2006-10-20
事隔二十多日, 再次黎過, 感覺依然好正! 今次我有左經驗, 識得點樣order食物就最抵食喇!兩個人叫左一個炸蠔定食同埋一個吉列大蝦拼豬柳定食, 炸蠔定食有五大隻蠔而吉列大蝦拼豬柳定食有三隻大蝦同埋兩塊豬柳, 味道依然好味! 炸蠔好大隻, 好多糕, 配埋沙津醬仲好好味; 豬柳好juicy, 超鬆, 加埋佢d麻醬汁, 係非常好味; 炸蝦好新鮮, 好正呀! 佢地個麵鼓湯都值得一讚, 味道唔會太咸太濃, 好掂! 至於上次冇試過椰菜, 今次經食家"乜都放入窿"強烈推薦, 我終於大開金口一試, 點知試過之後竟然愛上, 不停係咁食, 配上紫菜汁, 簡直美味, 一d都唔似椰菜, 而係好似生菜絲咁, 清清地, 好正! 飯後果係西瓜, 好清甜呀!服務態度真係一流, 上次都唔記得講, 佢我地飯後係會換過晒d茶, 沖過杯熱茶比我地; 晚飯其間仲不斷問我地要唔要添d椰菜, 雖然佢地差唔多打樣, 但都冇催促我地埋單, 呢d服務態度真係好呀! 一定會再去食呀! 其實而家都好掛住d蠔呀!! 不過唔知點解今次冇coupon送呢?