2018-11-11
11-11去食lunch 態度非常惡劣入到去 啲位置已經好窄 啲人咁啱行出嚟 冇位俾我地郁 咁本來已經縮埋一邊等啲人出曬先入座 點知有一位嬸級姨姨侍應(?)語氣超唔好咁叫我地”坐低先啦!” 等等 都算到上菜 問佢攞隻碗仔俾小朋友分粉 佢睥睥 冇理到 隔一陣先好唔好老脾咁話”冇碗仔!一係就大碗!” 我地都冇出聲食到一半 聽到後面枱俾人趕 係咁叫佢地食完快啲埋單等等 出面好多人等呀 咁後面枱好快咁被佢催走咗 其中一位姨姨級侍應(?) 亦係催人走嘅嗰位 响人地走咗之後多次响周圍講佢地冇家教等等說話 咁人地事我地冇理到差唔多食完 碟上仲有幾舊肉 嗰位阿姨再次登場 叫我地快啲分咗佢出面好多人等 快啲食完快啲走嘅意思 嘴上含住一舊肉嘅我忍唔住同佢講 “消化唔切呀” 佢隔一陣遞個紙袋俾我 話”消化唔切攞走” ...我地由入去到嗰陣只係用咗15至20分鐘食完4碗粉一碟叉燒半隻鵝 有冇咁趕? 係嘅點解唔講明用餐時限? 啲嘢食係咪真係達米芝連?燒鵝鹹得嚟又乾又有啲位燒焦叉燒同粉還可以以上自問嘅問題 我答唔到不過要受住咁多氣 冒住胃穿嘅危險去食 我覺得咁就512蚊 唔值
啲嘢食係咪真係達米芝連?
燒鵝鹹得嚟又乾又有啲位燒焦
叉燒同粉還可以