2023-05-06 222 瀏覽
生日飯有機會比我第一次食Omakase🤓 可能因為佢做緊第二位半價嘅優惠 平日黎講都算幾多人, bar枱坐滿👍🏻佢嘅Omakase 套餐有分兩大類 : 900up & below 900要幫襯900up果款先可以坐bar 枱 同師傅對話🤨今次第一次食 我地就㨂左980的「 火」套餐1️⃣茶碗蒸🤤有好多料 好多菌類 有唔同口感層次 不錯2️⃣刺身3品🔸北海道鰈魚🤤師傅將鰈魚砌到好薄好薄,用黎包住啲蔥咁食👍🏻接受到蔥嘅朋友應該同我一樣會覺得好fresh 幾新穎🔸慢煮鞍康魚肝 + 鱈魚白子🤤第一次食鱈魚白子 好creamy 一試愛上😍 雖然好似係雄性魚的精巢😵‍💫不過你當唔知咁樣食會覺得舒服啲🫣好好味,其他食物冇呢種口感🔸生蠔🦪 (唔記得咗日本邊一度)🤤好鮮好爽 唔係好重海水味 鮮甜3️⃣岩手縣鮑魚 配鮑魚肝醬😐呢個比較普通 而且每人只分得半隻鮑魚😂大方啲就更好了😂反而未食過個肝 好似蟹膏咁🤓適合重口味人士4️⃣熱盤2款- 黑松露松葉蟹春卷 & 松本容🤤春卷有小驚喜 呢個配搭好好味 不過略嫌個春卷皮唔夠脆 5️⃣7貫壽司🔸深海池魚🔸螺片 (師傅將佢分成2款壽司 2種食法 變相total有8貫壽司) 🔸銀鱈魚🔸
要幫襯900up果款先可以坐bar 枱 同師傅對話🤨
今次第一次食 我地就㨂左980的「 火」套餐
1️⃣茶碗蒸
🤤有好多料 好多菌類 有唔同口感層次 不錯

2️⃣刺身3品
🔸北海道鰈魚

🔸慢煮鞍康魚肝 + 鱈魚白子

🔸生蠔🦪 (唔記得咗日本邊一度)
🤤好鮮好爽 唔係好重海水味 鮮甜

🔸大蜆
🔸中拖羅
🔸北海道馬冀海膽卷

🔸大拖羅

壽司嘅款式由平到貴都有,價值較平嘅魚就會用複雜啲嘅製作方法,重口味名貴嘅食材就簡單為主👍🏻睇得出師傅有花過心思☺️
壽司飯有調味 而且每款壽司都會重新去飯煲拎飯 確保飯的温度 👍🏻不過個人黎講唔太鍾意飯味偏咸 有少少蓋過魚生本身嘅味道😐

6️⃣蝦頭赤麵豉湯
7️⃣抹茶鮮奶布甸
服務:
師傅有禮貌☺️亦主動同客人互動👍🏻即使我地聽完介紹就𣊬間失憶 師傅都好耐心重覆😂 睇佢保護用具嘅手勢感覺幾專業乾淨 👍🏻 而且十分十分留意客人表情同埋評語👍🏻 誠意滿分!

待應收碟收得好快 差唔多一拎起左舊壽司就收咗😂好多次我個口都未咬完… 又要移一移個身比佢執碟,有少少阻礙客人專心品嘗美食
總括來講,第一次食Omakase嘅體驗整體不錯👍🏻雖然自己食Omakase經驗尙淺 無得比較🤔不過感覺食材同服務 算對得起佢價錢👍🏻推介
之前試過幾次omakase都係食午市,終於的起心肝嘗試食夜市,希望可以食多啲唔同種類嘅食物。 呢間餐廳有一排吧枱,有個藍色backdrop做背景,比較光猛,普通枱嘅範圍就深色調為主。佢哋有啲普通日式套餐同唔同價位嘅omakase,今次就揀咗最貴嘅餐,店員推介話會食到唔同款嘅海膽。正,最鍾意食海膽😋 整體嚟講食物有中上水準,食得幾開心,主要正嘅地方有呢啲:😁真係好多海膽,開頭以為淨係食到兩款刺身同迷你丼,但原來佢都分布喺唔同嘅菜式入面😁蝦夷鮑魚配鮑魚肝醬驚喜級好食,食嘅時候比人笑隱藏唔到幸福嘅笑容😂😁 總廚Nic態度親民,其他員工服務都優質,氣氛輕鬆 但始終價錢唔平,要求會高啲,所以都有啲挑剔位:😐人手太短缺,成餐飯拖咗成三個半鐘,中間好多頗長嘅冷場,感覺好唔連貫,亦都降低咗飽足感😐壽司部分頗為失望,醋飯味道嫌過淡,魚料亦都普通,鮮/魚/油香味都唔突出😐料理部分款式相對平庸 多quota評價:😋Quota花得值(🤮<☹️<😐<😋<🤤)*****(詳細介紹,用餐時為2月中)前菜三品:水雲、蟹肉配蛋黃醬、海膽豆腐刺身:長崎蠔、⭐️真鯛薄切配赤海膽、燒帆立貝配馬糞

整體嚟講食物有中上水準,食得幾開心,主要正嘅地方有呢啲:
😁 總廚Nic態度親民,其他員工服務都優質,氣氛輕鬆

但始終價錢唔平,要求會高啲,所以都有啲挑剔位:
😐料理部分款式相對平庸

多quota評價:😋Quota花得值
(🤮<☹️<😐<😋<🤤)

*****
(詳細介紹,用餐時為2月中)

前菜三品:水雲、蟹肉配蛋黃醬、海膽豆腐

刺身:長崎蠔、⭐️真鯛薄切配赤海膽、燒帆立貝配馬糞海膽

東澤白海膽、富美苑白海膽

⭐️清酒蒸岩手縣蝦夷鮑魚配鮑魚肝醬
非常好食,鮑魚用清酒煮4個鐘,醬要煮3個鐘,太大火會起沙。鮑魚夠淋但保留口感,醬超濃郁,撈飯一流,配埋海膽都出奇地冇互搶,好回味😋

料理:鹽燒松本茸、阿波美雞免治雞肉棒配刺身級太陽蛋

壽司:寒鰤、地金目鯛(冇相)、赤貝、銀鱈魚、拖羅

其他:茶碗蒸、四國酸橘啫喱、蝦頭赤麵豉湯、宇治抹茶奶凍
2023-03-28 146 瀏覽
香港越嚟越多地方,可以食到阿媽家姐,今次試左位於黃埔站附近既一間。唔敢講佢係全港至平,但係好敢肯定佢係性價比高嘅一間!同行朋友唔食生,師傅轉換唔同款式,熱食菜式都一樣出色!
2023-02-12 411 瀏覽
係近年大家都可能會對Omakasa 有所看淡,今次想係屋企附近食餐生日飯,老婆做咗功課最後選擇左鮨竜。入去都係本住試一試唔得就冇下次既心態。一開始食蒸蛋已經覺得唔錯,味道自然舒服。之後係過程中總廚都有詳細介紹自己嘅出品,如果你問多少少佢又會解答多少少。係介紹中知道所有汁醬甜品都係自家用時間去做。每道壽司或者係前菜都用唔同醬汁配搭出唔同層次味道,而係日本料理裏面最重要嘅飯亦係令我好滿意!總廚做出嚟嘅壽司飯夾落唔會散但食落依然有空氣感放入口就會鬆開,飯粒口感煙韌,總廚話佢用咗五種米做。何想言之佢係有幾痴線。成個menu有起有落完全冇悶場。亦唔會令你食到好油膩飽滯。最後因為生日既關係仲有特別驚喜!成餐飯既體驗絕對係對得住個價錢有多!今次係鮨竜食既一餐,我見到總廚Nic對自己出品同手藝既自信,要求同尊重!佢都好留意客人嘅舉動同感受。而餐廳服務亦非常有禮細心,唔會令你唔自在。所以係絕對推介俾大家。
係近年大家都可能會對Omakasa 有所看淡,

2023-02-09
2023-02-09 305 瀏覽
第一次吃係同朋友一齊慶祝生日🎂坐係廚師面前,有講有笑⋯⋯食物質素唔錯,非常令人驚喜的一頓omakase自己本身唔太食生蠔,但係餐廳的生蠔真系絕絕子,完全沒有海水味和鹹味,令我印象深刻!刺身都好新鮮,廚師每一道菜都講解得好詳盡。我地點左每個人1280的晚餐,當時舖頭搞緊推廣,二人同行第二個半價,好抵食!所以過左一個月,又訂了台吃晚餐,四人同行第四個免費🤣雖然餐單都無乜變化,但係我仍然好掛住呢間的生蠔🦪好正!
  • 茶碗蒸
  • 生蠔
  • 海膽
2023-02-02 248 瀏覽
❁ 茶碗蒸蒸蛋又滑 以柴魚湯烹調🍥最特別係加入咗石蓴菜(日本純菜)真係第一次食 質地滑潺潺 幾特別❁ 八貫握壽司赤身、油甘魚、三文魚、真鯛 🍣火炙左口魚邊、間八魚、甜蝦、帶子帶子 幾鮮甜; 左口魚鰭邊 好香油脂味 但比起一般遍淋; 間八 肉質爽口 上面有啲柚子醬 咸咸地; 甜蝦 幾大隻 質地黏口; 油甘魚 比一般既脂肪多❁ 海老赤味噌湯蝦味好香 非常濃郁🦐入面仲有兩隻蜆仔整體食物精𡟹 質素都唔錯 魚生頗新鮮 茶碗蒸同味噌湯幾有特色 🎏🍱 價錢: lunch set $198 (Mon-Fri)

❁ 茶碗蒸
蒸蛋又滑 以柴魚湯烹調🍥
最特別係加入咗石蓴菜(日本純菜)
真係第一次食 質地滑潺潺 幾特別

❁ 八貫握壽司
赤身、油甘魚、三文魚、真鯛 🍣
火炙左口魚邊、間八魚、甜蝦、帶子

八貫握壽司

❁ 海老赤味噌湯
蝦味好香 非常濃郁🦐
入面仲有兩隻蜆仔
海老赤味噌湯

八貫握壽司
茶碗蒸淡淡嘅蛋香味 加埋豉油鮮味會更加突出—————————————————烏賊壽司黏黏地嘅口感幾特別 ————————————————-鱈魚滿滿嘅油脂香味 食落口感好滿足—————————————————蝦+海膽估唔到呢個配搭幾match 未試過咁新穎嘅食法 食落甜—————————————————北海道海膽好新鮮好甜 鐘意食海膽嘅朋友一定鐘意—————————————————手卷最最最滿意嘅一道 啲刺身 飯 同魚子混合得好好 又夠足料 口感大滿足(^V^) —————————————————蝦熬製麵豉湯蝦味好濃 但都冇搶曬麵豉嘅風頭—————————————————抹茶甜品抹茶味唔會苦 食落好甜同軟綿 一餐入面好好嘅收尾—————————————————總結體驗好好👍🏻師傅仲成日會關心我地食物啱唔啱食 值得一試嘅omakase~

淡淡嘅蛋香味 加埋豉油鮮味會更加突出

蝦味好濃 但都冇搶曬麵豉嘅風頭

抹茶甜品
抹茶味唔會苦 食落好甜同軟綿 一餐入面好好嘅收尾

生日
食物超級一般,餐廳音樂好嘈,招呼不周度, OpenRice顯示嘅餐牌同去到餐廳嘅餐牌出入分別好大,甜品是買回來的瑞士卷咬口的時候還有冰塊,味道全部整體一般,當時午餐餐廳沒有人但係安排座位原來有價錢級別的分別,所以我們就坐喺門口位快速享受午餐便走了當時我去餐廳的原因係去黃埔朋友公司所以附近選擇餐廳,看見OpenRice有訂咗兩蚊優惠所以才去,但吃了這次午餐之後等了很久餐廳職員還沒有確定我的出席,但事實我有出席,所以我損失了OpenRice送給我的兩蚊
2023-01-04
2023-01-06 216 瀏覽
天氣凍凍哋🥶,適逢朋友生日🎂,搵間日本餐廳試試,見到做緊4送1優惠,咁啱我哋4條友,正呀大家揀咗個午巿冬季限定套餐茶碗蒸➡️味道有d非一般,店員解釋係用日本植物整嘅,話好有營養價值,但我就唔識欣賞😅壽司五貫➡️ 點解其他食評嘅相咁靚嘅⁉️呢盤差好遠喎🫢 撇除賣相,真係好普通,唔係話食材唔新鮮,係冇邊款特別好食🤷🏻‍♀️手卷➡️呢個好食過手握🍣,食到吞拿魚嘅油香,紫菜亦夠脆😋壽喜燒➡️鹿兒島A5和牛,入口好嫩👍🏻,不過得一片咁多😆,正所謂冇比較冇傷害,嗰兩片小牛排可以彈開🤸,而個湯底鹹咗d,但味道正常👌🏻味噌湯➡️剛才提到壽喜燒個湯底略鹹,而味噌湯係後上,變相飲落冇乜味😐甜品➡️咁似前排好hit嗰隻日本急凍卷蛋,食落都似,no surprise🍵🔻改善地方🔻中午訂枱只限12:00 或13:45兩個時段,其他時間只可walk-in,其實係咪只招待老闆級❓️一般打工仔有幾多個可以呢D時間放飯🙄,仲有上菜太慢了,呢餐飯足足用咗1小時40分鐘先食完😪
大家揀咗個午巿冬季限定套餐

手卷➡️呢個好食過手握🍣,食到吞拿魚嘅油香,紫菜亦夠脆😋

🔻改善地方🔻
2022-12-30
我已經5年無食過omakase,因為做咗全職媽媽,24小時帶住小朋友無機會食到,今年生日我想食日本菜,上網發現鮨竜除了omakase,還有兒童餐同其他定食,有好多元化選擇,所以訂位了帶小朋友食飯通常都無可能坐bra枱,但我們8點才到,見人客比較少,bra枱有位,抱住嘗試心態問一下店員,竟然可以同小朋友一齊坐bra枱食omakase,所以8點後食飯有好多好處。因為星期一至四晚上8點後,全單8折連加一,折後大約$2700,無計兒童餐,平均$1300一位,就可以食到高質新鮮刺身,性價比極高👍🏻因為我最愛食海膽,所以我選擇了omakase雲,老公選擇omakase風,而小朋友食兒童餐。兒童餐對於一個4歲小朋友,份量都比較多,所以爸爸要幫忙分擔一下🤭Omakase雲-每一道菜都會加入海膽,會比風食兩多款海膽,師傅說雲的海膽是最高級的Omakase風-比雲少一道菜,壽司會多一件,菜式大致上相同,有些菜式會無海膽,轉成其他食材食到mini bowl時,師傅會問客人想要多飯/少飯,食完壽司時,我開始有飽肚感,所以選擇了少飯,男人多數都未飽,這時侯可以選擇多飯整體來講,食物質素同服務良好,還可以帶小朋友

兒童餐

整體來講,食物質素同服務良好,還可以帶小朋友一齊食Omakase,是一個很好的生日晚餐🥰
2022-08-08
兒童餐
平日lunch time 去食🕧就未見好多人食 小編就揀咗坐bar 枱🪑佢有幾款omakase 按返自己嘅食量去選擇🥢今次點咗兩款omakase✌️師傅好細心👏真係逐件逐件新鮮製作 每款都會逐一介紹🗣️Omakase 月($358) (Mon-Thur only) 🍲茶碗蒸🥗前菜🐠3款刺身🍣5款壽司🥣湯 Omakase 海 ($460)🍲茶碗蒸🍣12 款壽司🥣湯🍰甜品🥗前菜喺個海藻 又滑又爽 配咗個醋汁好開胃🐡右口魚 海鹽青檸 平時都係食左口魚多 所以好特別 口感差唔多 魚味就勁啲 配上海鹽同青檸 唔會腥🐠真鯛 配柚子醋、辣蘿蔔一齊食 魚味偏淡 但有鮮味同口感🐟赤貝 爽口 青檸 🦑魷魚 夾住紫菜食 但就偏淋🍥帶子 同柚子粒好夾 咩超鮮甜 🐠油甘魚 面頭鋪咗蘿蔔蓉 魚油豐富🦐白蝦 口感淋身 上面放左蝦味嘅粒粒 有心思🦈深海池魚 微微蒜香 口感好滑🍤牡丹蝦 超甜 好有口感 🍘北海道白海膽 超甜 超新鮮 好幸福 🐟青魚 面頭有片薄白昆布 鮮甜清新 有咬口🐋炙燒銀鱈魚 好有豐富油脂🍣赤身吞拿 算喺不過不失啦🐠中施羅 好肥美 入口即溶🍙吞拿魚蓉手卷 加咗蘿蔔同紫蘇葉 好足料 整個過程喺你面前整 好吸

🍲茶碗蒸
🥗前菜
🐠3款刺身
🍣5款壽司
🥣湯

Omakase 海 ($460)
🍲茶碗蒸
🍣12 款壽司
🥣湯
🍰甜品

🥗前菜喺個海藻 又滑又爽 配咗個醋汁好開胃
🐠真鯛 配柚子醋、辣蘿蔔一齊食 魚味偏淡 但有鮮味同口感
🐟赤貝 爽口 青檸
🐟青魚 面頭有片薄白昆布 鮮甜清新 有咬口
🐋炙燒銀鱈魚 好有豐富油脂
🍣赤身吞拿 算喺不過不失啦
🐠中施羅 好肥美 入口即溶
🍙吞拿魚蓉手卷 加咗蘿蔔同紫蘇葉 好足料 整個過程喺你面前整 好吸睛
🥣蝦頭赤麵豉湯 夠晒濃味
2022-10-27
以前仲住係黃埔的時候,喜慶節日要同朋友家人慶祝食餐飯,通常都係出去尖沙咀,估唔到依家黃埔花園都有Omakase,質素不錯之餘價錢亦相當親民,最平有$480 12件壽司Omakase 。我哋當日試過 $1280 廚師發板,最深刻印象三款菜:✧海膽杯▫️松葉蟹肉+北海道馬糞海膽+ 自家醃漬三文魚子,海膽味道清甜,三樣食材加埋一齊食冇得輸!✧岩手縣鮑魚蒸▫️鮑魚肉質爽彈味道清甜✧北海道鱈魚白子+ 安康魚肝▫️白子用海鹽輕輕燒過,口感creamy👍🏾

北海道厚岸真蠔
我哋當日試過 $1280 廚師發板,最深刻印象三款菜:

✧海膽杯
海膽杯

✧岩手縣鮑魚蒸
▫️鮑魚肉質爽彈味道清甜
岩手縣鮑魚

✧北海道鱈魚白子+ 安康魚肝
▫️白子用海鹽輕輕燒過,口感creamy👍🏾
茶碗蒸蛋
北海道厚岸真蠔
海膽杯
岩手縣鮑魚
茶碗蒸蛋
  • 茶碗蒸
2022-10-24 123 瀏覽
原來紅磡都有得食omakase 而黃埔一向多日本人住哩度嘅日本菜 水準都有返咁上下鮨竜有幾款omakase 價錢由$480-$1880 豐儉由人今次我食嘅係🌀風 - $1280有前菜、刺身、煮物、壽司、湯、甜品非常滿足~~~我飽到連最後嘅迷你丼都食唔落了😂💜蟹肉茶碗蒸純菜💜土佐醋水雲、腐皮伴烏魚子粉、小松菜💜北海道石恒貝💜牛油煎封鱈魚白子💜右口魚(松川鰈)💜清酒蒸岩手縣鮑魚 肝醬 💜松葉蟹肉、根室海膽、三文魚子漬💜燒白金鯛、松本茸💜帆立貝南瓜饅頭💜箸休:酸橘啫喱💜鮮帆立貝壽司💜秋刀魚壽司💜長崎中拖羅壽司💜赤身 💜伊根大拖羅 💜蝦頭赤麵豉湯💜迷你丼💜秋月梨、福岡🍓蛋糕每款菜式都好正,而當中有幾款係令我最驚喜!『🔸牛油煎白子』第一次熱食白子經過慢煮再用牛油煎香 超級香!內裡嫩滑! 好好食!.『🔸清酒蒸鮑魚』肉質好鮮嫩彈牙有清酒、醬油香味,味道剛剛好,唔會蓋咗鮑魚嘅鮮味。鮑魚肝醬好甘香,想濃味d就可以點嚟食。.『🔸赤身醬油漬』師傅用咗特別嘅處理手法,令魚肉好滑身、又冇鐵鏽味,令本身唔太愛赤身嘅我都喜歡上。.『🔸松葉蟹肉、根室海膽、三文魚子漬』鮮味、甘香、咸香,一啖食晒三種食材,鮮味在口腔中大
原來紅磡都有得食omakase
而黃埔一向多日本人住
哩度嘅日本菜 水準都有返咁上下
鮨竜有幾款omakase
價錢由$480-$1880 豐儉由人
今次我食嘅係🌀風 - $1280
有前菜、刺身、煮物、壽司、湯、甜品
非常滿足~~~
我飽到連最後嘅迷你丼都食唔落了😂

💜蟹肉茶碗蒸純菜
💜土佐醋水雲、腐皮伴烏魚子粉、小松菜
💜北海道石恒貝
💜牛油煎封鱈魚白子
💜右口魚(松川鰈)
💜清酒蒸岩手縣鮑魚 肝醬
💜松葉蟹肉、根室海膽、三文魚子漬
💜燒白金鯛、松本茸
💜赤身
💜伊根大拖羅
💜蝦頭赤麵豉湯
💜迷你丼
💜秋月梨、福岡🍓蛋糕

每款菜式都好正,而當中有幾款係令我最驚喜!
『🔸牛油煎白子』第一次熱食白子
經過慢煮再用牛油煎香 超級香!內裡嫩滑! 好好食!
『🔸松葉蟹肉、根室海膽、三文魚子漬』鮮味、甘香、咸香,一啖食晒三種食材,鮮味在口腔中大爆發,太幸福了!
『🔸帆立貝壽司』非常大件又厚身,味道超級鮮甜,好滿足!
2022-10-03 134 瀏覽
今晚做嘢雖然做到有少少夜,遲咗走,但係收工行過嚟黃埔呢一間日本餐廳,食返餐,叫做小小的慶功,可算是生活中的小確幸。先來一碗熱騰騰嘅茶碗蒸,上面仲有少少芫荽,好啱我胃口!點左牛肉飯主要材料牛肉、洋蔥,看似好簡單,食落去味道卻係有點喜出望外牛肉嘅牛味好出,洋蔥亦都好甜,,送飯好滋味,白飯亦都煮得幾好,好香,幾好咬口。整體感覺不錯啊,食物美味,而且環境乾淨舒適。可惜今日等上菜嘅時間耐,唔知係咪因為市況復甦左,人手分配未完全配合到。

先來一碗熱騰騰嘅茶碗蒸,上面仲有少少芫荽,好啱我胃口!

點左牛肉飯

主要材料牛肉、洋蔥,看似好簡單,食落去味道卻係有點喜出望外

牛肉嘅牛味好出,洋蔥亦都好甜,,送飯好滋味,

白飯亦都煮得幾好,好香,幾好咬口。

2022-06-01
小編來到黃埔一間壽司店「鮨竜 Sushi Tatsu」🥢,餐廳環境裝修以藍色和金設計為主題,有格調又時尚,有席前料理枱和窗邊位置,而背景音樂日本柔和歌曲🎵,給人感覺寧靜舒服的感覺😊 由日本直送新鮮食材,親民價錢吃超抵食壽司Lunch set,包括茶碗蒸🥚,8貫時令壽司同吸物一共HK$198,只限星期一至五供應‼️必追加HK$48海膽壽司,記得每位食客只限追加一次🧡 8貫壽司包括本鮪赤身、油甘魚、間八魚、火炙左口魚群邊、日本真鯛、三文魚壽司、珍寶甜蝦及北海道帶子🍣 壽司飯以赤醋醬油製成,每一啖壽司都是大滿足😍 特別推介以HK$48追加海膽壽司,每位食客只限追加一次,海膽賣相吸引,呈金黃色的海膽味道鮮甜,口感細嫩柔滑,入口即化的口感真是令人再三回味😍 沒有絲毫苦味及腥氣,坊間不少海膽都添加明礬為海膽保鮮防腐,而令海膽失去原本的鮮味,而且會變苦和酸,而這裡的海膽分量十足而且超新鮮,必定要追加👏🏼🍽 :午市壽司套餐 (追加海膽壽司1件)👅好味指數:7.75/10💰消費:HK$198(追加海膽壽司+HK$48)📍 地址:鮨竜 (紅磡)紅磡必嘉街120號黃埔天地第三期百寶坊地下G9號舖🈹推介優惠:N

🍽 :午市壽司套餐 (追加海膽壽司1件)
👅好味指數:7.75/10
💰消費:HK$198(追加海膽壽司+HK$48)
📍 地址:鮨竜 (紅磡)
紅磡必嘉街120號黃埔天地第三期百寶坊地下G9號舖
🈹推介優惠:N/A