2023-04-03
Room 3🍸High Tea一齊chill.嘆下午茶一流嘅地方🥹😍是日約左黎chill☺️環境好chill,一入到去係好cyber feel嘅吧枱,餐廳有兩種feel,一個廳高貴、一個廳文青,融埋一齊係無違和感😍重點好鐘意啲音樂,全部都係耳熟能詳嘅英文歌,全部都係jazz版🥳.有好多款Signature Cocktail🍸🔺The Fiction紫蘇葉嘅味道第一次試☺️如果鐘意呢隻味,一定要試試!落左種植園甜酒,唔太甜,有種清新唔膩嘅感覺🔺Uisuki好特別既配料~加左無花果、奶油、楓糖漿,whiskey做base,超濃啊岩飲慣濃酒嘅朋友🥃.Tea配串燒係一個好選擇‼️好多雞嘅部位都食到🐔🔺雞皮•好邪惡🤪但佢唔係必油出黎,唔會太有罪惡感🤣🔺雞軟骨•脂肪香好正,大大粒咁好有咬口!🔺雞尾•好似真係第一次試🤭炸到脆一冤的🔺雞腎•爽口呀~串燒必食!🔺雞心•比雞腎硬身啲同樣爽口🔺雞肝•細個起已經鐘意!😍😍😍.免治雞肉配日本溫泉蛋🐔🥚雞蛋落左醬油,攪勻佢就可以點雞肉啦~.沖繩黑豚虎蝦燒🦐蝦肉已經剥好肉,出面包住黑豚肉第一次見呢😋.炸日本白蝦🍤呢碗小食極推薦‼️炸白蝦勁脆口,啖啖鹹香,食完一條又一條☺️送酒
有好多款Signature Cocktail🍸
🔺The Fiction
🔺Uisuki
Tea配串燒係一個好選擇‼️
好多雞嘅部位都食到🐔
🔺雞皮•好邪惡🤪但佢唔係必油出黎,唔會太有罪惡感🤣
🔺雞軟骨•脂肪香好正,大大粒咁好有咬口!
🔺雞尾•好似真係第一次試🤭炸到脆一冤的
🔺雞腎•爽口呀~串燒必食!
🔺雞心•比雞腎硬身啲同樣爽口
🔺雞肝•細個起已經鐘意!😍😍😍
免治雞肉配日本溫泉蛋🐔🥚
雞蛋落左醬油,攪勻佢就可以點雞肉啦~
沖繩黑豚虎蝦燒🦐
蝦肉已經剥好肉,出面包住黑豚肉第一次見呢😋
炸日本白蝦🍤
呢碗小食極推薦‼️炸白蝦勁脆口,啖啖鹹香,食完一條又一條☺️送酒係一流~
鯛魚燒🐠
最後點返個甜品🍮配左紅豆同忌廉,鯛魚燒好香脆入面夾住紅豆餡🫘