2022-05-01 15 浏览
《ʙᴜꜰꜰ》𓏰楓樹街的一個不苦角落𓏰 被這邊的裝潢吸引而來,一枱一凳皆採取木系🪵 店子用了大大的落地玻璃,喜歡日光的朋友更不可錯過。店鋪面積大,但店主都放棄多放幾張枱,寧願營造空間感,所以坐得比大部分咖啡店舒服。早上造訪更可避開人潮*ꇴ*————————————/ ᴠᴇɢɢɪᴇ ᴀʟʟ ᴅᴀʏ ʙʀᴇᴀᴋꜰᴀꜱᴛ / $88大啡菇、滑溜炒蛋、清新羽衣甘藍沙律、酸種麵包。由於是素食的關係,沒有香腸,煙肉之類的喔。滑蛋上加了黑松露,使其味道更香更濃。大啡菇做到基本的ᴊᴜɪᴄʏ。早上清新之選。————————————/ ꜱᴄʀᴀᴍʙʟᴇᴅ ᴇɢɢ ᴀɴᴅ ᴀᴠᴏᴄᴀᴅᴏ ꜱᴏᴜʀᴅᴏᴜɢʜ / $68酸種麵包上鋪滿一層厚厚的完熟牛油果,口感好ꜱᴍᴏᴏᴛʜ,最後加上滑溜炒蛋。酸種麵包乾身小小 ~————————————/ ʜᴏᴛ ᴍᴀᴛᴄʜᴀ ʟᴀᴛᴛᴇ / $50/ ꜰʟᴀᴛ ᴡʜɪᴛᴇ / $42濃濃的甘香抹茶味在口腔裏逗留。咖啡可選果味或ɴᴜᴛᴛʏ 味的豆子,今次選了前者。口感更是絲滑順暢。————————————/ ᴇᴀʀʟ ɢʀᴇʏ ᴘᴏᴜɴᴅ ᴄᴀᴋᴇ / $45-上ᴄᴀᴋᴇ 的時

/ ʜᴏᴛ ᴍᴀᴛᴄʜᴀ ʟᴀᴛᴛᴇ / $50
/ ꜰʟᴀᴛ ᴡʜɪᴛᴇ / $42
/ ᴇᴀʀʟ ɢʀᴇʏ ᴘᴏᴜɴᴅ ᴄᴀᴋᴇ / $45
上ᴄᴀᴋᴇ 的時候熱烘烘,伯爵茶味在暖暖的溫度下發揮出色,可蘸ᴄʀᴇᴀᴍ食使其入口順滑,表面脆口,蛋糕擁有較紮實的口感。

————————————
/ ʜᴏᴊɪᴄʜᴀ ᴅᴏᴜʙʟᴇ ᴄʜᴇᴇꜱᴇ ᴄᴀᴋᴇ / $50
賣相精緻,這款蛋糕芝士味稍微搶走焙茶味,芝士味道相當足夠,蛋糕質感濕潤。兩者比較下,小篇相對地喜歡這款蛋糕。
咖啡廳開業不久,食物也不斷改良中•ॢ◡• 加油

*—₊—*—₊—*—₊—*—₊—*
𝗥𝗘𝗖𝗢𝗠𝗠𝗘𝗡𝗗 ᵤₚ
♥ ᴠᴇɢɢɪᴇ ᴀʟʟ ᴅᴀʏ ʙʀᴇᴀᴋꜰᴀꜱᴛ
♥ ꜰʟᴀᴛ ᴡʜɪᴛᴇ
𝗥𝗲𝘃𝗶𝘀𝗶𝘁 : 𝗬𝗘𝗦
*—₊—*—₊—*—₊—*—₊—*
2022-04-28 22 浏览
因為見到menu同一般cafe既唔同,有d特別😳吸引左我去食😂🍝香煎帶子蜆肉扁意粉 $92依款意粉比較乾身,除左海鮮仲有野菌,紅椒🌶同蒜片🧄 味道唔錯但略嫌淡味左d🤔而意粉份量都ok👍🍞脆烘蝦芝士厚吐司 $108其實一開始係因為依個多士而吸引咗黎🤣🤣兩大舊蝦吐司新鮮熱辣😋入面有蝦膠同埋粟米粒✨用料足但食到一半會好乾🥺如果裏面加多啲芝士會更好😆同埋要快d食如果唔係會凍咗硬左🤔🤔

🍝香煎帶子蜆肉扁意粉 $92

🍞脆烘蝦芝士厚吐司 $108
2022-04-18 43 浏览
話說見呢間好似d相都ok, 而我地又想去cafe, 所以我朋友就排隊先,我殿後,排左半個鐘左右到我朋友入去,咁佢就以為有得入啦,點知店員就話唔比佢入因為唔齊人,但我朋友話左75分鐘入座計時都沒問題又點解唔比入呢,而我朋友幫我叫餐,咁有無兩個人存在都係收兩份錢姐,我地兩個咩都未食,我去到都仲要等,因為員工放哂後面d人入去,真係未食都火滾,本身都諗住走,店員又話有位啦,咁就入左去,試左個雞肉all day breakfast $13x, 同意粉,意粉都還好,雞肉好“楷”口, 真心below average 質素,唔值呢個價, 另外杯綠茶latte, 粉都未溶哂就上枱,唔信可以睇返我uploaded 既相,其中有粒好大粒粉未溶仲係個杯到,我客觀既,排隊事件唔會影響我對食物評價。我無加鹽加醋個半句。
2022-04-06 26 浏览
芝士控出嚟啦🤣🤣🤣呢間cafe 唔算太新,但一直都睇住呢個芝士厚多士🤭今日終於有機會一試,芝士夠拉絲好開心,份量都算大,但蝦肉加左粟米粒唔係piggy杯茶,味道piggy亦比較鐘意尖沙咀A記🤪,不過espresso tonic 都可以揀咖啡豆係加分,同啲位都算闊落坐得舒服🤗
芝士控出嚟啦🤣🤣🤣
雖然深水埗而家越嚟越多cafe, 不過「不苦」算係朝早開得比較早嘅一間,所以如果想係深水埗cafe食早餐,就要去試吓,門面已經好搶眼,角位上方有一道小鐵閘刻上南楓樓同埋楓葉圖案,cafe入面木系加上大玻璃,樓底亦算高,坐位算多而且唔迫,所以都坐得幾舒服,cafe 外亦有戶外位,可以帶主子去一齊chill😎All day breakfast $128Cappuccino +$20- 份量足夠,最鍾意係佢嘅炸番薯條,亦都係其他地方全日早餐比較少有滑蛋牛油果酸種麵包配田園沙律 $65- 滑蛋炒得香滑,沙律亦新鮮,呢個價錢算OK啦!Hand Drip $80- EL Salvador,不過不失,不過咖啡師就有禮貌亦幾好傾總括來講,佢都算係深水埗附近比較空間感大而坐位多少少嘅Cafe,重可以帶主子一齊,食物亦都算比較多元化,約朋友一聚,會係一個幾好嘅地方

All day breakfast $128
Cappuccino +$20

滑蛋牛油果酸種麵包配田園沙律 $65
- 滑蛋炒得香滑,沙律亦新鮮,呢個價錢算OK啦!

Hand Drip $80

2022-03-26 1924 浏览
深水埗實在太多新cafe喇,試極都試唔晒見呢間好似有位於是就衝咗入去 (轉見間已經要排隊🤷🏻‍♂️)#HojichaLatte 🍵糾結咗一陣好唔好嗌咖啡,結果都係揀咗焙茶好濃焙茶味呀~#FlatWhite ☕️揀咗nutty,雖然唔係我飲,但聞落都好香~#不苦定食 🍱有唐揚炸雞、泰式蝦餅同糖心蛋個炸雞超酥脆但又唔油膩,肉質都好嫩滑反而個蝦餅比較油,不過泰式口味幾醒胃至於個蛋係正常發揮 (蛋黃咁紅應該係日本蛋)#脆烘蝦芝士厚吐司 🥪呢個芝士真係不得之了,堅係拉絲~除咗有蝦膠之外亦都有啲細細隻嘅紅色蝦仔,食落夠蝦味同埋新鮮整起嘅吐司好香脆 (蝦餅都係XD)#泰式冬蔭雞翼 🐓佢比我想像中重口味,不過還好同埋啲雞翼皮好似脆香雞翼嘅口感,超惹味
深水埗實在太多新cafe喇,試極都試唔晒

Hojicha Latte

#HojichaLatte 🍵
糾結咗一陣好唔好嗌咖啡,結果都係揀咗焙茶
好濃焙茶味呀~

#FlatWhite ☕️
揀咗nutty,雖然唔係我飲,但聞落都好香~

#不苦定食 🍱
有唐揚炸雞、泰式蝦餅同糖心蛋
炸雞超酥脆但又唔油膩,肉質都好嫩滑
反而個蝦餅比較油,不過泰式口味幾醒胃
至於個蛋係正常發揮 (蛋黃咁紅應該係日本蛋)

#脆烘蝦芝士厚吐司 🥪
呢個芝士真係不得之了,堅係拉絲~
除咗有蝦膠之外亦都有啲細細隻嘅紅色蝦仔,食落夠蝦味
同埋新鮮整起嘅吐司好香脆 (蝦餅都係XD)

#泰式冬蔭雞翼 🐓
佢比我想像中重口味,不過還好
同埋啲雞翼皮好似脆香雞翼嘅口感,超惹味
午餐
Hojicha Latte
2022-03-07 39 浏览
不苦應該都係少數行泰式主題既𝖼𝖺𝖿𝖾 , 而且裝修日系又有空間感 仲係𝗉𝖾𝗍 𝖿𝗋𝗂𝖾𝗇𝖽𝗅𝗒 呢 ✨⁡⟣ 脆烘蝦芝士厚吐司 ⟣ 香煎帶子蜆肉扁意粉⁡比較少𝖼𝖺𝖿𝖾 既提供既蝦多士 , 厚吐司超大份仲有超邪惡芝士拉絲不過個蝦滑就比較薄 比較似食緊芝士厚吐司𝗈𝗇𝗅𝗒 😶‍🌫️ 不過個意粉我同朋友一致都覺得好食!⁡

⟣ 脆烘蝦芝士厚吐司
⟣ 香煎帶子蜆肉扁意粉

2022-03-02 31 浏览
早排黎左食個early lunch,12點前都仲好多位,menu選擇都算多,佢有分早餐同午餐,我叫左船麵,見佢寫住跟set嗌non coffee都只係+$25,所以叫杯熱朱古力。不過後來我走左之後先發現杯朱古力佢收左我原價$58船麵其實都唔錯,幾鐘意個湯,帶點甜甜咁,啲麵都好食,份量適中,略嫌肉片有點太厚會有點點乾,不過可以接受。杯朱古力我就覺得一般,雖然佢係話70%濃度但我飲落唔覺得有我想像中咁濃。

2022-02-28 2197 浏览
月頭年初二去竟然有開的cafe😬去之前已經事先預約去當日都有吾少人 開頭見到雞翼隔離有泰式辣醬以為雞翼本身會冇乜味點知雞翼都幾香口脆卜卜!點埋酸甜醬更滋味😋呢個製作時間要20分鐘 想食記得早啲叫啊蝦多士裡面系手製蝦肉🦐難怪咁爽口👅仲有海量芝士🧀系充滿芝味嘅蝦多士❣️擺咗一小段時間先食 仲系好脆㗎All day breakfast都比想像中豐富有慢煮雞胸、滑蛋、大啡菇、煙肉、蕃薯條、沙律最中意佢有慢煮雞胸🐔入口夠嫩滑 肉汁足夠蕃薯條🍠比薯條有益 甜甜哋有炸雞、蝦餅、溏心蛋、沙律菜、珍珠米炸雞就吾系話好脆戈隻 裡面嘅肉都嫩滑蝦餅就好似微辣 味道都吾錯愈黎愈多cafe有焦糖布丁開始覺得間間味道都差吾多😹不過都覺得佢蛋味好濃🥚質感偏向結實 吾會好易散 幾好👍🏼
月頭年初二去竟然有開的cafe😬
去之前已經事先預約
去當日都有吾少人

開頭見到雞翼隔離有泰式辣醬
以為雞翼本身會冇乜味
點知雞翼都幾香口脆卜卜!
點埋酸甜醬更滋味😋

呢個製作時間要20分鐘 想食記得早啲叫啊
蝦多士裡面系手製蝦肉🦐難怪咁爽口👅
仲有海量芝士🧀
系充滿芝味嘅蝦多士❣️
擺咗一小段時間先食 仲系好脆㗎

All day breakfast都比想像中豐富
有慢煮雞胸、滑蛋、大啡菇、煙肉、蕃薯條、沙律
最中意佢有慢煮雞胸🐔入口夠嫩滑 肉汁足夠
蕃薯條🍠比薯條有益 甜甜哋
全日早午餐

炸雞、蝦餅、溏心蛋、沙律菜、珍珠米
炸雞就吾系話好脆戈隻 裡面嘅肉都嫩滑

2022-02-02
下午茶
日式焦糖布丁
2022-02-18 23 浏览
今日喺OpenRice度搵吓搵吓,就比我見到呢一間餐廳,見到啲人食得好滋味咁所以就帶埋同事一齊過嚟食飯!一去到嘅時候就叫咗一個脆烘蝦芝士厚多士!呢一個應該係呢一度嘅招牌菜啦!成個多士中間夾住蝦肉同埋芝士,而且呢度嘅芝士份量真係好多!仲有拉絲嘅口感,而且呢度嘅吐司亦都係好鬆軟好好食!

2022-02-15 241 浏览
深水埗本來就係cafe聖地,今日黎到呢間不苦,行簡約木系風,無論係店鋪外面定係室內都好適合打卡😍menu同一般cafe唔一樣,竟然仲有船麵食、冬蔭雞翼食,下次有機會都要試下!今次就試左佢最多人推薦既蝦多士🧀️同埋一個All Day Breakfast~兩款食物都唔錯,不過要留意餐廳出品比較耐,如果趕時間既話就唔建議la😬1️⃣脆烘蝦芝士厚吐司($108) 厚吐司中間夾住蝦餃同埋芝士,再切成兩半,切口位芝士粉份量都好多🤤將兩半分開既時候芝士超拉絲~吐司食落算係鬆軟,邊位就好脆,而且芝士份量夠曬多,好正🤩伴碟仲有蝦片,成個組合夠曬邪惡😗  2⃣️全日早午餐($128)呢個ADB配料有雞胸、大啡菇、煙肉、蕃薯條、沙律、滑蛋同埋酸種麵包。雞胸冇咩特別調味,不過勝在食落唔會好乾。特別鍾意個蕃薯條,唔算炸得好脆好脆,食到蕃薯既軟心質感,而且唔油膩👍  3⃣️Flat White(午餐+$20)Flat White 係fruity既,飲落會偏酸少少。  4⃣️Limemonade(午餐+$25)青檸味道夠曬清爽😌

1️⃣脆烘蝦芝士厚吐司($108)

脆烘蝦芝士厚吐司

2⃣️全日早午餐($128)
全日早午餐

3⃣️Flat White(午餐+$20)
Flat White
Flat White 係fruity既,飲落會偏酸少少。

4⃣️Limemonade(午餐+$25)
青檸味道夠曬清爽😌
Flat White
朕🧧初四的時候原本去深水埗是想試另外一家心水的咖啡店,但到了才發現初七才開市,有朋友跟我一樣在新年時候網上好像都不太清楚餐廳什麼時候開市嗎,而計劃落空了嗎?幸好轉角到了南楓樓就被另外一家店的窗外的虎年裝飾給吸引了過去,就是這家以木質風格為主的不苦Buff咖啡店。.雖然位置不多,但店內空間滿大,不會太迫,新年也沒有太多人坐得挺舒服。多人要等的話,店外面也是座位可坐一下或一邊拍照打卡,一邊等。咖啡店食物也滿有特色的,是西泰混合fusion菜,除了咖啡飲料之外,還有主食、輕食、小食和甜點,相比一般咖啡店多一些選擇。~~~~~~~~~1️⃣Buff Big Breakfast🍽$128賣相很不錯,𥚃面有慢烤雞胸、滑蛋、大啡菇、煙肉、炸蕃薯條、田園沙律、酸種麵包。慢烤雞胸很嫩滑,有重重的香草味,可是跟滑蛋都有一個共同問題,味道都是偏自然淡淡的,比較重口味的朕要再要求加一下調味料才覺得更好吃,個人喜好,但用料都是新鮮清新,一口微甜粗粗的炸蕃薯條的配着一口脆脆的煙肉,十分滋味。(評分Rating: 4/5).📚食材科普時間: 不知道大家有沒有吃過酸種麵包,酸種麵包是人類文明發展以來最古老的食物之一,跟一
~~~~~~~~~
1️⃣Buff Big Breakfast🍽$128
(評分Rating: 4/5)
📚食材科普時間: 不知道大家有沒有吃過酸種麵包,酸種麵包是人類文明發展以來最古老的食物之一,跟一般麵包最大差別在於,其成份沒有添加牛奶、油及商業酵母粉,只有麵粉、水、一點鹽巴,透過長時間發酵,改變穀物原本的碳水化合物組成,讓麵包變得好消化。是有點酸溜溜味,味道挺有趣的,沒試過的不妨試一下,但未必每個人都喜歡。
2️⃣Iced Latte (Nutty)凍拿鐵咖啡☕$46
朕並非什麼專業吃咖啡的人,但冰拿鐵(Nutty)好像沒有太濃的咖啡味,可能因為冰有點沖淡了味道,朕是覺得還好,下次買熱的應該比較好。
(評分Rating: 3/5)
📚食材科普時間: 有沒有朋友買咖啡時候被店員問要Nutty,還是Fruity口味的問題給考到過了。其中說的其實是咖啡豆的口味,Nutty咖啡豆口感如其名較有堅果(nut)或可可豆(cocoa)的風味,而Fruity咖啡豆的口感就像橘子(citrus)或莓類(berry)的。
~~~~~~~~
評分💯
賣相: 🌟🌟🌟🌟
味道: 🌟🌟🌟
價錢: 🌟🌟🌟
服務: 🌟🌟🌟🌟
防疫衛生: 🌟🌟🌟🌟
綜合推介: 👑👑👑👑
(5分為滿分)
~~~~~~~~
🍽️Buff 不苦 @buffcafehongkong
📍深水埗楓樹街5A號地下
🧧🧧🧧🧧🧧🧧🧧🧧🧧🧧
Buff  Big  Breakfast
Iced  Latte  Coffe
2022-02-04
Buff  Big  Breakfast
農曆新年期間冇乜嘢做,又唔想日日摺喺屋企,終於都出關去試吓啲新𝕔𝕒𝕗𝕖,今次去咗好多新𝕔𝕒𝕗𝕖𝕤進駐嘅深水埗區嘅不苦𝔹𝕦𝕗𝕗食吓嘢朝吓聖。ℂ𝕒𝕗𝕖位於大南街和楓樹街交界,門口位仲有個不苦坐落嘅大廈「南楓樓」的楓葉🍁通花鐵閘型裝飾;室內主要以木系裝潢,每個角落都可以係打卡位。食物方面,佢哋有別於其他咖啡店,除咗供應咖啡和輕食外,還有供應啲亞洲國家嘅主食及飲品,如泰式、日式都會有㗎!而自己第一次去,點都會試吓佢哋嘅All Day Breakfast 全日早午餐嘅,另一樣就揀咗我愛嘅泰式主食-冬陰功藍青口大蝦天使麵啦!大家就留意吓下面圖文並茂嘅介紹啦😁

冬陰功藍青口大蝦天使麵
Latte  (Nutty)
Osmanthus  Latte
冬陰功藍青口大蝦天使麵
Latte  (Nutty)
Osmanthus  Latte
2022-02-09 26 浏览
| ʙᴜғғ 不苦 脆烘蝦芝士厚吐司🍞($108)好足料既吐司!!被呢個吸引而黎!一上碟已經見到啲芝士瀉哂出嚟 吐司食落好脆 蝦餅亦都好大舊 不過稍嫌太油 食左半件覺得有啲油膩 又邪惡又好食🥲🥲ʀᴀᴛɪɴɢ : 8.5/10南瓜忌廉汁蟹肉螺旋粉🎃($98)賣相幾靚 三隻色既螺絲粉💗味道都唔錯 不過蟹肉存在感偏低 多返啲就好🥺ʀᴀᴛɪɴɢ : 8/10紅絲絨蛋糕🍰($58)第一啖食覺得有陣奇怪味 好似係椰絲味 食多幾啖又好啲 不過都係覺得唔太啱口味 同埋有啲太甜🥲ʀᴀᴛɪɴɢ : 4/10
| ʙᴜғғ 不苦

脆烘蝦芝士厚吐司🍞($108)

好足料既吐司!!被呢個吸引而黎!
一上碟已經見到啲芝士瀉哂出嚟 吐司食落好脆 蝦餅亦都好大舊
不過稍嫌太油 食左半件覺得有啲油膩 又邪惡又好食🥲🥲

ʀᴀᴛɪɴɢ : 8.5/10

南瓜忌廉汁蟹肉螺旋粉🎃($98)

賣相幾靚 三隻色既螺絲粉💗
味道都唔錯 不過蟹肉存在感偏低 多返啲就好🥺

ʀᴀᴛɪɴɢ : 8/10

紅絲絨蛋糕🍰($58)

第一啖食覺得有陣奇怪味 好似係椰絲味 食多幾啖又好啲
不過都係覺得唔太啱口味 同埋有啲太甜🥲

ʀᴀᴛɪɴɢ : 4/10
💎總評分:9.0/10-留意到呢間cafe全因為佢個名 - 不苦。聽聞老闆希望香港人🇭🇰可以喺疫情同社會問題嘅影響下,仍然可以得到放鬆嘅時間,可以好好享受身邊嘅事與物💛。小店位置喺大南街同楓樹街交界,門口有通花鐵閘裝飾,室內係日式木系設計,簡約舒服,座位算多,寧靜有空間感,見幾位客人用電腦做緊野,室外都有兩張細枱,可以帶狗狗嚟嫁🐶!  1️⃣ 不苦定食 $128 日式定食竟然有泰式蝦餅,不過唔係伏,味道OK有咬口👌🏻。唐揚炸雞份量好足🐓,每件都大大舊,juicy嫩滑,糖心蛋都合格🥚,蛋黃做到完全流心而且好入味。定食仲包括salad🥙同一大碗珍珠米,除非好大食,否則都會夠飽。· 2️⃣ 素食全日早餐 $88餐廳時不時會轉menu,可能係咁同網上睇到嘅相會有D出入🙈。小編睇左其他食評之後,以為呢個all day breakfast會有薯條,同時menu另外有Scrambled egg and avocado on sourdough $68,言下呢個All day breakfast應該多過淨係得蛋菜包😅,點知原來係俾多隻菇🍄...有少許expectation gap,建議餐廳可以喺menu上li
💎總評分:9.0/10

1️⃣ 不苦定食 $128

2️⃣ 素食全日早餐 $88
餐廳時不時會轉menu,可能係咁同網上睇到嘅相會有D出入🙈。小編睇左其他食評之後,以為呢個all day breakfast會有薯條,同時menu另外有Scrambled egg and avocado on sourdough $68,言下呢個All day breakfast應該多過淨係得蛋菜包😅,點知原來係俾多隻菇🍄...有少許expectation gap,建議餐廳可以喺menu上list反ADB入面D咩🤭。蛋炒得還可以,沙律菜只要新鮮就實OK,但性價比不高👎🏻,如果唔係vegetarian可以叫反full all day breakfast可能會好D,或者好似小編咁對scrambled egg情有獨鐘嘅話就索性叫個sourdough算😐。
素食全日早餐

3️⃣ 雙色薯條 $58
發現ADB無薯條後就追加左一個小食🍟,薯條正常發揮,但蕃薯條顏色較淺,所以雙色效果唔夠突出,蕃薯味唔夠甜,但若非對蕃薯好有執著,當普通薯條咁都不過不失👌🏻。

4️⃣ Creme Caramel $45
小店有自家製甜品,今次㨂左布甸,賣相有點簡陋,不過味道有驚喜🤩,口感細滑足滿蛋香,淋上面頭一層焦糖醬,配搭完美👏🏻。
Creme Caramel

5️⃣ Cappuccino $42
店內有賣自家品牌咖啡豆,感覺上好pro,就叫左杯nutty嘅cuppucino☕,咖啡味香濃之餘又有奶香,對咖啡有研究嘅朋友可以嚟試下💪🏻!

總括嚟講,小店食物質素唔錯,main dish倘有改善空間,勝在環境舒服,可以坐耐少少,唔洗怕俾人趕走,如果想揾個地方同朋友傾吓計,或者係想一個人飲杯野做下野,尤其係以家多左WFH,小店喺呢一帶算係個好選擇。

環境服務:⭐⭐⭐⭐
食物質數:⭐⭐⭐⭐⭐
打卡指數:⭐⭐⭐
题外话/补充资料: 🚗 斜對面街就有咪錶,横街亦可以泊下,地舖E好處就係可以望到條街,十分方便。
2022-01-01
Creme Caramel