2016-06-17
提早兩日慶祝父親節,睇食評話好正諗住帶屋企人去試。但真係非常失望。一上到去,坐門口位既卡位,熱到出晒汗,想掉位又話冇得掉,叫佢關左度門,坐收銀果個男人唔知係咪經理定乜,吹到話度門係關唔倒,但轉頭俾人閉左度門,佢見倒即刻那那林開返。真係非常熱之後再要求解決,果個男人話就話有位即刻轉,當然食足全程係冇轉...食餐飯全家人流晒汗。至於食物,完全係唔得1. 醉雞 <份量少少少,味道一般2. 雞絲粉皮 <粉皮碎3. 炸銀絲卷 <唔脆,林4. 蟹粉小籠包 <一夾起連肉都跌出黎,失敗5. 鍋貼 <厚皮6. 蟹粉石鍋飯 <完全中伏,睇張相同實際分量完全覺得好搵笨,份量=一個飯碗多少少。。。仲要唔覺有蟹粉香味。。。7. 上海粗炒 <一黎到屋企人已經話炒到黑晒,果然好咸8. 糖醋排骨 <排骨鞋到食唔倒9. 韭黃鱔糊 <唯一味道可以的,但鱔得幾條韭黃多到埋住d鱔埋單$7xx,忘記了。每碟份量比我平時食開既仲再少!!呢個價錢我還有太把選擇更好食。湘川滬都好過佢。唔會有下次!!
至於食物,完全係唔得
1. 醉雞 <份量少少少,味道一般
2. 雞絲粉皮 <粉皮碎