2011-11-10 13 瀏覽
估唔到闊別一排嘅糖朝己轉型主打中菜,我都奇怪,那晚9:00pm左右吃完晚餐上糖朝食個甜品,竟見每圍枱的食物都是茶、小炒、炒麵飯等... 心想我們叫甜品會唔會好異相呢? 哈哈 環境同我2年前是一樣的,坐得舒服,服務還是佷不錯,唯一大變便是客人(由以往港人為多到依家外國人佔主導了),成9成人係遊客呢 望望Menu,甜品款式甚多,就講講我的黑珠芒果西米露啦 賣相層次分明,黑珠、芒果、西米露間段擺放;黑珠很有o趙頭,唔錯。芒果肉份量亦不少,新鮮但偏酸了 。再說西米露,稀結度適中,但又略為偏甜。整體感覺上水準下降左,唔通下次要lai食中菜先得? 我們4人用饍完後吹水閒聊好耐,職員亦無趕客走之舉,真係值得俾糖朝 一個《LIKE》喇!

望望Menu,甜品款式甚多,就講講我的黑珠芒果西米露

2011-11-01
$30 (宵夜)