2020-04-08 823 瀏覽
📍Central📍..California tower入邊層層都有得意野食,, 前排個bestie話想試呢間, 入到餐廳, 環境燈光會偏暗浪漫, 個晚岩岩前海洋公園主席同蘭桂坊之父盛智文就岩岩住我地鈄對面, 佢瘦左好多, 比想像中無咁高😯佢個人好decent@@..📍紅酒燉牛頰面💰HKD 298.00📌味道:8/10 分(賣相真係好靚, 牛肉完全入哂紅酒味, 份量岩岩好, 其實我好驚食太大舊既肉, 因為我老了😂👵🏻, 其實我好牛魔王到爆, 因為牛味太香, 牛面呢個位係脂肪比其他位置小, 同時骨膠原係比其他位置多, 仲點係質地都完全係多汁好嫩🥰❤️..📍 牛肉芝士漢堡💰HKD 188.00📌味道:8/10 分(如果大家有唔好食既牛堡可以介紹我去試, 因為so far咁內, 我真係未食過難食既牛堡😂😂香港既西餐廳牛堡都係一個regular 黎, 呢間漢堡都係做到市場上中上標準👌🏻, 一樣都係牛肉多汁幼嫩, 我個人太重口, 所以基本上每次食牛堡都會叫staff俾pepper同seasalt 我會拎起個包落落牛肉面上邊🥺🤭❤️重口人士一定可試我咁做🤡..📍 南瓜湯💰within HKD 60.0
📍Central📍
📌味道:8/10 分
📍 南瓜湯
💰within HKD 60.00
📌味道:7.5/10 分
佢碗野唔知係味用左好多南瓜, 佢質地傑達達, 熱辣辣。 正🙏🏻一定要落埋朝椒粉係面, 野味很多🥰 西餐湯我另外都會推薦龍蝦湯
📍環境: 7.8/10
📍Outdoor area is not available** ( for
smokers)
📍不可帶寵物黎餐廳🐶
📍要加1😉