2009-12-12 10 瀏覽
西龍傳糰,同我喜歡的秶飯十分類同,但「飯糰」無咁滯,糙米感覺又健康,所以見openrice有coupon,都印左出黎用。平時都係自己揀配料,而coupon就係食配好的芝味牛肉特大飯糰餐。才料係絕代雙色米、五香牛肉、芝士、魚鬆。Pre-set好的配搭,果然係好好食。雖然見佢一塊芝士撻上飯上,但又未必啖啖食到芝味,亦未見流汁。牛肉係「邊爐肥牛」,以五香熬到入晒味,連肥油都變成如海哲的o趙感,似乎油份走晒,食得放心!黑豆漿,其實唔係咁鍾意佢d豆漿,杰杰地,無乜豆味,似米槳多d。不過食完那個堪稱「特大」的size,同普通size有何分別!?那「豆」漿,啱啱可以彌補,飯糰份量的空缺。p.s.惠顧滿廿蚊,送冬日美食節入場劵兩張!
西龍傳

,食得放心!
p.s.惠顧滿廿蚊,送冬日美食節入場劵兩張!
你覺得飯糰size特大ma?
2009-12-10
$24.5 (晚餐)
你覺得飯糰size特大ma?