2022-07-28 1450 浏览
傍晚時分,黎到油麻地譽發廣場食串Grill自助燒烤,我叫佢做自動轉轉轉燒烤,係因為只要將串好食物的鐵竹籤放在預設的位置上,條鏈帶住一路行,鐵竹籤的齒輪位會跟着轉,咁就可以好均勻燒到食物。😉串Grill自助燒烤專門店在譽發廣場7樓,一開𨋢門就有見到佢地大大隻隻的店名👀👀門口有價錢牌,今日係平日傍晚,人均連加一消費$200左右。一坐低,店員就好有耐心咁同我地點樣落單、燒烤、醬料,佢地仲即時為我們上了一份串燒示範了兩串。餐廳有好闊的卡位設計餐廳是手機落單,我們各類別都叫了一些,有豬、牛、羊、雞、海鮮、丸、腸、菜等落單無耐,穿好咗嘅一串串食物好快嚟咗啦,佢地將呢d串好的食物放在我們枱的木盤架。我們隨即就放上烤爐,可見排滿了這個烤爐。🕶餐廳嘢飲方面選擇都好多,有成兩大個雪櫃,當然汽水唔少得、仲有鴻福堂嘅各種飲品,仲有豆漿、果汁、茶。2個鐘頭真係過得好快,我們都食得好飽,好快到左最後既一輪:總結,好值得叫的食物有幾下:五花腩豬肉、牛柳、牛肋條、雞翼、雞軟骨、雞肉卷、鯖魚、芝士腸、魚片頭、墨魚丸、菠蘿、日本番薯、車厘茄仔、棉花糖食飽之後仲有Häagen-Dazs雪糕做甜品,餐廳提供好多種味,有哈密瓜

門口有價錢牌,今日係平日傍晚,人均連加一消費$200左右。

餐廳有好闊的卡位設計

我們隨即就放上烤爐,可見排滿了這個烤爐。🕶

2個鐘頭真係過得好快,我們都食得好飽,好快到左最後既一輪:

總結,好值得叫的食物有幾下:

食飽之後仲有Häagen-Dazs雪糕做甜品,餐廳提供好多種味,有哈密瓜、士多啤梨、朱古力、叻啡、朱古力曲奇等口味,真係非常之多,我們揀咗哈密瓜味同朱古力曲奇味。

Häagen-Dazs雪糕

大家可以睇下我們食飽後有成筒鐵竹籤😆😆

2022-07-27
Häagen-Dazs雪糕
2022-07-28 34 浏览
我同另一半都超like bbq, 但咁熱真心唔想去燒,等於燒埋自己。睇到朋友社交平台 原來有室內燒烤,唔單止有冷氣,仲可以唔洗拎住枝义咁累,邊個咁聰明發明呢樣野架?所以立即要黎試啦!一入到黎感覺一d都唔油笠笠,仲好乾淨,抵讚。之後店員簡單介紹完後,就開始用qr code 落單,非常方便。種類亦好多4x幾款,我地encore 得最多既係m5 牛 (好有牛味,唔韌),雞蛋仔(外脆內軟),菠蘿(超甜),雞軟骨,羊(唔蘇),甜薯(真心甜),棉花糖。佢會自動轉轉轉,所以咩都燒到金黃色,我手殘人士都無論魚蛋,雞翼都燒得好靚。亦同真燒烤味一樣咁制。另外,亦好多調味粉同汁俾客人調味,但真心唔洗調味都好好味。而且飲品都好多款,仲有AL 代言既零卡路里飲品,啱晒成日叫減肥既我。而且,呢到任飲,比燒烤場得2罐好好多。最後好驚喜仲每人一杯Haagen Dazs 雪糕,有幾種味簡。

#ftf_旺角抵食任串懶人燒烤放題 大胃王最愛!星期一至四 晚市 成人 $248 另收加一⭐️⭐️⭐️⭐️串燒款式種類多達四十幾款,選擇多元化,豬牛羊雞、蔬菜、丸類、腸、海鮮,應有盡有,適合樣樣都想試既你!而且仲要唔使自己轉住黎燒,有齒輪幫你轉動,真係可以keep住食,哈哈哈!唔好睇佢每串細細串,份量啱啱好,試晒每款都已經十分滿足,應該話係一種挑戰先啱!飲品方面,比較特別嘅有低卡無糖汽水、燕麥豆漿。醬汁方面,有魚露點海鮮,柚子鹽醬同牛肉汁,不過我自己鍾意點孜然粉同辣味分多啲。味道方面,所有食材都好新鮮,個人特別推介:👍🏻豬五花 肥瘦比例啱啱好 味道鮮嫩👍🏻雞腎 厚度適中 十分爽口👍🏻雞軟骨 香口脆卜卜👍🏻雞肉卷 呢個一定要食!外皮包住軟糯既雞肉 好juicy 👍🏻豬大腸 記得燒到乾身脆口先好食!👍🏻M6和牛 肥瘦均勻有油香👍🏻牛肋腩 口感軟淋👍🏻台灣腸👍🏻墨魚丸👍🏻年糕👍🏻蝦卷以上呢啲全部都在想食多次,但試晒咁多款之後就已經飽到大肚。性價比極高,真係好抵食!最尾每人仲有一杯雪糕,開心!回頭率🤡🤡🤡🤡性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到懷孕
#ftf_旺角

抵食任串懶人燒烤放題 大胃王最愛!

星期一至四 晚市 成人 $248 另收加一
⭐️⭐️⭐️⭐️

味道方面,所有食材都好新鮮,個人特別推介:
👍🏻豬五花 肥瘦比例啱啱好 味道鮮嫩
👍🏻雞腎 厚度適中 十分爽口
👍🏻雞軟骨 香口脆卜卜
👍🏻雞肉卷 呢個一定要食!外皮包住軟糯既雞肉 好juicy
👍🏻豬大腸 記得燒到乾身脆口先好食!
👍🏻M6和牛 肥瘦均勻有油香

回頭率🤡🤡🤡🤡
性價比🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

#feedtiffood #吃吧孩子 #吃到懷孕
2022-07-25 57 浏览
野食普通到爆..價錢不提、食物質素真係普通到普通😞仲要冷氣不足通風不足、一邊食一邊流汗、個爐成日轉唔到、完全被好評欺騙😞以後都唔想再黎食😔比錢買難受啊😣
野食普通到爆..價錢不提、食物質素真係普通到普通😞
仲要冷氣不足
通風不足、一邊食一邊流汗、個爐成日轉唔到、
完全被好評欺騙😞以後都唔想再黎食😔
比錢買難受啊😣
2022-07-25
2022-07-21 57 浏览
今日同朋友黎任食燒烤,估唔到食物質素咁高,最後食到我哋好飽好飽,要喺附近散步消食🤣好靚嘅霓虹燈招牌💕食任食梗係唔少得攞嘢飲先啦,有好多好多唔同嘅飲品,拿左未見過嘅咸檸葡萄黎試下,味道都幾特別😂急不及待開始燒野食😋 好欣賞呢度嘅嘢食全部都係冇醃過,有唔同嘅醬汁同埋粉我哋可以自己去調味,唔使食樣樣嘢都一樣味🤣 另一方面呢度係絕對適合懶人嘅地方,全部野食都一串串黎,擺上去個爐就會自己轉,咩都唔使做🤣🙌樣樣野都好食😋 個人覺得最出色嘅係牛類(由於我食完都吾識分係邊款嘅牛😂)、多春魚、同埋雞蛋仔🔥 呢度嘅雞蛋仔真係冇得輸,烤完之後好脆好有蛋味!唔好誤會,佢係濕紙巾😂最後仲有雪糕收尾,我揀咗哈密瓜味,平時超市好似好少見,好好食入面仲有一粒粒嘅哈密瓜❤️😋

好靚嘅霓虹燈招牌💕

唔好誤會,佢係濕紙巾😂

前一排工作得咁辛苦,梗係要搵機會獎勵吓自己啦!今日就去咗一間油麻地嘅自助串燒食飯,真係book位嘅時候都已經好興奮😆講真呢種新式嘅串燒都係第一次食,最開心嘅就係佢又唔使人手燒,又有好大個既韓式抽油煙機,唔洗搞到成身油煙味。入到去用QR code落單,入面有豬、牛、羊、雞、菜、甜類、海鮮等等嘅大種類。而每一種類都有至少三至四款嘅選擇,加埋加埋都真係好多嘢食🤩🤩講真最鍾意去燒烤嘅時候都係食肉類,加上bite size嘅大細,左手一口牛右手一口羊咁食,真係又好玩又好食。😂 個人覺得佢嘅豬肉好靚,差啲第一輪掛住食牛miss咗。當燒到咁上下嘅時候又可以叫翠玉瓜、車厘茄、菠蘿等等解下膩,成個體驗都好正。而佢地特色小食都唔少嫁,有雞皮、雞蛋仔、日本番薯、秋葵等等,變相令到食嘢嘅口感都好豐富。 我印象好深刻嘅係最後order咗雞蛋仔同埋棉花糖,然後將雞蛋仔圍住溶緊嘅棉花糖一路轉,將佢地二合為一,成品好靚之餘仲好好食😂不得不提嘅係佢出菜嘅速度真係好快,落咗單冇幾耐之後侍應已經好快手咁放咗上個張枱 (仲要有個五層嘅食物架,等你唔需要將d食物擺到成枱都係),然後將啲串燒放落個爐度就食得啦!佢個爐每次大概燒到

不得不提嘅係佢出菜嘅速度真係好快,落咗單冇幾耐之後侍應已經好快手咁放咗上個張枱 (仲要有個五層嘅食物架,等你唔需要將d食物擺到成枱都係),然後將啲串燒放落個爐度就食得啦!佢個爐每次大概燒到10串食物,所以我哋兩個人去基本上都係冇停過咁食,加上餐廳有兩個鐘嘅時間俾你慢慢燒,真係食到好飽啊😋😋

長梳化又坐得舒服、窗外嘅景又靚、食燒烤又食得乾淨企理、仲要方便就腳又好食。同朋友食飯又多個好多好選擇喇!💛👭💛
Anson  Lo代言果隻無糖汽水呀!
2022-07-13 77 浏览
串grill自助燒烤專門店之前經過旺角廣華街都見到呢間識自動轉轉轉既串燒店,成日排長龍,都想去試試佢今次襯平日放假就早啲去食唔使排隊一去到已經覺得服務幾好帶我去完個位度坐低每樣醬汁調味料都介紹咗一次同埋教你要將個齒輪位擺岩位自動轉到😏仲一開始有一盤串燒俾埋你咁你可以燒住叫嘢食👏🏻款式上都幾多嘢簡,大概40款以上豬、牛、雞、羊、海鮮、丸同埋要甜點嘢飲都有一個大雪櫃都有十幾款———推薦方面*大家可以試吓唔同嘅調味料,落多定少就自己揀啦*🐮M6和牛牛柳好似平時自己會買一包包嗰啲牛柳粒咁樣細細粒好好食所以都叫咗好多次🐮紐西蘭牛西冷有肉味又唔會話太油睇落少少嘅脂肪令佢更加好食😋🐥雞卷肉一串有兩舊雞皮包住啲雞肉燒完之後出面脆脆地入邊好嫩又有雞汁好好食🍍菠蘿試咗佢好多舊全部都好甜同埋唔會話有個心喺度好硬🍡棉花糖大家尾聲可以食返幾粒平時BBQ好容易燒燶或者着火呢度就唔會啦買單嗰時佢仲會一人送一杯Häagen-Dazs雪糕都有四五隻味我哋今次揀咗曲奇餅同埋少見啲嘅哈密瓜味———總結服務好好選擇都多嘢食轉轉轉燒烤,啲串燒亦都比我想像中快熟同朋友傾吓計就食得調味料都有比較多嘅選擇唔使話成晚都係同一隻味
串grill自助燒烤專門店

今次襯平日放假就早啲去食唔使排隊

一去到已經覺得服務幾好
帶我去完個位度坐低每樣醬汁調味料都介紹咗一次
同埋教你要將個齒輪位擺岩位自動轉到😏
仲一開始有一盤串燒俾埋你

咁你可以燒住叫嘢食👏🏻

款式上都幾多嘢簡,大概40款以上
豬、牛、雞、羊、海鮮、丸同埋要甜點
嘢飲都有一個大雪櫃都有十幾款
———
推薦方面
*大家可以試吓唔同嘅調味料,落多定少就自己揀啦*

🐮M6和牛牛柳

———
總結
服務好好
選擇都多嘢食
轉轉轉燒烤,啲串燒亦都比我想像中快熟
同朋友傾吓計就食得
調味料都有比較多嘅選擇唔使話成晚都係同一隻味

台灣腸
2022-07-11
2022-07-12 75 浏览
終於有機會試試這種懶人自助燒烤🤭我們大概是平日5:30左右入座,想避開繁忙時間,而且星期一至四7:30前離座更可享優惠價每人$208加一~我們是晚市的第一枱客人,餐廳全部都是寬敞的卡位,坐得舒適,靠窗的位置更有落地大玻璃,邊吃飯可以看到彌敦道的街景👍🏻一到座位店員會先送上welcome set - 方便下單等候期間可以先燒一點食物,非常貼心👍🏻店員耐心地講解調味料及燒烤的方法,十分友善💛食物要自己用QR code點餐,而飲品則是自取的,飲品選擇不少,茶類、豆漿、汽水也有👍🏻醬汁有柚子醬、魚露、燒烤時塗上的牛肉汁;還有調味的鹽、辣椒粉、孜然粉、椒鹽,可以按自己的喜好調味💛看着食物在烤架上自轉,非常治癒🤭我們一行二人最推薦的食物有:M6和牛牛柳:牛味香濃,而且肉質軟淋內裡還保留到肉汁,但記得不要overcook😝翠肉瓜:燒烤必備的蔬果,燒過後的翠玉瓜非常juicy😝雞軟骨:超級好吃的雞軟骨!我們encore了很多串,燒得微脆的雞皮,香氣十足,沾上普通的海鹽已非常惹味👍🏻👍🏻雞蛋仔:雖然外貌與平常街頭的雞蛋仔有點不同,可是卻出人意料的好吃!雞蛋仔外層稍稍烘熱,有蛋香味又不會過甜💛整體來說食物

我們一行二人最推薦的食物有:
翠肉瓜:燒烤必備的蔬果,燒過後的翠玉瓜非常juicy😝
整體來說食物質素都很好,離開前還有每人一盒Häagen-Dazs雪糕🍦特意留下兩顆雞蛋仔配搭著一起吃😆

非常滿載而歸的一餐,絕對會再光顧💛

放題系列當中算係開始漸起嘅新派潮流,呢間 串Grill 有獨特賣點,用機自動轉動串燒!今日早收工,同朋友早少少嚟試試佢!💆🏽‍♂️每張檯都配置咗一個爐,每個爐有13個串燒位,位置擺得好嘅話當然可以把握一次過燒咁多串。冷知識,佢可以機轉嘅秘密除咗個爐有滾軸,佢每枝籤尾都係有齒輪,所以燒嘅時候記得放啱機關啊。一入座,店員好好咁介紹一次點燒法,亦都上咗一盤串串燒住先,唔使等落完單先再上,讚。串串嘅款式都唔少,有啲肉類嘅款式幾特別,例如雞卷我地重複叫咗好多次。整體來說食物質素ok喇,最緊要好玩(例如成排秋葵咁燒🌞)。最後我地真係食足兩個鐘,臨尾仲有杯Häagen dazs雪糕送,呢度一定要推薦,一定要燒棉花糖同雞蛋仔配雪糕食,太正了!各式串燒賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️

各式串燒
賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️
2022-07-06
2022-07-03 1113 浏览
之前一直都想食呢間自轉串燒既餐廳 覺得好神奇 放啲串燒係架上就自己轉咁😝今晚終於同到朋友一齊去食😋😋餐廳有兩間分店位於旺角廣華街及譽發廣場 差啲去咗廣華街添😂🙈🙈 餐廳面積較大🤩 佔了整個譽發廣場7樓全層座位之間闊敞 靠近窗邊 可以睇到街景 感覺舒適😌☺️ -店員很用心為每一格枱客介紹怎樣落單&枱上面的醬汁 👍🏻 -用手機掃QR code自助落單店員好快送到你枱上面 👍🏻🙌🏻 好方便✨✨ 呢度串燒款式多達40種以上 有齊豬牛羊雞 仲有海鮮&蔬果類 &甜品🤩-將一串串串燒放在齒輪上面(要小心啲放 放歪咗就唔會自己轉到㗎喇🫢)我自己鍾意重口味 同想惹味啲😝 所以我就加咗牛肉汁同孜然粉仲另外加多左啲泰式魚露同埋柚子醬 增加風味🙈🤤-特別推介以下食物✨ 👉🏻 紐西蘭牛西冷:油脂比例適中 食到好香牛味🤤🤤 👉🏻 M6 和牛牛柳:好的骰 一串有4粒 要燒到岩岩好先最好食🤤🤤 加上牛肉汁&孜然粉 正☺️☺️ 👉🏻 雞中翼:呢度雞翼分開邊 好快就燒得好平均 肉質仍鮮嫩🤤 👉🏻 雞卷肉:唔係度度地方都有得食🤩 係台灣嘅小食😋😋 雞皮包住鮮嫩嘅雞肉 勁香雞油味🤩 -👉🏻 棉花糖:💖我的最愛💖 燒棉花糖真係每一次
之前一直都想食呢間自轉串燒既餐廳

店員很用心為每一格枱客介紹怎樣落單&枱上面的醬汁 👍🏻

用手機掃QR code自助落單
店員好快送到你枱上面 👍🏻🙌🏻 好方便✨✨

將一串串串燒放在齒輪上面
(要小心啲放 放歪咗就唔會自己轉到㗎喇🫢)
我自己鍾意重口味 同想惹味啲😝

燒棉花糖真係每一次戶外燒烤都會食嘅食物😝
估唔到呢度自助燒烤都有得食🤩💯
燒棉花糖真係好講技巧🤭
但係喺呢度用自轉方法就好方便可以燒得平均 ☺️🥳

👉🏻雞蛋仔:另一驚喜 香港地道小食都有😍 燒到外脆內軟 香噴噴嘅蛋香🤤
Last 30 分鐘last order

🍽🍴總結 🍽🍴
用自助轉轉方式真係好方便就可以將串燒燒得平均😚
但記住都要睇時間 燒得耐的話 就會燶架啦🙈

💰價錢 💰
星期一至四 Happy hour 7:30前離場 每位都係$208 晚市就$248@

2022-06-30
  • 棉花糖
  • 雞卷肉
2022-07-02 78 浏览
想BB蕉又唔想熱辣辣😮‍💨。同🐽仔試試*串Grill自助燒烤專門店*😎。串燒🍢款式多達40款以上。一定合你心意❤️。一坐低先上一盤串燒。可以將一串一串串燒放入爐中。自動轉動慢慢燒🔥。唔怕燒到黑忟忟🥹。掃QR code落單選串燒。自助式拎雪櫃飲品。為食妹大推牛牛🐮款式。M6和牛牛柳。牛舌。紐西蘭牛西冷。豆卜。魚肉年糕。菠蘿。棉花糖。。上面呢幾款我encore咗好多次🤪🤪。尾聲仲送每人一杯Häagen-Dazs雪糕🍦我哋兩個人食咗50串串燒。好爽好滿足🥰。
串燒🍢款式多達40款以上。一定合你心意❤️。
尾聲仲送每人一杯Häagen-Dazs雪糕🍦
我哋兩個人食咗50串串燒。好爽好滿足🥰。
2022-06-25 731 浏览
男朋友慶祝生日第二回😆 係食完打卡Cafe 之後 個人已經開始懶懶地 😂 所以夜晚個餐決定安排坐得舒舒服服的懶人自助串燒🍡🍢上年已經試過佢的廣華街分店 譽發廣場勝在個環境闊落好多 冷氣都亦足夠 而且全間鋪的卡位都算企理舒服 😌 懶人串燒的精萃就係將野食放左落自轉架之後 就可以慢慢等食 間中塗下醬料就✅ 自轉架亦都少左一輪擔心驚過左火食燒焦食的危機 😆基本上串燒種類都有唔少 牛 豬 雞 羊 海鮮 蔬菜都一應俱全✅餐廳全程QR code自助下單 落單後5 分鐘內野食都會送到 一坐低已經會有一個Welcome Set 😄 可以俾你燒住揀野食 以限時的自助燒烤黎講 安排都算貼心💕當中有幾樣野食我地Encore 左幾次🤭- 多春魚🐟- 係火喉均衡的優勢之下!多春魚終於唔會有燒焦情況 終於可以食到口感豐富的魚籽😆- 台灣腸- 醃料做得幾出色惹味 唔會有個種冷製品的感覺 有小surprise 👍🏻- 菠蘿🍍- 酸甜的Juicy菠蘿塊係串燒的必點項目 📝- 棉花糖 🍡- 唔算好多串燒店會提供的食品項目 可能因為覺得係燒的過程太需要技巧🤣 但係懶人燒烤的環境下 這個都唔成問題了❤️所以必點‼️自助燒烤限時兩

當中有幾樣野食我地Encore 左幾次🤭

- 多春魚🐟

- 台灣腸

- 菠蘿🍍
- 酸甜的Juicy菠蘿塊係串燒的必點項目 📝

- 棉花糖 🍡

自助燒烤限時兩小時 Last Order 最後30 分鐘 同埋送上Haagen Dazs 雪糕一杯 有雲尼拿/朱古力/Cookie/蜜瓜選擇 為生日晚飯🥣畫上句號😆
2022-06-23
2022-06-25 113 浏览
雖然係夏天,朋友話呢度啱曬懶人嘅串燒自助燒烤放題,所以就去試下。譽發大廈7樓全層,入到去嘅地方幾大。星期四食,happy hour時間七點半前離座,大人都只係$208,好抵食呀每枱都有一個自動燒烤爐,點餐用QR code,未開設落單前已經預備定兩盤串燒。可以一邊燒烤一邊諗定食乜嘢。串燒款式多達四十款以上,仲有任飲汽水鴻福堂等飲品,以下係我個人推薦嘅串燒:m5和牛牛柳(右手邊):我叫咗六、七串,m5和牛喎梗係要食啦荷蘭豬五花:冇諗過咁好食,以為好肥好多肥膏,不過串燒燒走咗啲油脂油ok雞皮(右手邊第二及四串):本來我完全冇興趣食,朋友話串燒燒到脆卜卜好正,又真係幾特別喎雞中翼:雞翼幾細隻,但燒起嚟又幾好味魚肉年糕:外脆內軟,必吃之選棉花糖:燒烤識食梗係食棉花糖啦!不過要小心火候,因為燒得太耐成粒棉花糖會跌咗落去,我第一次就係咁啦!燒到佢外脆內軟真係正雞蛋仔(雞皮張相,右手第一張):比起一般食嘅雞蛋仔大粒啲,燒一陣間脆卜卜最後食咗好多支呀哈哈

雞中翼:雞翼幾細隻,但燒起嚟又幾好味

魚肉年糕:外脆內軟,必吃之選

最後食咗好多支呀哈哈

2022-06-24 75 浏览
呢間串燒係d串串放落爐度,上面有齒輪就會自動滾動燒,餐廳仲有提供燒烤時間建議卡,跟住上面時間黎燒好方便!岩曬懶人黎,任食2小時。第店員先會提供第一盤食物,之後自行再scan code 落單。食物方面,選擇好多,牛豬雞羊肉都有,各種丸&腸仔,蔬菜類都吾少,質素唔錯!仲有雞蛋仔、棉花糖,燒賣好特別!調味粉方面有孜然粉,海鹽,淑鹽粉&辣粉醬料有泰式魚露,柚子醬&牛肉汁,牛肉汁可以係牛肉燒到7成左右先塗上就最美味M6和牛牛柳粒肉質粉嫩 軟身可口雞軟骨、雞皮燒到外皮香脆 灑上椒鹽粉好惹味燒賣外脆内軟 別有一番風味雞蛋仔燒到外脆内軟 而且好香蛋味一定要食棉花糖燒到外層焦焦地 香甜美味 注意燒幾圈就食得最後仲有每人一杯hagen dazz雪糕作完美句號 好滿足

M6和牛牛柳粒

棉花糖
燒到外層焦焦地 香甜美味 注意燒幾圈就食得

最後仲有每人一杯hagen dazz雪糕作完美句號 好滿足
2022-05-30
員工:服務態度非常好!一開始燒,我同朋友都好蠢,唔識點樣整到啲串燒識滾嚟滾去,職員見狀即刻過嚟幫手!另外就係最後食棉花糖,同朋友傾到忘哂形,一望,棉花糖溶哂跌哂落爐底😂😂 但員工好好 即刻俾返兩串我哋燒! 讚讚!💆🏻‍♀️衛生:餐廳啲位好闊落,完全唔怕太迫! 尤其係抽油煙做得非常好,我同朋友本身擔心食完會有味,但都冇咩事!另外就係佢哋嘅串燒架好慳位,唔會食得狼狽!有時燒燒下啲肉汁會滴哂出嚟,但個爐設計好好,唔會滴到油,非常乾淨!食物: 肉好食!💆🏻‍♀️但特別想講下個墨魚丸同雞卷實係好好食呀!💆🏻‍♀️ 💆🏻‍♀️🤰🏻羊肉都唔錯!唔會太羶!唔食開羊都唔會太難入口! 最後仲有雪糕食添!🤤 絕對會返嚟再食🤤🤤