2023-03-16
山林道好多餐廳簡,今日我地係「每日」同JUST’er Bar & Restaurant之間選擇一入到去樓面個哥哥已經好好禮貌,叫我地小心,岩岩拖完地個D,望住個meun心諗TST既lunch可以咁彿心既?價錢一D都唔貴,仲有唔少既選擇,心大心細諗緊食咩既時候,又會過黎比D建議我地,而且佢會主動問要唔要暖水呀~加哂分👍🏻「全院滿座」個塊霓紅燈係餐廳入面最吸引我地,想人唔記得都難🤭黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯($163)上到枱就散發住香濃既黑松露香味,而且和牛煎香脆左個外層先再切開再上碗,個D油脂真係不停咁呼喚住你架 ,切開隻水波蛋同和牛撈埋一齊食,會自己滑落喉嚨架😋美乃滋白汁帶子(半生)扁意粉($77)其實我係沙律醬控,所以冇理由唔叫佢,白汁入面加左沙律醬,增加左D酸味,令到白汁冇咁漏,而且帶子係半生狀態,仲好嫩滑👍🏻餐飲玫瑰花茶 $43-$24(午餐扣減)玫瑰花好足,飲落仲有蜂蜜既甜味。同埋壺花茶好大壺,令到我同朋友決定下次shopping到攰就黎E到飲杯茶休息下~餐飲菠蘿熱情果沙冰 $45-$24(午餐扣減)熱情果味濃,岩哂食熱氣野個陣飲真係值得再黎💕
黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯($163)
美乃滋白汁帶子(半生)扁意粉($77)
餐飲玫瑰花茶 $43-$24(午餐扣減)
餐飲菠蘿熱情果沙冰 $45-$24(午餐扣減)
熱情果味濃,岩哂食熱氣野個陣飲
真係值得再黎💕