2022-07-03 1113 浏览
之前一直都想食呢間自轉串燒既餐廳 覺得好神奇 放啲串燒係架上就自己轉咁😝今晚終於同到朋友一齊去食😋😋餐廳有兩間分店位於旺角廣華街及譽發廣場 差啲去咗廣華街添😂🙈🙈 餐廳面積較大🤩 佔了整個譽發廣場7樓全層座位之間闊敞 靠近窗邊 可以睇到街景 感覺舒適😌☺️ -店員很用心為每一格枱客介紹怎樣落單&枱上面的醬汁 👍🏻 -用手機掃QR code自助落單店員好快送到你枱上面 👍🏻🙌🏻 好方便✨✨ 呢度串燒款式多達40種以上 有齊豬牛羊雞 仲有海鮮&蔬果類 &甜品🤩-將一串串串燒放在齒輪上面(要小心啲放 放歪咗就唔會自己轉到㗎喇🫢)我自己鍾意重口味 同想惹味啲😝 所以我就加咗牛肉汁同孜然粉仲另外加多左啲泰式魚露同埋柚子醬 增加風味🙈🤤-特別推介以下食物✨ 👉🏻 紐西蘭牛西冷:油脂比例適中 食到好香牛味🤤🤤 👉🏻 M6 和牛牛柳:好的骰 一串有4粒 要燒到岩岩好先最好食🤤🤤 加上牛肉汁&孜然粉 正☺️☺️ 👉🏻 雞中翼:呢度雞翼分開邊 好快就燒得好平均 肉質仍鮮嫩🤤 👉🏻 雞卷肉:唔係度度地方都有得食🤩 係台灣嘅小食😋😋 雞皮包住鮮嫩嘅雞肉 勁香雞油味🤩 -👉🏻 棉花糖:💖我的最愛💖 燒棉花糖真係每一次
之前一直都想食呢間自轉串燒既餐廳

店員很用心為每一格枱客介紹怎樣落單&枱上面的醬汁 👍🏻

用手機掃QR code自助落單
店員好快送到你枱上面 👍🏻🙌🏻 好方便✨✨

將一串串串燒放在齒輪上面
(要小心啲放 放歪咗就唔會自己轉到㗎喇🫢)
我自己鍾意重口味 同想惹味啲😝

燒棉花糖真係每一次戶外燒烤都會食嘅食物😝
估唔到呢度自助燒烤都有得食🤩💯
燒棉花糖真係好講技巧🤭
但係喺呢度用自轉方法就好方便可以燒得平均 ☺️🥳

👉🏻雞蛋仔:另一驚喜 香港地道小食都有😍 燒到外脆內軟 香噴噴嘅蛋香🤤
Last 30 分鐘last order

🍽🍴總結 🍽🍴
用自助轉轉方式真係好方便就可以將串燒燒得平均😚
但記住都要睇時間 燒得耐的話 就會燶架啦🙈

💰價錢 💰
星期一至四 Happy hour 7:30前離場 每位都係$208 晚市就$248@

2022-06-30