🔹 Pooh同朋友衝住哩個黎,聽聞6點幾去到呢款已經賣晒🙈 所以我地為咗要食到決定要提早五點就食晚餐🤣👉🏻你妳甜品套餐 $62 🔹包一款甜小食 + 一份芋圓 + 飲品1️⃣⭐️肉鬆芋泥吐司⭐️ (+$25) (8/10)Pooh同朋友衝住哩個黎,叫到表示好開心🥳 果然無令我失望,哩個組合比想像中更夾👍🏻 食到芋泥嘅綿滑,又食到肉鬆嘅鬆脆❤️ 肉鬆唔會比芋泥搞到淋淋左😋 比之前食過嘅紫薯芋泥吐司好食好多🤣 如果可以暖暖地咁食就好啦😚2️⃣ 仙草3號 (6.5/10)成碗份量唔係講笑,都幾多🤣 有包餡芋圓比較少見,難得食到都幾開心🤤 仲有樣幾有咬勁嘅水晶,增添口感👍🏻 布丁好搞笑,竟然係咁平時小朋友食嗰款🍮 整體表現唔錯,但無驚喜😳 👉🏻輕食飯麵套餐 $68🔹包一款主食 + 一份小圓 + 飲品3️⃣⭐️小魯肉飯⭐️(8.5/10)哩個真係不得了,好好食💕 唔好睇佢細細碗,其實可以食到好飽😍 魯肉汁非常香,入口味道好豐富,食晒成啖仲有八角嘅後勁🥳 有魯肉,有豆卜,仲有隻好溏心嘅滷水蛋😋 完全唔油膩,減低罪惡感✌🏻 如果魯肉份量多少少就更好😚 哩個真係必點‼️4️⃣ 一口鹽酥雞拼炸酥炸甜不辣 (7/10)鹽酥雞外脆內j

👉🏻你妳甜品套餐 $62
🔹包一款甜小食 + 一份芋圓 + 飲品

1️⃣⭐️肉鬆芋泥吐司⭐️ (+$25) (8/10)

2️⃣ 仙草3號 (6.5/10)

👉🏻輕食飯麵套餐 $68
🔹包一款主食 + 一份小圓 + 飲品

3️⃣⭐️小魯肉飯⭐️(8.5/10)

4️⃣ 一口鹽酥雞拼炸酥炸甜不辣 (7/10)
鹽酥雞外脆內juicy,一啲都唔厚粉👍🏻 一口size好似有好多粒咁😆甜不辣都好彈牙,不過唔知係咪太煙韌,咬到牙有啲攰😂
下午茶