餐廳: 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室
資訊:

2021-07-17 170 瀏覽
放工草子話想去馬來西亞旅行,咁就帶左佢去旺角蘇媽蘇媽食飯椰香咖央多士多士焗得脆卜卜又熱辣辣 勁多咖央醬 邪惡得來又超級好食😋沙嗲串燒 半打沙嗲醬有超濃郁嘅花生味 食落又幾惹味😬湯咖喱麵湯底有點似喇沙,豆卜薯仔入曬味。 不過唔食得辣真係要留意,我哋譚仔十小辣level 覺得呢個湯咖喱少少辣😂招牌砂鍋老鼠粉呢個無影到相,但味道卻就最一試難忘有好多魚乾蝦乾豬肉醉,加埋隻蛋一齊撈埋嚟食勁滑、勁惹味🤤美祿恐龍🦖超好飲!阿姐落美祿粉勁重手,夠曬濃味!🤤店舖裝修好花心思,食物價錢都算貼地,又高質,唔怪得成日都咁多人排隊
放工草子話想去馬來西亞旅行,咁就帶左佢去旺角蘇媽蘇媽食飯

椰香咖央多士
多士焗得脆卜卜又熱辣辣 勁多咖央醬 邪惡得來又超級好食😋

沙嗲串燒 半打
沙嗲醬有超濃郁嘅花生味 食落又幾惹味😬

湯咖喱麵

招牌砂鍋老鼠粉
呢個無影到相,但味道卻就最一試難忘
有好多魚乾蝦乾豬肉醉,加埋隻蛋一齊撈埋嚟食勁滑、勁惹味🤤

美祿恐龍🦖
超好飲!阿姐落美祿粉勁重手,夠曬濃味!🤤

• 招牌砂煲老鼠粉
  • 咖央多士