2023-03-08 187 瀏覽
📍 Paws Pantry Cafe (大圍)大圍積存街74-76號地下去大圍踩完單車,見到附近有間新開嘅Cafe,有試業優惠,$88就有嘢食同咖啡勁吸引!✨✨✨抵食之餘,呢到仲要有狗狗餐🐶🐶各位愛狗之人記得帶狗狗黎一齊嘆☕️☕️☕️Lunch set👉 鰻魚滑蛋牛角包💰$88😋😋😋😋.2/5鰻魚同滑蛋味道都好夾,鰻魚肥美,無平時既鰻魚汁咁濃烈,食落比平時既淡一點,我幾鍾意 💓💓 而且炒蛋勁滑,牛角包好鬆脆。好好食😋😋而且好足料,係食到尾都仲有餡😆😆😆✨Ice americano 簡單而且充滿濃厚咖啡香氣,先甘後微果香。Lunch set 👉 滑蛋叉燒牛角包💰$88😋😋😋😋.2/5叉燒蛋又係無得輸,香濃蛋味而且炒得滑溜上面,厚切叉燒好香蜜糖味。質素同想像中一樣高😋😋面頭仲有少少香蔥食落更香口。佢個牛角包切得好深,所以一樣爆曬餡😆😆😆Flat white☕️個拉花好可愛✨✨ 比想像中大杯,係我鍾意嘅nutty味度,個泡泡打得好挺身,飲咗一半都仲喺度💓Lunch set👉香濃蜆肉意粉💰$88😋😋😋😋.2/5蜆肉細細隻,無殼,入口好鮮甜美味,爽口,意粉🍝彈牙,軟硬適中 ,!好香蒜蓉味 非常之惹味 😋
📍 Paws Pantry Cafe (大圍)
大圍積存街74-76號地下

👉 鰻魚滑蛋牛角包
✨Ice americano
簡單而且充滿濃厚咖啡香氣,先甘後微果香。

👉 滑蛋叉燒牛角包
Flat white☕️

👉香濃蜆肉意粉
😋😋😋😋.2/5
蜆肉細細隻,無殼,入口好鮮甜美味,爽口,意粉🍝彈牙,軟硬適中 ,!好香蒜蓉味 非常之惹味 😋😋
✨ AFFOGATO
呢杯Affogato打卡一流。咖啡味道唔會過酸,雪糕充滿Vanilla味。一啖雪糕,一啖咖啡絕對係一種享受。再攪勻黎飲,成杯咖啡口感即刻濃厚左好多,好creamy !

Lunch set $20加配額外一款牛角包窩夫!
✨ Nutella & Banana,香蕉榛子醬牛角包窩
😋😋😋😋.5/5
即叫即製需小小時間,外脆内酥的牛角包窩夫奶油味好濃郁,配上濃厚榛子醬和新鮮香蕉,簡直完美!

回頭: yesYesyes!!😆😆呢到個staff好有heart,即使係得一個人都冇Hea我哋😆😆食物都仲係咁有質素,而且仲可以帶狗狗🐶同埋有食物提供俾狗仔!

#kermit食在大圍
##kermitpetfriedly