2022-05-31 524 瀏覽
已經第二次食The Point ,今次就去咗青衣城個間,環境好大好乾淨,服務好好,而且空間感大,同朋友邊食邊傾好relax🙆🏻‍♀️我哋兩個就叫咗明太子醬軟殼蟹pizza ,墨魚汁海鮮意大利飯同榛子朱古力香橙披薩🍕❣️明太子醬軟殼蟹pizza配料好豐富,有軟殼蟹、蟹肉、櫻花蝦,紫菜等等,披薩批邊微微焦香,香脆可口,蝦🦐鮮味突出,好彈牙,重點係作為芝士控,見到長長嘅芝士拉絲,滿滿嘅芝士,真係超級正呀😋仲有濃郁明太子醬,十分惹味👍🏻👍🏻❣️ 墨魚汁海鮮意大利飯海鮮新鮮,特別係蝦🦐鮮味十足,加上真正墨魚汁配意大利飯,口感一流,真心推介,雖然每次都食到個口黑媽媽😂❣️榛子朱古力香橙披薩甜品種類唔夠,大多係呢類創新嘅pizza甜品,見幾特別,就叫咗個試吓😂可惜味道大失所望🙈榛子朱古力醬、橙肉、榛子碎同雲呢拿雪糕,賣相唔錯,但味道就一般🙈🙈橙味朱古力我個人唔太鍾意,配上雪糕,整體味道唔太協調,雖然女人有2個胃,但呢個都好飽,要留意一下🙆🏻‍♀️💕Strawberry Ice Cream Float 夢幻粉嫩,有雲呢拿雪糕喺上面,杯底有士多啤梨蓉,味道甜而不膩👍🏻

❣️明太子醬軟殼蟹pizza

❣️ 墨魚汁海鮮意大利飯