2019-05-09 516 浏览
服務員態度Ok,一直同我地講笑,同埋聽到我講熱都會主動調空調,btw播韓國歌太舊了ㅋㅋㅋㅋㅋ多數係2015,仲有2013年的ㅋㅋㅋ,不過有點貴,吃牛肉吃到最後膩了不想吃,蔬菜種類很少,建議多點蔬菜選擇~例如蓮藕薯仔或者韭菜,_(:з」∠)_同埋⋯⋯6個人用一個爐燒真的很不夠,整體ok,不過不適合多人吃,適合兩三個人,同埋店面較小,坐低會頂住隻腳6個人食左1000幾,平均一個人200幾~價錢算ok,不過不算抵食
2019-05-08 483 浏览
呢間開係旺角既自助燒烤店都算頗為破格。未到夜晚七點,出面已經堆滿左排隊等入座既人流,生意唔錯。入到之後,你就會見到部幾新穎既燒烤機器裝係檯上面。點左野食之後,店員好細心咁介紹部燒烤機點用, 而且仲比埋唔同嘢食既建議燒烤時間比我地。而且比埋圍巾同濕紙巾供應,認真服務一流。呢度提供既燒烤食物真係五花八門,而我地呢d「牛魔王」見到佢有澳洲M5和牛肩肉眼呀,紐西蘭牛西冷,美國牛肋腩都已經流曬口水。基本上牛雞豬羊海鮮瓜菜腸都有,任你叫任你食,而且質素都唔差,野飲都係任飲。食到咁上下,仲可以叫店員比埋hagen daz雪糕食添,認真大滿足

醬料
醬料
2019-05-01 479 浏览
今日有個聚會一行10人去左呢間串燒店,而放題黎講呢間野每人食少少又有時間傾計確係一流,環境都一般而地方黎講10個人都算闊落,服務既店員都好親切同主動,食物既味道都係一般多半既食物都係無醃製既要大家燒既時候自己加味。小篇個人比較喜歡食菠蘿同雞腎,但值得一提既係佢既款式較多,令小篇意外既就有豆卜同魚片頭加少量味椒之後既外脆內軟實在要畀多幾個而且可以因應客人自己口味調控需要既調味料好好玩又可以整「估」下朋友一絕。值得推薦
,服務既店員都好親切同主動
而且可以因應客人自己口味調控需要既調味料
好好玩又可以整「估」下朋友
一絕。值得推薦
2019-05-01
$250.8 (晚餐)
2019-04-27 555 浏览
男朋友請食飯 咁我話要食串燒佢就帶左我黎呢間好玩又好食既自助串燒店喇!!好鍾意佢個設計, 雖然位置唔算好大但坐得好舒服 串燒款 我覺得夠既 起碼我每樣試到1串先飽飲品都有成10樣以上 我揀左檸檬紅茶 男朋友係試冬瓜茶 唔算太甜!設備很好 調咪料 除左有 韓式雪梨醬汁 仲有超惹味沙爹醬同甜酸醬 唔夠仲有燒汁喇 椒鹽同孜然粉 任君選擇~牛肉眼同牛舌係我食得最多 因為好淋 落dd鹽已經夠味,仲有菇呀 雞脾菇,冬菇同翠肉瓜配燒汁 係最入味 菠蘿都係我最愛 超甜!而男朋友最愛豬柳漢堡腸 同麥當當一樣 哈哈同埋餐單 教哂你大概需要時間 其實牛1-2分鐘就熟 所以快又無咩油煙 係唔錯既 最後用我最愛綿花糖作總結!!2個人加一 我地6點去 7半前離座每人$220 都唔貴 仲有haagan daz送呀!!
男朋友請食飯 咁我話要食串燒
佢就帶左我黎呢間好玩又好食既
自助串燒店喇!!

好鍾意佢個設計, 雖然位置唔算好大
但坐得好舒服

串燒款 我覺得夠既 起碼我每樣試到1串先飽

• 串燒
2019-04-25 468 浏览
之前聽朋友講過旺角有間食自助燒烤好好食又好玩,今日終於約到frd一齊去試下😍一入到店鋪,職員好快就黎安排入座!坐低左之後,職員就教我地點樣燒😍重點係呢到食野,包埋飲品!最鐘意佢有鴻福堂既豆腐😍而且仲有雪糕送🥰🥰🥰真係一個價錢多種享受。講返食物先,佢有雞肉類、牛肉類、羊肉類!又有海鮮、蔬菜類,台灣腸都有😍😍而我最最最鐘意係佢既牛舌!😍😍😍勁好食,佢既牛舌切到唔會話太薄,亦都唔會話過厚,完全係一口牛舌😆另外,佢既日本甜薯都好好食!雞翼仲要係單骨,非常方便食🤩🤩佢有4款調味粉可以用,醬汁方面都有3款😊所以絕對岩哂唔同人既口味!任君選擇😎😎😎總括黎講,味道、價錢同埋服務都非常滿意😆可以返食多次呢間餐廳😚

總括黎講,味道、價錢同埋服務都非常滿意😆
可以返食多次呢間餐廳😚
2019-04-21 442 浏览
近排好流行食懶人串燒成日媒體都有報導終於去左試其中一間串燒鋪頭細細所以如果book星期六、日要預早起碼2星期先book到入正題食物質素都ok ge但所有野都無調味要靠自己落鹽點汁其實唔入味同可能因為電子爐既關係燒出黎既野食其實唔太香口同脆豬肉又有d臭豬味 整體黎講可以貪新鮮食一次但我一定唔會食第2次
近排好流行食懶人串燒

整體黎講
可以貪新鮮食一次
但我一定唔會食第2次
2019-04-11 873 浏览
呢排成日見到facebook呢間餐廳做緊宣傳 主打自助串燒燒烤 賣點係自助旋轉燒烤爐 又要懶又要食 就啱曬我啦一定要記得book位 唔book位嘅話基本上冇可能食到 唔同時段有唔同收費 供大家參考一眼望曬餐廳得幾張枱 座位唔多 但係坐得幾舒服 有梳化 而且仲有冷氣 唔會食到滿頭大汗一入座餐廳會安排一盤串串比我哋 五花八門 乜都有啲 例如丸類,牛肉類,豬肉類…… 食曬之後可以喺點餐紙上面繼續點自己喜歡吃的食物選擇都幾多樣化 有牛,豬,羊,腸,雞 ,菜,海鮮,丸等等!每款食物在餐牌中都有指示最佳燒烤時間 就算唔識煮嘢食嘅人 都可以好容易拿捏生熟程度每條串串擺放在烤爐上就會自動旋轉夠唔夠幫啲串串搽上醬汁 一嚟冇咁乾之餘 總會添上一份惹味 其實120分鐘任食 係相當夠時間嘅 保證吃到飽捧住個肚離開本人非常推薦呢度嘅牛 食咗無數咁多串 餐廳重設有多款調味料 只要加少少鹽 孜然粉辣椒粉就已經好好味 而且燒完出嚟嘅肉一啲都唔乾 依然有肉汁日本番薯仔及芝士年糕 都是必食的 芝士年糕燒到外面香脆 中間煙煙靭靭 帶有香濃嘅芝士味嘢飲放滿咗兩大個雪櫃 整齊排列 是任飲的埋單嘅時候職員同我哋講有雪糕送添

每條串串擺放在烤爐上就會自動旋轉

夠唔夠幫啲串串搽上醬汁 一嚟冇咁乾之餘 總會添上一份惹味

其實120分鐘任食 係相當夠時間嘅 保證吃到飽捧住個肚離開

本人非常推薦呢度嘅牛 食咗無數咁多串

嘢飲放滿咗兩大個雪櫃 整齊排列 是任飲的

埋單嘅時候職員同我哋講有雪糕送添
2019-04-07 765 浏览
本人兩人在一個月前訂位,今天到達後安排坐在門口兩人卡位,但座位空間基本是坐不下二人,二人雙腳是緊貼燒烤爐,不可能舒適地坐。主要原因是鄰座食客將座位往我這邊推移(座位是傾斜的)。本人要求安排另一座位,但未能安排,店員又沒有向鄰座交涉把座位移好,只叫我等待一下,但已經開爐。可知是限時任食,此舉並不恰當。本人只好放棄離開。安排座位實在不當。令本人不滿是要一個月前預訂但都安排失當!令本人敗興而回。非常失望!
2019-04-05 591 浏览
鐡板燒就食得多嘞,今晚就去食自動轉爐既串燒放题。所有串燒都未經醃製,由自己調味,啱晒唔同口味既你。俾個貼示大家:呢度鋪位细细枱唔多,所以要預早訂枱,否則walk-in嚟一定會冇枱😌
鐡板燒就食得多嘞,今晚就去食自動轉爐既串燒放题。
所有串燒都未經醃製,由自己調味,啱晒唔同口味既你。
2019-04-05
庆祝纪念
生日
2019-04-05 600 浏览
早前在網上看到媒體介紹這家自動燒烤店,覺得很特別,於是訂了枱跟男友前往一試。店舖位於旺角廣華街,位置方便易找。店舖面積不大,只有幾張枱,我們二人坐最裡面的位置,感覺比較寧靜舒適。店員禮貌及服務十分好,細心為我們介紹枱上放著的各款醬料(有燒汁、辣粉、孜然粉、沙嗲醬等等),又主動為我們調較空調。甫坐下還沒點餐,店員已很快就送上一碟串燒,有各款不同的讓我們先試一下。值得一提的是餐廳很貼心地放有一張寫上每款串燒大約需時多久來整熟的牌。但時間只供參考,我們還是每款都比它所標示的時間再烤久一點。把串燒放上燒烤機的坑位,就會自動旋轉,讓串燒每面都能受熱,讓客人可以邊聊天或是玩手機邊等著串燒烤熟,不用理它,超方便懶人的 澳洲M5和牛色澤鮮紅,質素不錯。但我更喜歡豬肉眼/豬肋柳,肉質較腍身,合我口味。肉類灑上孜然粉來吃超惹味的,非常喜歡!另外,鯖魚塗上日式燒汁來吃味道也很不錯,有點像在日式料理店舖中吃到的味道呢!還有棉花糖也很值得點,可以烤到外層金黃,吃起來外層有點微脆又入口即溶,正!但要留心,因為一烤得過久,整塊棉花糖就會溶掉了。120分鐘串燒任食,都可以吃得飽飽的,吃完可以用枱上備有的濕紙巾清潔雙手

澳洲M5和牛色澤鮮紅,質素不錯。但我更喜歡豬肉眼/豬肋柳,肉質較腍身,合我口味。肉類灑上孜然粉來吃超惹味的,非常喜歡!另外,鯖魚塗上日式燒汁來吃味道也很不錯,有點像在日式料理店舖中吃到的味道呢!還有棉花糖也很值得點,可以烤到外層金黃,吃起來外層有點微脆又入口即溶,正!但要留心,因為一烤得過久,整塊棉花糖就會溶掉了。120分鐘串燒任食,都可以吃得飽飽的,吃完可以用枱上備有的濕紙巾清潔雙手,這裡的濕紙巾賣相也很特別,還印有一些搞笑的字句呢。
總括來說,二百多元一位的任食自助串燒,味道質素都不錯,環境舒適亦沒油煙味,情侶或三五知己來聚餐都可以,值得一試。
2019-04-01
2019-04-05 568 浏览
友人生日 約左黎這兒食飯慶祝 本身想約月中但已經滿左 所以要約到月尾先有位😣😣黎到等左陣就有位啦 坐低佢就比低大幾10款比你 教你應該點燒 同埋有個時間表得你易控制。食物雖然只有一張紙 但都齊全 豬 牛 雞都有幾類選擇 重有羊 丸 菜類個人認為牛舌幾好食 唔un👍🏻👍🏻 但相反雞軟骨唔得 硬到飛起 自問冇能為力咬下去了😂😂其餘幾突出既有雞皮同棉花糖 雞皮燒到卜卜脆好好味 而棉花糖係外脆內軟 自己平時燒烤一定燒唔到個時間咁岩岩好飲品冇影相 都係可樂7喜為主 個人認為可加入烏龍茶之類消滯而醬料方面都有7樣 有燒汁 梨汁 沙嗲 泰式辣醬 鹽 胡椒 7味粉 ⋯用得最多係個沙嗲汁同鹽 因為我覺得肉類其實用鹽帶出個味係最好味既😆😆服務方便都好好 好快會應你同都好好禮貌 不過我覺得如果第一次上菜時 可介紹一下邊d係牛 牛舌 牛腩等等 因為真係唔太識分😂😂😅不過佢既諗頭都幾好 放上去計計時間就有得食 最後食埋雪糕飽飽離場😋😋
飲品冇影相 都係可樂7喜為主 個人認為可加入烏龍茶之類消滯
2019-03-31 373 浏览
之前朋友話想試自助燒但一直冇成行直到近排朋友發現旺角新開左間自助燒店舖位於廣華街超級方便所以就相約一齊去試好在一早book定位原來舖仔細細得5枱左右值得一讚就係服務超好5枱客已經有兩個職員協助好vip既感覺好貼心話比我們知有的咩醬料醬料有三款(係自家制)仲有孜然粉,辣粉和淮鹽一落單好快就有一盤盤串燒送上一的都冇呃鐘😆串燒種類都多豬牛雞,每種都有幾款飲品都有好多選擇Like Facebook 仲有雪糕送真係值得下次再幫襯
之前朋友話想試自助燒
值得一讚就係服務超好
5枱客已經有兩個職員協助
好vip既感覺
好貼心話比我們知有的咩醬料
醬料有三款(係自家制)
仲有孜然粉,辣粉和淮鹽
一落單好快就有一盤盤串燒送上
一的都冇呃鐘😆
串燒種類都多
豬牛雞,每種都有幾款
飲品都有好多選擇
Like Facebook 仲有雪糕送
真係值得下次再幫襯
2019-03-31 310 浏览
朋友很貼心,知道我想試,事前已打電話📲來預約。懶人燒烤,固名思意就是不想自己動手,靠燒烤機自轉來達至燒烤情況。餐廳地方不算太大,而餐枱與燒烤爐具很貼,對健碩男士來說,可能會比較辛苦一點。職員很細心,親自示範及教導每枱食客如何使用燒烤自轉機,把有齒輪位置放在凹位,才可驅使串燒自轉燒。燒烤自轉機最多可放13串串燒,而上層架可放烤熟的串燒。飲品櫃有豆漿、汽水、烏龍茶及果汁。我毫不猶豫地選了烏龍茶,烏龍茶具有溶解脂肪及消食去膩的功效等。職員詳細講解調味料,我慚愧地,只記得孜然粉、辣粉、日本燒汁及泰式甜辣醬,其他醬料通通都忘光光了。任點任食的串燒款式都蠻多的,而點餐紙的分類也清晰。不過大家要量力而為,不要因任點任食而浪費食物。搞鬼的濕紙巾包裝,每款slogan 都不同。串燒食物層架有4層,每一個層架可放12串串燒,食完一層或是還有數串,職員便會收拾好,務求每枱食客方便提取。我們沒有把所有串燒款式都點,我們只著重點自己想吃的。而在眾多串燒之中,我最喜愛澳洲M5和牛肩肉眼,牛舌及鯖魚,三款均是肉嫩多汁。蔬菜、丸及腸類屬實正常。每枱都有一個筒子是放串燒竹籤的。飯後甜點還有哈根大師,職員告知要在face
朋友很貼心,知道我想試,事前已打電話📲來預約。

燒烤自轉機最多可放13串串燒,而上層架可放烤熟的串燒。

飲品櫃有豆漿、汽水、烏龍茶及果汁。

任點任食的串燒款式都蠻多的,而點餐紙的分類也清晰。
不過大家要量力而為,不要因任點任食而浪費食物。

搞鬼的濕紙巾包裝,每款slogan 都不同。

我們沒有把所有串燒款式都點,我們只著重點自己想吃的。

每枱都有一個筒子是放串燒竹籤的。

飯後甜點還有哈根大師,職員告知要在facebook讚好才有雪糕🍦送。
而我們三個就點了不同口味的雪糕。

野食都幾好食但點既野食好多時都無黎 加上坐位個到有啲逼 同埋對腳頂住個爐好唔舒服 愈坐愈無心機食睇YouTube 話有Haagen dazs 食 但完全無同過我地講 食完就走左 覺得有點被騙既感覺
野食都幾好食但點既野食好多時都無黎

2019-03-23 826 浏览
見朋友post上Facebook讚間串燒店好食,見到d相野食都幾吸引,最重要係自轉好啱我地掛住吹水又唔睇火既人,提前個幾星期訂位。今日終於去試到喇入到去果下真係唔油煙,同埋坐位唔會肥林林,e樣係好重要,否則我越坐越想走。店員好細心已放定圍裙比客人,見到枱上既醬料都好齊全,值得講既係佢自家制既梨汁醬,有埋辣粉 好啱我地鐘意食辣既人,同埋張menu有埋燒烤時間,相當貼心首先要讚下個和牛,真係堅好食,絕對可以食到廿串整體牛、豬、羊都唔錯。仲有個芝士魚腐,入面芝士絕對唔係揸流攤既,滿滿既芝士,太邪惡鳥另外雞皮,豬腸,青魚都唔錯。特別講下佢腸既款式,墨魚腸,台灣腸,豬柳腸都正,味道同係台灣街邊既燒腸仔一樣,唔會硬掘掘。食得出唔係一般放題既cheap野。以咁既價錢絕對合理既。而且汽水任飲,仲有haagendazs雪糕🍦整體黎講,放題少見咁有良心既食店,值得encore雖然訂位要提前,但接受既。我記得當年中環某間日本放題 要提前一個月book, 因為星期五至日都好爆,但質素真係有番咁上下。所以深明一個道理☝🏼 好野係要等既😂 係未難聽過粗口先入到去得一枱客果d我真係淆淆地,費事嗌乜都冇。所以預早一星
首先要讚下個和牛,真係堅好食,絕對可以食到廿串
入到去得一枱客果d我真係淆淆地,費事嗌乜都冇。所以預早一星期左右都合理既。
串燒
串燒