見到openrice好評想去試下,結果完全就係scam,食完大概過兩個鈡後我就feel到自己唔舒服,嘔晒所有野出來。個frd去兩次washroom後都係一直肚痛! 嚴重懷疑閒店嘅衞生條件同食品安全!!行入去地面滑到好似ice rink,碗底有黑點。 閒店recommend嘅烤魔鬼魚,唔單止難食,魚肉中間好似未熟,仲有腥臭味! 個甜品都係推薦菜,結果好甜仲油。 侍應態度都極差,我地明明book左,入去仲check埋phone number,結果被安排係牆壁隔離嘅角落,我要求換到隔離疏化被拒絕,話係reserved,唔通我地唔算reserve? 一直到食完張疏化都空住。 埋單book過台應該有9折優惠,侍應先是計5% off,我correct距先改成10% off。 極差嘅體驗,千祈唔好去!