2011-07-28 205 瀏覽
Wooloomooloo Prime跟好姐妹今天傾開電話, 見大家無見, 即興今晚食來食個飯, 沒有訂枱, THE ONE 18/F 以上的餐廳WALK IN 就只有呢間有位. 兩個人樣樣都想試就點咗Loster Bisque - 龍蝦湯好rich Oysters - good Foie Gras - 煎得好香, 好味 Crab Cake - 呢個又係好香同鮮味Tomato & Steak Salad - 清清地, 大蕃茄+其實食到呢到我地已經好飽, 但係甜品個胃仲有位, 哈哈......所以2個人叫咗3個甜品. 服務品都確認一下我們係咪點三個, 怕我們吃不下. Hot Chocolate Cake - yummy Tiramisu - 唔係好夠酒味Raspberry Napoleon - 呢個最好食今晚同老死過咗一個好滿足的晚上!
Wooloomooloo Prime

兩個人樣樣都想試

就點咗
Loster Bisque - 龍蝦湯好rich
Oysters - good
Foie Gras - 煎得好香, 好味
Crab Cake - 呢個又係好香同鮮味

Hot Chocolate Cake - yummy
Tiramisu - 唔係好夠酒味
Raspberry Napoleon - 呢個最好食

今晚同老死過咗一個好滿足的晚上!

Hot Chocolate Cake
Tiramisu
Raspberry Napoleon
Foie Gras, Crab Cake, Tomato & Steak Salad
Loster Bisque
Oysters