2019-09-11 92 瀏覽
鐘意食Burger🍔嘅你一定唔可以錯過呢間 重量級邪惡漢堡店😼餐牌嘅漢堡分為牛肉、魚🐟、海鮮、雞、鴨、素食漢堡 仲有沙律🥗、小食、飲品唔夠邪惡仲有各種Toppings可以加😆包括雞蛋、洋蔥、芝士、煙肉、牛油果🥑、蘑菇....黑松露芝士大烤菇煙肉牛肉漢堡 $130Truffle Cheese Portobello Burger超巨型嘅漢堡🍔😱 女仔冇可能一啖放落口漢堡包皮微微烘過 食落有少少脆中間餡料分別係大啡菇、牛肉、煙肉、蕃茄、生菜大啡菇上面搽上滿到瀉嘅黑松露芝士醬😍成個包好香濃松露味 正啊😚牛肉係高質👍🏻唔係免治牛肉個款 係真正鮮牛肉手打而成 口感鬆軟多汁🤤 真心加咗唔少分.墨西哥辣椒芝士雞柳漢堡 $98Jalapeño Chicken Burger Combo 唔食牛唔緊要😏呢款啱晒鍾意食雞嘅朋友呢款漢堡終於冇咁巨大啦🤣雞扒用墨西哥辣椒🌶️醃過 唔算特別辣但係食落好惹味👍🏻另外芝士🧀嘅份量剛剛好 呈半溶狀態 另外加入酸瓜 感覺冇咁油膩.每一款漢堡可以加$30配薯條同飲品我加咗荔枝水果茶同蜜桃🍑水果茶飲品味道較淡 唔會有太多糖漿 水果茶底較濃
黑松露芝士大烤菇煙肉牛肉漢堡 $130
超巨型嘅漢堡🍔😱 女仔冇可能一啖放落口
漢堡包皮微微烘過 食落有少少脆
中間餡料分別係大啡菇、牛肉、煙肉、蕃茄、生菜

墨西哥辣椒芝士雞柳漢堡 $98
Jalapeño Chicken Burger Combo