2020-02-23
今次同埋屋企人一共五個人嚟幫襯位於長沙灣嘅雪山冰廳聽朋友講呢度最好食嘅係經典芝士煎蛋牛肉漢堡包😍於是就點左個套餐😍😍😍漢堡包之外仲包左餐飲同埋一個迷你肉醬意粉朋友果然無介紹錯,漢堡扒牛肉味濃好juicy, 而漢堡包包皮鬆脆!一切開有流心雞蛋加埋半溶芝士真係超邪惡啊🤤🤤🤤🤤而且個包都好大,可以一齊share食另外肉醬意粉味道唔錯而且一啲都唔迷你啊 係好大碟㗎🤣🤣🤣呢個套餐真係超抵食!足餡榛子流心西多🥪西多士炸到金黃香脆,蛋味香濃,而且入面仲搽咗Nutella,岩哂我呢個鐘意食甜野既人啊!王牌-始祖椒鹽豬扒飯 豬扒嘅份量好多,椒鹽味好香口,最特別既係豬扒飯個底仲係炒底架,加左紅椒洋蔥落去炒香,所以食起嚟特別惹味!另外仲叫咗個經典常餐:有沙茶牛肉公仔麵,麵係出前一丁嚟㗎!👍🏻面底軟硬度適中,牛肉嫩滑,湯底好正加埋沙茶醬更加濃郁!另外常餐仲配埋午餐肉炒蛋+丹麥多士!好少茶餐廳可以食到丹麥多士呢種貴價包嫁,配埋滑蛋真係超好味😽而餐飲表妹就點左華田曲奇妙趣,上面加咗好多cream連埋oreo好正㗎,岩哂小朋友😹 另外媽媽就點左港式茶走紅豆冰,好特別,紅豆份量好多,超滿足!
漢堡包之外仲包左餐飲同埋一個迷你肉醬意粉
一切開有流心雞蛋加埋半溶芝士真係超邪惡啊🤤🤤🤤🤤
而且個包都好大,可以一齊share食
另外肉醬意粉味道唔錯
而且一啲都唔迷你啊 係好大碟㗎🤣🤣🤣
呢個套餐真係超抵食!
足餡榛子流心西多🥪
王牌-始祖椒鹽豬扒飯