2018-07-29 2426 瀏覽
個frd 趕住坐3點船番香港,為有係附近揾食。聽聞漁人碼頭開左好多新野食,甘就試試啦。今次試左開巴西燒烤,好似係5月先開,佢分開兩面有食buffet 有a la cart 專食海鮮。今次我地食巴西燒,有lunch and dinner buffet, 你可以choose 肉加salad buffet, 或者淨食salad buffet. 又真係唔貴喎。原來lunch buffet 係唔包牛既,只有雞同豬一坐低有小吃送,雖然個樣唔太討好,but 食落又ok wor, 有炸香蕉,gralic 薯條,芝士波波沙律吧都幾多choices..不過見到有好幾隻烏英仔係d 沙律吧飛下飛下, 有幾樣都唔係好敢食終於到肉啦,整體都可以啦,不過醃得偏咸,有d 燒到好乾。不過值得一讚係pork ribs, 好juicy仲有我最愛既燒波羅,食左6件,佢上面加左肉桂粉去燒,超級好味哩度環境好grand, 餐廳好大,有獨立房,面向海景,不過有d 遠,唔係甘多車到。但值得過一個休閒下午而價錢brunch又唔貴
個frd 趕住坐3點船番香港,為有係附近揾食。
聽聞漁人碼頭開左好多新野食,甘就試試啦。

原來lunch buffet 係唔包牛既,只有雞同豬

沙律吧都幾多choices..

終於到肉啦,整體都可以啦,不過醃得偏咸,有d 燒到好乾。
燒雞脾仔
腸,堅咸
Pork  ribs

不過值得一讚係pork ribs, 好juicy

但值得過一個休閒下午而價錢brunch又唔貴

2018-07-29