幾新鮮。🍣刺身仲有唔同嘅刺身叫,幾鍾意佢個三文魚,係厚切㗎。三文魚味好突出,又夠肥美。真係啖啖肉。赤蝦都不錯,夠鮮甜,仲有啲彈牙。🍦雪條食完火鍋,梗係要食甜品啦!甜品都有好多選擇,我就揀咗依條哈密瓜味嘅雪條,清新得來又唔會好甜,啱晒食完重口味嘅嘢食返一條。

🦪生蠔
生蠔幾有色澤,而且好大隻,入口鮮甜。

🍥丸類
出面有自助拎嘅丸類,有好多唔同嘅種類,一定有你想食嘅。

🐷肉類

🍣刺身

🍦雪條
食完火鍋,梗係要食甜品啦!
2022-07-20 180 浏览
好耐冇食放題,今日嚟到瓊華中心嘅八幡屋涮涮鍋食lunch. 經網上預約C3餐仲可以買一送一,兩個人去一人價錢,仲有鮑魚送,抵~ 如果四個人去仲可以送埋生蠔添。午市有炸物自助bar, 有炸蝦天婦羅,茄子,春卷,南瓜等等,炸粉幾鬆脆唔會太厚。仲有經典嘅炸饅頭,真係好耐無食過,最鍾意係狂加練奶。其他熟食有,金菇肥牛卷,燒雞翼燒菠蘿,味道都唔錯。刺身款式都算多,整體新鮮,赤蝦size 大大隻幾鮮甜。未食火煱已經食左好多野,之後繼續狂食牛肉海鮮番本,整體野食質素唔錯, 環境又闊落舒服,下次帶埋兩老黎食先。

好耐冇食放題,今日嚟到瓊華中心嘅八幡屋涮涮鍋食lunch.

其他熟食有,金菇肥牛卷,燒雞翼燒菠蘿,味道都唔錯。

刺身款式都算多,整體新鮮,赤蝦size 大大隻幾鮮甜。

2022-07-20 105 浏览
佢啲湯底都好多款🙈 比較有特色既係冬瓜薏米湯、辛辣泡菜湯、蕃茄龍蝦海鮮湯 (呢個就加$78),我地就叫左正常既雖然係涮涮鍋😂 但佢啲燒物做得好出色😇 去親都叫蝦,蝦好鮮,秋刀魚都唔腥,呢個價錢,其實好抵🙈另外晏就去有個炸物自助Bar,朋友將炸饅頭浸左落啲湯到😂 搣開一半去吸湯汁,好邪惡,一兩舊 OK啦🙈同埋我經預約C3餐二人同行一人價🙈 預約仲送鮑魚; 如果4個人既過就再送生蠔,不過我地得兩個,所以無生蠔

2022-07-18 127 浏览
好耐冇同朋友打邊邊,今次就去咗八幡屋涮涮鍋食嘢!上到去覺得環境都幾好,坐得都唔錯,夠寬敞。炸物款式都多,最中意係炸饅頭味道香脆,點煉奶食最正,大家一定要試下!刺身都好新鮮,份量都ok,溫度適中,我哋仲叫咗壽司食,舊飯唔會太大,我自己就幾中意食個燒蝦同燒丸,可以任食!不過主角都係打邊爐,豬骨湯底好清甜,放咗好多菜,呢一餐食咗勁多海鮮勁多肉,我仲食咗好多雪糕🥹,肥多幾kg…..發現佢依家都幾多優惠,不過一定要用佢社交平台post中既連結訂座。午巿同晚巿經網上預約就送鮑魚,4個人既話仲送多碟生蠔!不過最抵係網上預約 C3餐,買一送一,呢個抵到爛!我決定下次食呢個!

好耐冇同朋友去食放題啦,見網上都唔少人推介呢間,所以就襯朋友生日就帶左佢黎打邊爐兼有放題食😚以家經網上預約仲有唔少優惠,包括買C3餐🈶️買一送一,另外仲有得送鮑魚,4人仲會送鮑魚+生蠔🦪好抵食講番食物先,自助區都有好多飲品選擇,仲有我最愛既甜品,即刻拎左啲啫喱、泡芙同蛋糕🤍炸物係用QR code點,炸粉唔算好厚😆另外都叫咗啲串燒,芝士年糕夠煙韌,蝦串夠彈牙,秋刀魚味道都唔錯 非常香口湯底就要左壽喜燒,配埋啲牛肉一齊食甜甜地,非常滿足😊肉類方面選擇都好多,肉類唔會太薄,海鮮方面就叫咗蜆肉,冇沙值得一試

2022-07-16 154 浏览
見到大家推介依間餐推廣這間餐廳,仲有個炸物自助Bar,價錢唔算好貴,仲要經網上預約二人行一人價錢😂😂😂加送鮑魚,如果4個人 食送鮑魚+生蠔啊!咁抵就更係book來食下。講下食物質素,我覺得都新鮮,我中意食佢海蝦同蜆,肉都肥美。蠔都唔錯,蠔我係少少腥味都唔會食,但依到都冇腥味。壽喜燒湯底唔會太甜,同時可以帶出海鮮的鮮味。而且甜品款式好多,仲有小朋友最鍾意食嘅啫喱,小清新,啱晒一家大細去食。而且仲有壽司選擇,溫度夠凍,鮮味都夠!真係款式多多。如果大家都中意食海鮮的話,不妨一試。唔算好貴,預約又有海鮮送,👍👍👍

講下食物質素,

2022-07-12 227 浏览
旺角出名多嘢食,終於等到今日同男朋友去食火鍋放題,食完真係覺得好好食,食物高質又多選擇🙈真係要推介俾大家🤤其實我哋都係朋友介紹,朋友話網上預約可以有個買一送一嘅優惠😍我地揀咗個澳洲M5和牛套餐任食,仲有鮑魚送添😝真係抵呀👍🏻湯底方面餐廳都有成7,8個湯底提供,我哋就揀咗蕃茄龍蝦海鮮湯🤤 真係好濃味!我哋一坐低,就order左啲壽司🍣刺身墊下個肚仔先,啲壽司都幾好味,唔會係交行貨🙈啲刺身直情高質又多選擇,有三文魚、劍魚腩、希靈魚、甜蝦、鮑片等❣️而且解凍解得好好呢!再黎叫啲天婦羅食,新鮮滾熱辣上枱😍炸蝦🍤天婦羅真係冇得頂!然後就係重點啦,啲肉好好味呀,豚腩片同牛肩胛好重肉香味😳當然個M5和牛真係有入口即化嘅感覺🤤海鮮🦞又新鮮鮮味,同埋又係好多款,我哋叫嘅海蜆、海螺、帶子同海蝦都超級正,海蜆鮮甜多汁,海蝦肉身勁爽脆😊仲有好多其他丸類,真係食得好幸福❣️

2022-07-10
午餐
2022-07-12 170 浏览
今日我地去左好強人氣既旺角八幡屋涮涮鍋到食放題成日都係社交媒體上面見到佢地既AD, 知道佢地提早訂枱有鮑魚同埋生蠔送,所以同朋友都係社交平台 到訂定位先我地叫左2個 c3餐,因為做緊買一送一優惠澳洲M5和牛4個人 1000蚊埋單都唔洗,食完捧住個肚走,邊到搵😂😋。我記得上次黎食野,佢有半自助餐形式可以俾我地行出去夾d食物返黎,今次佢地將炸物用送餐形式送上黎,件件都熱辣辣,用QR Code點菜,超方便!我地掛住食同吹水(疫情好耐冇見呢班朋友喇)影左唔係好多相,個海鮮拼盤食落就知係新鮮貨,d螺熟左細細力挑就出,證明真係新鮮,而且冇泥冇沙,好食得過👍帶子洗得好乾淨,仲乾淨過我平時屋企整🤣🤣🤣刺身生蠔用塊葉包住,好有誠意,唔腥同埋朋友玻璃肚,食完都唔肚痛👍M5和牛好好食,滿口牛油香,建議唔好烚太耐,15秒左右食就好滑好香好好味旁邊仲有甜品區,但我真係超飽,食唔落😂

今日我地去左好強人氣既旺角八幡屋涮涮鍋到食放題

我地叫左2個 c3餐,因為做緊買一送一優惠

旁邊仲有甜品區,但我真係超飽,食唔落😂
2022-07-11 170 浏览
八幡屋涮涮鍋地址: 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓星期日做完Gym真係好肚餓,決定去勁食火鍋放題補充返先 火鍋放題就最好啦唔駛下下就住就住,鍾意食咩都得餐廳用QR落單之外,出面自助吧亦有大量不同款食物首先食左刺身先 , 大大盤好新鮮!!三文魚好厚身口感豐富! 希靈魚爽爽地好新鮮仲有我最愛既甜蝦同帶子ahhhhh~刺身食完之後仲可以無限次添加食得晒先好嗌呀😘 之後打邊爐啦 肉類全部落去淥一淥就食得,入口即溶油花平均,好重牛味,我地encore 左好多次燒菠蘿! 鮮甜多汁的菠蘿 , 有助解膩 真係好正仲有值得一試係佢個碗仔翅!!估唔到呢度都會有得食啊 呢個食落去超足料 風味十足碗仔翅充滿著香港地道風味嘅街頭小食 VERY YUMMY~最後出去攞甜品, 款式都好多架!最後想提下大家經網上預約 C3餐 買一送一 (可以話係二人行一人價)經網上預約 送鮑魚經網上預約 4人 送鮑魚+生蠔

八幡屋涮涮鍋
地址: 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓

星期日做完Gym真係好肚餓,決定去勁食火鍋放題補充返先
火鍋放題就最好啦唔駛下下就住就住,鍾意食咩都得
餐廳用QR落單之外,出面自助吧亦有大量不同款食物
首先食左刺身先 , 大大盤好新鮮!!
三文魚好厚身口感豐富! 希靈魚爽爽地好新鮮
仲有我最愛既甜蝦同帶子ahhhhh~
刺身食完之後仲可以無限次添加食得晒先好嗌呀😘
之後打邊爐啦
肉類全部落去淥一淥就食得,入口即溶
油花平均,好重牛味,我地encore 左好多次
燒菠蘿! 鮮甜多汁的菠蘿 , 有助解膩 真係好正
仲有值得一試係佢個碗仔翅!!
估唔到呢度都會有得食啊
最後出去攞甜品, 款式都好多架!

最後想提下大家
2022-07-09 207 浏览
喺社交平台見到八幡屋網上訂位有優惠,食指定餐買一送一,四人同行仲送鮑魚同生蠔,真心正!咁啱約咗幾個友人食飯,就提議去食個放題!我哋叫咗c3澳洲M5和牛餐,買一送一,啱哂我哋呢班食肉獸。一嚟到即刻叫魚生,有三文魚、甜蝦、希靈魚同帶子等,都幾肥美。我哋食咗兩轉刺身,本身仲想encore,但仲要留肚打邊爐!M5和牛、牛肩胛、黑豚肉都係必點!呢個餐滿足哂鍾意食牛同豬嘅我哋,食咗兩三轉肉,好滿足!到重頭戲嘅鮑魚同生蠔,大大隻又鮮甜!好在有喺社交平台見到,唔係就miss咗個咁筍嘅優惠。我哋仲有用QR code叫咗幾款炸物,水準都唔錯!

我哋仲有用QR code叫咗幾款炸物,水準都唔錯!
同朋友晚上收工,就去了旺角瓊華的八幡屋食,貪佢八幡屋4人或以上上網book位有鮑魚同生蠔送~!了解過同埋佢地做緊的著數大致係咁:~經網上預約 C3餐 買一送一(可以話係二人行一人價) ~經網上預約 送鮑魚 ~經網上預約 4人 送鮑魚+生蠔 .刺身都比想像中新鮮,三文魚好肥美,仲有大大隻赤蝦,甜蝦等,鮮味~海鮮拼盤鮑魚扇貝蝦蛤蜊青口螺,海鮮都味道鮮甜,入口後海水鮮味~食完好開胃,於是我地跟住就進擊肥牛喇~肥牛幾香肉味,油脂分佈平均~用QR code電子落單,幾方便~!我地同埋係咁飲OOHA,因為....0糖份、0卡路里、0脂肪,飲完都零負擔,正~!大家最後食埋甜品,滿足飽肚的一晚~哈哈

了解過同埋佢地做緊的著數大致係咁:
~經網上預約 C3餐 買一送一(可以話係二人行一人價)
~經網上預約 送鮑魚
~經網上預約 4人 送鮑魚+生蠔
於是我地跟住就進擊肥牛喇~肥牛幾香肉味,油脂分佈平均~
用QR code電子落單,幾方便~!
大家最後食埋甜品,滿足飽肚的一晚~哈哈