2022-08-06
呢間邊爐店主打花膠雞煲同生猛海鮮,雖然價錢唔算好平,但最緊要真材實料、材料新鮮。而且侍應哥哥好好態度,落完單就會有六款醬料送到去你張枱到自行調配,加上飲品選擇多,鍾意打邊爐/ 食海鮮的朋友不妨去試吓 👍🏻半隻花膠雞湯 $288好令人驚喜的火鍋湯底!超級香濃夠火候,但又唔會係重味精,唔太鹹唔會令人好口渴💕💕 超多花膠,淋滑厚身,唔知唔覺就會飲咗幾碗,feel到食咗滿滿的骨膠原落肚!🤩🤩 而且侍應哥哥會即場先剪開隻雞,所以鎖住晒啲肉汁🫰🏻其實食曬啲花膠同半隻雞都幾飽㗎喇 🤣🤣王蜆 $68呢間邊爐店另一主打就係海鮮,啲蜆好大隻好新鮮,不過就咁烚就唔算好重味,蘸埋自製醬料就啱啱好。😘芝士流心牛丸 $48我自己又鍾意食牛丸又鍾意食芝士丸,呢款芝心牛丸真係雙重享受,一咬落去,啲芝士就爆曬出嚟,小心辣親!🔥蟹籽墨魚滑 $98份量都幾多,差唔多可以整到20舊,而且幾重墨魚味,值得一試。
半隻花膠雞湯 $288
王蜆 $68