餐廳: Blue Supreme
資訊:

2022-03-20 1245 瀏覽
嚴峻嘅疫情下,非午市時段可以其門如市嘅餐廳,相信一定有佢嘅吸引力。知道佢係pet friendly,啲食物又睇落唔錯,所以就諗住去試吓。一去到見到全場人個個飲住啤酒高談闊論,枱枱零距離咁,都有少少卻步,但由於帶住毛孩,唔係話咁容易搵到一個開到餐嘅地方,所以唯有等。可笑嘅係,留咗電話留位,足足一個鐘後先打嚟話有位。因為等得太耐,所以去附近行吓,於是事先聲明要幾分鐘後到餐廳,你同意話OK,於是我仆到返去餐廳,你同我講個位已經俾咗人,叫我等多幾分鐘俾另一張枱我。今次我學精,企定定喺你門口等,又等多十分鐘,但竟然喺我面前俾張枱其他啱啱到嘅人!我同你投訴,你就話佢哋等咗好耐?咩服務態度嚟呀?安排唔到你出聲吖?太不知所謂!絕對唔會花錢光顧!唔通等位期間唔同你買杯啤酒企喺出面飲,就可以當人無到?一個字:劣!