2021-02-19 1308 瀏覽
😋《Tea Château》@teachateau Coffee Capsule我諗大家都知係咩嚟,但Tea Capsule我就第一次聽喇🤣平時係公司都會用茶包泡茶飲嘅我,今次遇上Tea Capsule,比我一個全新體驗❗️係Tea Château 試飲左杯可以舒壓寧神嘅茶,綠茶🍵配上小小花果香味,清甜,茶味帶有餘韻,飲完個人又幾舒服啵❗️其實佢地出咗好多款口味嘅Tea Capsule,仲有職員詳細介紹同試飲添❗️👍🏻實會買到岩自己嘅口味❗️另外一提,Tea Capsule可以係其他膠囊咖啡機都用到架❗️ 放Tea Capsule 入沖泡機,只要簡單一按,就可以品嚐到美味嘅茶喇❗️飲茶都要變得更時尚,❗️
😋《Tea Château》
@teachateau