오늘 퇴근하고 좋은 친구들과 약속을 잡았어요👭🏻일식 너무 먹고 싶어요...회도 너무 먹고 싶어요🍣튀김도 너무 먹고 싶어요🍤샐러드도 너무 먹고 싶어요🥗방금 들어왔어요 그리고 블라인드박스 레스토랑을 선택하기 위해 호푸 거리로 갔어요😆7시 30분에 들어가면 8시까지는 자리가 없을 거예요. 다들 예약하시는 걸 추천드려요! ! !바성회 선택이 어려우셨던 분들에게 희소식인 스플렌디드 사시미를 주문했어요😘 제가 제일 좋아하는 회가 생겼어요! 거대한 것! ! 달콤하고 찰진! ! 붉은 새우 🦐는 매우 크고 매우 깔끔하게 처리됩니다! ! 맛도 아주 신선하고 달콤해요! ! 두툼하게 썬 연어도 있어요🍣북조개 2마리가 통째로! ! 😋유생도 2가지 종류가 있어요🐟 둘 다 두툼한 컷이에요! ! 그리고 커다란 오징어 촉수가 🦑 깜짝 놀랐어요! ! 합치면 작은 하트같네요💖 제가 제일 좋아하는 명란도 있어요😻 입안에서 부드럽고 지글지글해지는 식감이 너무 사랑스러워요! ! !그리고, "금" 함량이 높은 핸드롤🤤 가리

그리고, "금" 함량이 높은 핸드롤🤤 가리비와 성게 핸드롤은 정말 만족스럽습니다. 가리비가 큼직큼직하게 깔려 있고, 작은 참치 덩어리가 듬뿍 들어있습니다. 싱싱함도 아주 좋아요🤤 연어알도 듬뿍 들어있고 손이 하나도 안흔들리더라구요! !

모듬튀김도 너무 맛있어요! ! 저는 가지를 먹어본적이 없어서 처음에는 고구마인줄알고 참마인줄알았는데 가지🍆 ㅋㅋㅋ 풋고추🫑 덴푸라 처음엔 알로에인줄알았는데 알고보니 피망이라니 놀랍고 충격적이네요 😆 다음엔 바 예약할게요 위치, 스승님의 이야기를 들어보세요 😝

왕린의 샐러드는 정말 신선해요! ! 언니가 주문했어요. 처음엔 게맛살인줄 알았는데, 먹어보니 사과였어요! ! 정말 놀라운! ! 저는 평소에 많이 먹는 편이 아니라서 반 정도 먹었어요! ! 시도해 볼 가치가 있습니다! !

드디어 직원분이 추천해주신 우설 된장국을 주문했어요! ! 우설의 양은 아마 스시집에서 가장 많을 거예요! ! ! 우설이 통째로 들어있는 것 같은 느낌! ! 게다가 국물이 매우 신선하고 우설우유의 맛이 매우 강합니다! ! ! 이걸 좋아해요!!!
蘋果沙律
帶子手卷
蘋果沙律
帶子手卷
2024-05-02 5 views
開業多年既尖沙咀人氣居酒屋鮨一,出名食材新鮮,全部海鮮刺身日本直送,價錢親民,一向都深受港人喜愛🥗鮨一沙律 加入左爽甜嘅蕃茄、魚生、八爪魚、油甘魚等等刺身製作,每啖都是魚肉香味和蕃茄帶來的清爽口感,好開胃上錦繡刺身 最鐘意虎蝦刺身,啖啖肉鮮甜又大隻,配埋爆膏的蝦頭,好好食!吞拿魚和劍魚腩肉質肥美,味道爽甜不油膩,最正係佢每件刺身都係大大舊份量好足,每一口都是甜甜的幸福感甲羅燒甲羅燒蟹肉加入特濃的蘭王蛋黃,令蟹肉的味道再度昇華,香濃的蟹膏配上鮮甜的蟹肉,夾在脆卜卜的多士,口感一絕!辣酒煮廣島蠔湯底辣辣地好清爽,廣島蠔肉質肥美,半隻手掌咁大,鮮甜嫩滑,必點和牛粒串和牛肉質嫩滑,經燒烤後更香口煙肉帶子卷串香脆的煙肉包住爽彈既帶子,呢個組合都係第一次食到,好新鮮好fresh豚肉露筍卷清爽不油膩的豚肉蘆筍卷,配上一杯冰凍啤酒,令人好放鬆

🥗鮨一沙律

上錦繡刺身

甲羅燒

辣酒煮廣島蠔

和牛粒串
和牛肉質嫩滑,經燒烤後更香口

煙肉帶子卷串

豚肉露筍卷
清爽不油膩的豚肉蘆筍卷,配上一杯冰凍啤酒,令人好放鬆
2024-04-22
  • 串燒
  • 鮨一沙律
  • 甲羅燒
  • 辣酒煮廣島蠔
  • 特上錦繡刺身
2024-05-02 3 views
今天朋友帶我來鮨一,在門口等位服務員會主動招呼入座,入座開餐時都不用自己招呼加茶水、撤盤,店員都會主動上來幫你更換添加,這一點真的很貼心🥹上錦繡刺身裏面有帶子、北極貝、油甘魚、三文魚、魷魚、牡丹蝦等… 我最愛的是個大肉厚的北極貝和帶子😁鮮帶子海膽手卷帶子的軟糯遇上海膽的鮮甜,口感層次極度絕配,大吃一口hin滿足。鮨一手卷分三層上面是海膽和三文魚籽,中間是滿滿的拖羅蓉,最下面是壽司飯🍣入口順滑鹹鮮,帶一絲絲回甜。什錦天婦羅面對炸物我簡直挪不開眼睛👀一份有3只酥脆無比的蝦,咬下去滿滿的蝦肉,表皮也不會覺得油膩,沾上秘製醬汁,口感更好了👍🏻日本蘋果沙律超推薦😋蘋果的清甜可以中和芝麻菜微微的苦,裏面還搭配了大量蟹子,看著就食欲滿滿,吃起來不要太爽。味增煮牛舌牛舌厚實但煮的非常松軟,搭配味增熬煮的非常入味,裏面的蘿蔔吸滿了湯汁,也很好吃。店裏還有包房,如果多人聚會可以提前預定☑️

上錦繡刺身

鮮帶子海膽手卷

鮨一手卷

什錦天婦羅

日本蘋果沙律

味增煮牛舌

店裏還有包房,如果多人聚會可以提前預定☑️
2024-04-25
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$433.5 (Dinner)
今日就同朋友嚟到尖沙咀食日本嘢,一入門口就俾琳瑯滿目嘅清酒牆吸引住,另外餐廳仲設有吧枱位置同VIP獨立房,可以滿足唔同種類嘅聚會👍🏻😆🅵🅾🅾🅳味噌煮牛舌 $68好驚喜‼️性價比極高‼️店家十分豪爽,成碗湯起碼有7-8件牛舌,每舊都係超厚切!完全比牛舌個size嚇親!碗湯嘅味道都十分濃郁,味噌醬汁好出,蘿蔔亦都好鮮甜,嗍晒啲味🥹👍🏻海葡萄蕃茄沙律 $128海葡萄口感爽脆,有爆漿嘅口感,並且帶有微妙的鹹味,而蕃茄仔有酸甜的味道,再配上沙律醋汁😆整體而言呢道菜式十分清爽,口感豐富,作開胃菜一流👍🏻雜錦天婦羅 $98呢度菜式有三款蔬菜同三隻蝦,份量都好足炸漿厚度適中!而每件炸物都炸到外脆內軟,尤其係炸蝦天婦羅,新鮮彈牙😍蜜柑鯛 $220外觀吸引,色彩鮮艷😌而鯛魚肉質鮮嫩細膩,再配上蜜柑帶來甜香嘅柑橘味道,味道一流,絕配!螢光魷魚茶碗蒸 $68呢道菜式係以鮮嫩嘅螢光魷魚為主要食材,再搭配茶碗蒸的烹飪方式!而螢光魷魚嘅鮮味喺蒸煮後更加突出,俾人一種清爽而濃郁的口感😍😍燒鵝肝(兩件) $128燒鵝肝多士呢個配搭口感豐富,多士嘅鬆軟內部同鵝肝的酥脆外層形成了有趣嘅對比😂食完好有滿足感🤤

🅵🅾🅾🅳

味噌煮牛舌 $68

海葡萄蕃茄沙律 $128

雜錦天婦羅 $98

蜜柑鯛 $220

螢光魷魚茶碗蒸 $68

燒鵝肝(兩件) $128
2024-05-01 4 views
見到呢排有好多人講緊呢度就上黎食番餐。雖然地方唔太大,但都算舒服。總括嚟講。食材新鮮而價錢唔太高,值得一食。🥗鮨一沙律 一整個番茄混埋沙律菜同魚生,魚生唔似平時角切碎片,似食緊魚生一樣。口感滿足🥢上錦繡刺身 (8款)幾款入面最特別嘅係虎蝦刺身,甜得黎又大,蝦頭仲有蝦膏。吞拿魚同甜魚腩都見仔。性價比高。🦀甲羅燒甲羅燒配厚多士係定律~呢款甲羅燒入面更加入偏紅嘅蛋黃。混好再塗抹到多士,蟹膏味噌入口香氣回味無窮🦪辣酒煮廣島蠔湯底真係辣辣地ga ,味道就幾特別味道。蠔就都好肥又甜又多粒,正🥩和牛粒串和牛脂肪比例都幾多,口感淋滑,好味🥢煙肉帶子卷串煙肉包住一大粒帶子,油脂加強咗帶子口感,帶子咬口彈牙🍡豚肉露筍卷豚肉調味較濃,剛好配埋露筍嘅濕潤~ 都好味

🥗鮨一沙律

🥢上錦繡刺身 (8款)

🦀甲羅燒

🦪辣酒煮廣島蠔

🥩和牛粒串
和牛脂肪比例都幾多,口感淋滑,好味

🥢煙肉帶子卷串
煙肉包住一大粒帶子,油脂加強咗帶子口感,帶子咬口彈牙

🍡豚肉露筍卷
豚肉調味較濃,剛好配埋露筍嘅濕潤~ 都好味

2024-04-23
  • 甲羅燒
2024-05-01 3 views
周末約左fd 相聚一下,揀左去尖沙咀厚福街呢間日本居酒屋,點左個二人餐$853。刺身4款:帶子大粒鮮甜、蝦大隻肉厚、三文魚腩及呑拿魚腩厚切。漬物:有醃製過既青瓜、黃薑。和風糖度蕃茄:未算好甜,配醋汁。時令生蠔:生蠔好巨型、飽滿肥美,上面加左柚子皮增加鮮味。蟹籽沙律:滿滿既蟹柳絲夾雜埋青瓜絲一齊食,幾爽口,加埋卜卜聲既蟹籽。味噌魚干:每人一碟吾洗爭,魚干夠濃味同入味。日本海膽三文魚籽杯飯:經調味過既醋飯上放滿左海膽同三文魚籽,貌相吸引。海膽呑拿魚蓉杯飯:同樣貌相一流,海膽堆到好高,見到師傅亳不猶豫地堆滿海膽,感覺好似大贈送。櫻花蝦葱呑拿魚腩卷:呑拿魚腩蓉加上脆口櫻花蝦,口感不錯,葱味香濃。唐揚炸雞配明太子醬:2件炸雞,雞肉仍然有嫩滑口感。糖心蛋蜆肉味噌湯烏冬:糖心蛋好入味、蜆肉幾有鮮甜,不過湯底就比較普通,無咩味。甜品 奶茶味蛋糕:蛋糕同cream一層層,上面有啲開心果粒,令成餐好滿足。

漬物:有醃製過既青瓜、黃薑。

和風糖度蕃茄:未算好甜,配醋汁。

時令生蠔:生蠔好巨型、飽滿肥美,上面加左柚子皮增加鮮味。

味噌魚干:每人一碟吾洗爭,魚干夠濃味同入味。

唐揚炸雞配明太子醬:2件炸雞,雞肉仍然有嫩滑口感。

2024-04-27 13 views
位於尖沙咀厚福街嘅藍馬商業大廈 有間人氣居酒屋食材都係來自日本的🇯🇵一入門口就見到右邊清酒樽的牆 很美~而且亦有吧枱位 很有日本的風味🔸安格斯牛肉鍋 $338這個菜式一上 覺得好壯觀個鍋係勁多蔬菜同其他配料有娃娃菜、金菇等等 d菜吸收晒壽喜燒嘅湯底是甜甜的另外仲有流心竹輪、芋絲、福袋包等 很夠食的重點當然係安格斯牛肉啦 牛味亦很濃🔸特上錦繡刺身 $528係有8款刺身 每款2件 同朋友可以慢慢share😆每一件刺身都是新鮮肥美的而且色澤有光澤海膽仲加咗金箔 好高貴呀~
位於尖沙咀厚福街嘅藍馬商業大廈 有間人氣居酒屋
食材都係來自日本的🇯🇵

一入門口就見到右邊清酒樽的牆 很美~
而且亦有吧枱位 很有日本的風味

🔸安格斯牛肉鍋 $338
這個菜式一上 覺得好壯觀
個鍋係勁多蔬菜同其他配料

有娃娃菜、金菇等等 d菜吸收晒壽喜燒嘅湯底是甜甜的

另外仲有流心竹輪、芋絲、福袋包等 很夠食的
重點當然係安格斯牛肉啦 牛味亦很濃

🔸特上錦繡刺身 $528
係有8款刺身 每款2件 同朋友可以慢慢share😆
每一件刺身都是新鮮肥美的
而且色澤有光澤
海膽仲加咗金箔 好高貴呀~
2024-04-26 5 views
早幾日小編放咗工之後,唔係話好肚餓,所以就去咗尖沙咀一間居酒屋嗰度食少少嘢,兩個人叫咗少少嘢share:真鯛三味:當中裏面包括鯛魚片+白子+魚卵,鯛魚片好新鮮,配上酸酸嘅醬汁,白紙好Creamy,豐富蛋白質,魚卵口感好特別原條池魚刺身:係好鮮味嘅白魚,而且清爽口感,魚肉味好鮮甜西非生蠔🦪:份量好大隻,好新鮮,再配上柚子啫喱,好fresh縞蝦刺身:肉質豐實飽滿;味道鮮甜清爽,而且蝦肉厚實,口感嫩滑而充滿彈性和牛粒串:和牛粒好大粒,口味濃郁,而且好有口感煙肉帶子卷串:煙肉包住帶子去燒,帶子充滿煙肉嘅油脂香豚肉露筍卷:豚肉包住蘆筍一齊燒,係小編嘅至愛,蘆筍好嫩+爽脆,同豚肉片包住一齊燒Perfect match😂

原條池魚刺身:係好鮮味嘅白魚,而且清爽口感,魚肉味好鮮甜

和牛粒串:和牛粒好大粒,口味濃郁,而且好有口感

煙肉帶子卷串:煙肉包住帶子去燒,帶子充滿煙肉嘅油脂香

2024-04-26 5 views
尖沙咀樓高三層的鮨一,有VIP room,壽司吧枱同埋四人雅座,牆身寫滿咗時令嘅海鮮。鮨一沙律$128日本甜度特高的蕃茄,配上角切刺身,新鮮沙律菜,蟹籽等等,口感豐富!蜜柑鯛$220蜜柑鯛的飼料中加入了蜜柑皮,因此食用時會散發出淡淡的蜜柑味。配上酸醋汁享用,魚肉鮮嫩可口!螢光魷魚茶碗蒸$68超爆膏螢光魷魚兌,配上滑溜嘅茶碗蒸,仲有粒粒三文魚子,每口都食得到海鮮嘅精華,配料仲有蟹柳同埋鳴門卷!穴子壽司(兩件)$88個頭確實不小!原條的穴子壽司,沒有泥腥味,肉質軟腍綿滑,經微微燒過之後味道帶點焦香。

鮨一沙律$128

• 什錦天婦羅
  • 穴子壽司
  • 味噌煮牛舌
2024-04-26 4 views
今次我地有野做去左尖沙咀,想食日本野就黎左鮨一呢度食lunch,原來呢度既lunch set都幾抵食,仲有得坐bar枱睇住師傅整壽司刺身,我梗係揀坐bar枱啦🤓呢度午餐set除左價錢平左之外,仲有沙律,麵豉湯,茶碗蒸送上,仲有甜品既抹茶餅,認真豐富👍🏻痛風丼定食($228)痛風丼係一個刺身丼,分別有三文魚籽,海膽,吞拿魚蓉,牡丹蝦4款,仲有粒蛋黃係中間,呢4樣食材樣樣精,都係多數人鐘意食既貴價貨,食物新鮮份量又多$228有埋前菜真係好抵食🤩特盛蒲燒鰻魚飯定食($168)原條既蒲燒鰻魚,一個人真係食唔曬,條鰻魚燒得香,肉質肥美,加埋鰻魚汁撈飯好正😋上錦繡刺身($348)見到面前d食材咁新鮮,梗係要叫番盤刺身啦,盤刺身擺得好靚,總共有8款刺身,每樣兩件,2個人食岩岩好,刺身分別有北寄貝,三文魚,鮑魚,牡丹蝦,油甘魚,鯛魚,螢光魷魚,同帆立貝,其中螢光魷魚比較特別,比較少食到,佢裡面有好多膏,口感爽脆,其他既刺身都好厚切同新鮮,完全冇雪櫃味,一個字,掂呀🍣😍呢間日式料理既lunch set係好抵食,呢個價錢食到咁大份質素又高既食物真係抵,所有刺身類都係客人面前做,食物衛生程度好高,店員同壽司

痛風丼定食($228)

特盛蒲燒鰻魚飯定食($168)

上錦繡刺身($348)

呢間日式料理既lunch set係好抵食,呢個價錢食到咁大份質素又高既食物真係抵,所有刺身類都係客人面前做,食物衛生程度好高,店員同壽司師傅都有禮貌,下次要再黎食過🙌🏻
2024-04-17
Type of Meal
Lunch
鮨一(位於尖沙咀厚福街)樓上原來有一間非常之出色嘅日本餐廳,佢哋嘅來貨非常之新鮮,而且菜式嘅款式多樣化!//這間日本料理餐廳,食客可以觀看廚師烹調的過程。主打壽司和刺身,菜式特別比較少見。同時提供多種日式料理選擇。//餐廳的佈局設計居酒屋風格。座位舒適。如果您想品嚐正宗的日本料理,這裡絕對值得一試!//什錦天婦羅$98三個天婦羅蝦,南瓜,茄子,青椒,番薯。天婦羅蝦個頭不小,每一隻都有成個手掌咁長,蔬菜好新鮮爽口。炸得酥脆美味。顏色鮮豔色彩繽紛。造型超級搶眼。
//這間日本料理餐廳,食客可以觀看廚師烹調的過程。主打壽司刺身,菜式特別比較少見。
同時提供多種日式料理選擇。
//餐廳的佈局設計居酒屋風格。座位舒適。
如果您想品嚐正宗的日本料理,這裡絕對值得一試!

//什錦天婦羅$98
鮨一沙律蕃茄刺身沙律八爪魚,三文魚,吞拿魚,魷魚,帶子,三文魚籽,角切刺身,好像一個他他加上原個蕃茄,底下沙律菜,加上沙律醬,少少和風醋,食落好開胃👍🏻上錦繡刺身(8款,各2切)新鮮大大片,帶子,北寄貝,吞拿魚,三文魚,魷魚,鮑魚,油甘魚,牡丹蝦每款都好新鮮,厚切日本🇯🇵級數,色澤光鮮,三文魚油脂豐富肥美,帶子鮮甜,鮑魚入口不黏,整體高水準刺身什錦天婦羅三隻天婦羅🍤蝦,四款蔬菜天婦羅汁加白蘿蔔溶新鮮熱辣辣🔥外脆內軟,粉漿皮薄,最搞笑葵扇形天婦羅,問職員原來係素麵甲羅燒香濃蟹膏,配上橙紅色蛋黃,睛王蛋,攪拌蛋黃撈上蟹膏蟹肉絲,中和左蟹膏嘅鹹味,但又提高咗鮮味配上烘乾麵包,脆卜卜麵包好似食緊多士咁味噌煮牛舌牛舌超級厚,點知入口牛舌好淋,而且好入味 相信炆得好耐,加上白蘿蔔已經索晒湯汁,特別惹味好食😋最尾嗰兩樣餸,直頭惹味到想添碗白飯食🤭
鮨一沙律

上錦繡刺身(8款,各2切)

什錦天婦羅
三隻天婦羅🍤蝦,四款蔬菜
天婦羅汁加白蘿蔔溶
新鮮熱辣辣🔥外脆內軟,粉漿皮薄,

最搞笑葵扇形天婦羅,問職員原來係素麵

甲羅燒
配上烘乾麵包,脆卜卜麵包好似食緊多士咁

味噌煮牛舌

最尾嗰兩樣餸,直頭惹味到想添碗白飯食🤭
自己一直都好鍾意食壽司,無意間見到鮨一嘅海膽飯,個份量睇見都嘩咗一聲,望一望個價錢又唔係好貴,於是即刻約朋友去食。食完覺得冇失望,可以話係同預料之中嘅味道一樣,但係呢個價錢呢個份量絕對係性價比極高。‣ 白子刺身 $148魚卵平時就食得多,白子其實就係魚嘅精巢,據聞營養豐富,女仔食嘅話會滋陰養顏。白子對於我嚟講就係另類嘅海膽,雖然食落去都仲係有淡淡嘅腥味,搭配酸汁個感覺就冇咁明顯,但係我覺得已經處理得好出色,入口即溶。‣ 雜錦天婦羅 $98佢嘅天婦羅食落口唔會好油膩,蝦咬落去都啖啖肉,炸粉唔會話太厚,食落去感覺啱啱好。而我覺得佢最吸引嘅就係擺盤,後面嘅炸扇令天婦羅好打卡able,麵條炸完之後個感覺就好似藝術品咁樣。‣ 千層海膽飯 $298雖然鮨一嘅海膽唔係最好食,但我覺得份量最足、最對得住個價錢嘅就係鮨一。海膽已經算好新鮮好甜,唔會有腥味,再加上吞拿魚蓉,令到成份海膽飯唔會太過單調。而我最鍾意嘅就係鮨一嘅赤醋飯,同平時嘅醋飯食落去真係唔同。我覺得係更加香,畢竟紅醋味道醇厚甘甜,令刺身飯食落去更加有層次。

‣ 白子刺身 $148

‣ 雜錦天婦羅 $98

‣ 千層海膽飯 $298
$300 (Lunch)
2024-04-11 16 views
特上錦繡刺身,提供了8款精選食材,每款都切成2片,海膽散發出濃郁的海洋風味,油甘魚肉質鮮嫩,入口即化,帶著淡淡的甜味。中拖羅則具有豐富的脂肪含量,口感豐潤滑順。帆立貝的甜味和鮮嫩質感讓人回味無窮。火炙目鯛經過火炙處理,外層微焦的口感和鮮美的肉質相得益彰。牡丹蝦的鮮甜和彈牙口感讓人驚艷。最後,鮑魚刺身帶來了豪華的口感和濃郁的海洋風味,絕對是一道令人難忘的美食體驗。什錦天婦羅,這道料理結合了三種蝦和四種蔬菜,蝦外層酥脆,內部保持了鮮嫩多汁的口感。而蔬菜的炸製使其保留了自然的鮮甜和脆爽口感,為整道菜品增添了色彩和口感的層次。日本蘋果沙律,新鮮的日本蘋果切成絲狀,搭配新鮮蔬菜和特製的醬汁,帶來了一種獨特的口感和味道。蘋果的甜味和脆爽口感與蔬菜的清新相輔相成,成為一道出色的開胃菜。

2024-04-11 10 views
尖沙咀鮨一幾多人幫襯,成間鋪都好有日本文化氣息。價位都唔係太進取!日本蘋果蟹籽沙律呢款食物嘅味道好鮮甜,蘋果嘅清香同蟹籽嘅鮮味完美結合。啲蟹籽帶著微微嘅鹹鮮,同埋蘋果嘅酸甜味互相襯托,令味覺更加豐富。食落去有啲脆脆嘅口感,同時都帶有啲嚼勁,令人食完之後口感清新。刺身拼盤呢款拼盤真係豪華啊!帶子、海膽、油甘魚、鮑魚同牡丹蝦等等一齊上,每樣都有佢獨特嘅味道同口感。帶子鮮甜嫩滑,海膽濃郁甘香,油甘魚有淡淡嘅油脂味道,鮑魚彈牙有嚼勁,牡丹蝦鮮甜彈牙,令人回味無窮。牛油果軟殼蟹反卷幾正,牛油果同軟殼蟹結合,帶來咗豐富嘅口感同味道。牛油果嘅香味同果肉嘅綿密質地,同軟殼蟹嘅鮮香味道相融合,令每一口都好滋味。反卷包裹住飯同食材,令口感更加豐富,同時都帶有啲脆脆嘅口感。食落去,可以感受到牛油果同蟹肉嘅完美配搭。

尖沙咀鮨一幾多人幫襯,成間鋪都好有日本文化氣息。

價位都唔係太進取!

帶子鮮甜嫩滑,海膽濃郁甘香,