無心插枊之下揀咗這間放題,之前同事介紹另一間,英文串法差不多,上網search下,見到Daieiki又新開張,決定一試! 坦白講試過其他放題,但冇乜邉間令我留下好印象,又要限時限刻,地方又迫夾又嘈,食物質數又普通,$$又貴,但今次壽星女想食放題,姑且陪她食多次!一行五人 (全女班)7:30到,一入門口感覺舒服。刺身食 ~ 好新鮮串燒 ~  夠唒熱即叫即燒串燒羊扒 ~ 好入味,冇"蘇味串燒蝦 ~ 蝦有鮮味 + 雞軟骨 (my favor) ~  一人食10串 (燒波蘿 + 翠肉瓜 ~ 清甜美中不足不焼牛舌值得一讚服預態度,因當中發生了一件微不足道的小事,幾個人走嚟不断say sorry, 又俾紙巾抺…..好有heart的一班員工! 女經理之後請我地食Haagen ice-cream。眼濶肚窄,食了3轉已頂肚 (可能飲咗3罐果汁),很多很多款色都未食,唯有下次再食多次!!

一行五人 (全女班)7:30到,一入門口感覺舒服。

刺身食 ~ 好新鮮

串燒 ~  夠唒熱即叫即燒

串燒羊扒 ~ 好入味,冇"蘇味

燒波蘿 + 翠肉瓜 ~ 清甜

美中不足不焼牛舌

題外話/補充資料: 1) 男女洗手盆共用,衛生問題,應由按掣改用自動出水。 2) 店鋪太多"監視鏡頭",令人感覺不太舒服。
2014-07-09
生日