2020-11-20
除咗經常遇到嘅日本菜韓國菜西餐台灣菜之外,有陣時都會想食下辣野尤其是而家就嚟去到冬天當然要食下辣暖下個身啦😊得知旺角有一間就係食一串串嘅麻辣燙仲要有得放題,又鍾意少食多滋味又鍾意食辣嘅當然唔可以放過。首先睇吓餐牌你可以選擇嘅食物都非常之多,肉又有丸又有菜又有,辣到都可以隨自己喜歡而選擇。就算係放題嘅價錢都真係夠晒經濟同埋實惠,一班人一串串咁樣真係好似喺度燒嘢食,平時食得多日式同埋韓式放題依家嚟少少川式都多幾好😊👍🏼個人會推介雞肉牛柏葉,呢兩款食物只要一浸完麻辣嘅湯底之後會零瀉入味,尤其是雞肉因為上菜之前亦都會烤過少少,所以唔會剩係得辣味而係有啲似燒烤完再配少少辣汁嘅味道。蔬菜類嘅話無論係粟米定係番薯又或者各式各樣嘅菜類都非常之新鮮,重點都係可以一啖一串,少食多滋味就係咁解😁😁如果開始覺得熱或者覺得辣嘅話旁邊仲有好多種類嘅飲俾你揀,咁啱我就係椰子愛好者所以可以瘋狂飲唔常出現嘅椰子汁,另外亦都有汽水豆漿啤酒,所以真係好為食客貼心。 另外亦都因為場地唔會太大所以上菜嘅速度亦都有一定嘅保證,包保喺時間完之前每一個都可以飲飽食醉,滿載而歸咁樣返去👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼