經友人介紹話呢間餐廳唔錯,上網一睇都幾多人食下,於是搵左日過尖沙咀試下呢間西班牙餐廳。大約6點55左右去到門口,人流都幾多下,一問之下先知原來要預約先可以入,但好彩都有位可以入,但就要8點前交枱,都算有充足既時間進食🤔。入到去先留意到每人最低消費150$,尚可接受。環境裝修黎講真係唔錯,又係休閒感多,椅子採用左天藍色,好令啊。最特別既係枱面上張濕紙巾,好令既包裝!(離題🤣)食物1.焦糖單骨雞翼熱辣辣的單骨雞翼,入口要小心燙咀❗️雞翼炸到外皮脆口後再以焦糖作為醬汁,十分惹味。2.海鮮西班牙炒飯(一人份)以價錢黎講,個人覺得有小小略貴,份量一般,味道還好,大概係貴在海鮮方面吧。不過我地未食完就比個侍應收走左,exo me?可能我地食得太樣衰🤷🏻‍♀️3.烤蝦配芒果菠蘿莎莎及多士係OPENRICE上見到呢個菜式外觀望上去好似幾得意,於是就order左。但上到黎同之前睇既相唔同,本來應該將蝦同醬放係多士之上,但結果分開左放,可能改良左黎?味道方面,普普通通吧,但一定要連埋醬黎食,否則很寡。4.辛派班尼迪蛋本來想叫另一個沙律,但其中一樣材料冇貨,只好轉叫另一款。而呢款既材料都幾多下,食落同一般沙律不

食物
1.焦糖單骨雞翼

2.海鮮西班牙炒飯(一人份)

3.烤蝦配芒果菠蘿莎莎及多士
味道方面,普普通通吧,但一定要連埋醬黎食,否則很寡。

4.辛派班尼迪蛋
本來想叫另一個沙律,但其中一樣材料冇貨,只好轉叫另一款。
而呢款既材料都幾多下,食落同一般沙律不同,幾鍾意佢入面將薯皮切皮加入。本來餐牌有寫話係辣,但食落都唔太覺,只係則邊既面包有好輕微既辣味。

整體黎講一般般。

2017-04-22
$210.1 (晚餐)