2022-02-28 350 瀏覽
喺西貢海旁飲茶,真係幾舒服嘅,最近人流唔多,喺呢度飲茶都唔會有好擠擁唔衛生嘅感覺,亦都有個機會好好望吓陽光,提升正能量。呢度飲茶呢,當然都要做足晒所有安心出行啦,查針卡嘅功夫。樓面姐姐,亦都好有禮貌,好有耐性咁提食客去做好安心出行同埋查針卡,呢度要加一加分。而點心,可以去中間嘅車仔檔自己去選擇,都有各色各類嘅點心,都齊全嘅,枱面亦都會有點心紙,俾大家去落單。經過”詳細”研究,可惜呢度個小點應該係得一款,就係牛柏葉,真係百物騰貴,如果有其他嘅小點請大家分享一下特別提一提嘅係,佢象徵式收茶錢,我星期六去食,一大朝早,7:30左右啦,收一蚊茶錢一個食完一個咁開心嘅早茶之後,真係充滿力量,去挑戰西貢嘅遠足路線。

燒賣
大包