2021-09-10 639 瀏覽
今鋪終於到我豪一次喇! 上雲頂食下午茶!今次訂到位於102樓既The Lounge & Bar 食下午茶架 因為預訂真係好搶手!仲要望無敵海景位每日都有限, 包2人份甜品咸點 另有茶咖啡提供選了配香草茶 飲落好放鬆好清香茶架分3層 一職咸點 2層甜品 自家出品鬆餅香鬆脆口 配牛油果醬一起吃 鮮果醬香甜不膩 牛油特別濃香朱古力慕絲杯,濃郁朱古力漿加脆朱古力入口濃郁帶少少可可苦甘味好味新鮮水果撻,選用時令既生果入撻,今期係日本蜜桃同香印提子,特別香甜 撻皮酥脆美味仲有小龍蝦包用法包放上蝦肉加沙律醬,鮮甜蝦肉好味!仲有幾款都一口撻同批,非常豐富!The Lounge & Bar尖沙咀柯士甸道西1號環球貿易廣場(ICC)香港麗思卡爾頓酒店102樓102/F, The Ritz-Carlton Hong Kong, International Commerce Centre, 1 Austin Road West, Tsim Sha Tsui平均消費$300評分8/10
今鋪終於到我豪一次喇! 上雲頂食下午茶!
選了配香草茶 飲落好放鬆好清香
茶架分3層 一職咸點 2層甜品
仲有小龍蝦包用法包放上蝦肉加沙律醬,鮮甜蝦肉好味!
仲有幾款都一口撻同批,非常豐富!

The Lounge & Bar
平均消費$300