2022-08-10
地方位置正常, 唔算太大, 但都夠放野, 地方清潔整齊. 半只花膠雞湯底(288$)呢間火鍋最大特色就係佢既花膠雞湯底, 所以可以話係必試, 係正式火鍋之前, 可以先試下個湯底, 十分濃又好飲,花膠數量仲要係好多, 落足料. 面頭會有d油, 雞皮比較多油建議可以整走小小雞皮同d油先試, 以免食太多油落肚. 要注意既係入面雞同花膠食埋都好飽已經夠2-3人份量食. 所以反而野食未必需要叫太多.手切安格斯 (248$)選牛方面我都諗左好耐叫咩牛食. 最後都係選返安格斯. 安格斯係火鍋絕對唔會差得去邊, 本身牛味就好重, 口感都爽口.油花味唔重, 如果中意食油花味要選和牛. 份量正常, 夠2人左右食用.火鍋其實我好中意配烏冬食, 可惜既係呢到烏冬唔係稻庭, 口感同味道就會差好遠.來貨價唔會差太遠 ,所以我建議可以轉就轉稻庭.其他配菜最特色係份量比較多, 一碟都係正常價40-60$ , 但份量一定夠2人食用.
半只花膠雞湯底(288$)
呢間火鍋最大特色就係佢既花膠雞湯底, 所以可以話係必試,
手切安格斯 (248$)
選牛方面我都諗左好耐叫咩牛食. 最後都係選返安格斯.
來貨價唔會差太遠 ,所以我建議可以轉就轉稻庭.