2024-05-11
某星期日晚上與家人到此吃晚飯,由於人數多,早已於一星期前訂台,訂埋要咩餐並付訂金。原本覺得環境舒適,前菜味道不錯,可惜其後上菜極慢,明明當晚完全唔full,樓面人手仍見不足,唔好話會有人主動加茶水,要搵人加茶水都唔易。食到中途,經理先走黎話其中一早訂的六人餐3隻乳鴿賣晒,轉雞得唔得。其實有屋企人鍾意食乳鴿先訂果個餐🙄又唔係當日先叫,點解會賣晒?!仲要中途先講,但佢地上菜咁慢我地都費事浪費時間chur 佢解釋,唯有轉雞,點知黎到半雞隻雞…..6人餐…就算3隻乳鴿唔值一隻雞,係你地賣晒我先要食都應該俾足一隻,很基本吧?要我地主動叫經理先話「哦,俾多半隻你」就行開。成晚我地都好包容順攤,理解香港經濟差好多時唔夠人手,但咁既服務態度真係好趕客。好似我地唔嘈佢就唔會做野,求其話送多碗糖水果啲都無,街坊酒樓都不如。唔會再幫襯了。人均600有多咁既服務😪😪😪
唔會再幫襯了。人均600有多咁既服務😪😪😪