2019-12-17 132 瀏覽
話說搵呢一間餐廳先知原來附近就係太平館餐廳(見識少😅),下次有多個藉口去呢度附近搵食😜🍽好講返正題,今次無啦啦想食咖喱野係因為我個朋友好鍾意食咖哩,所以搵搵下就搵到去呢一度呢一間印度(?)咖喱餐廳比我嘅感覺好乾淨企理,餐牌是十分分乾淨的說👍🏼 潔癖的人起初好驚食呢啲咖哩會有好大浸香料味🤧 但比想像中冇咁大浸味,係可接受嘅味點完餐就送咗餐前小食,係鹹鹹脆脆嘅胡椒薄脆餅+兩款醬膽粗粗試左個咖哩角,又ok wor除左素食就係羊肉,朋友怕膻 素食裏面有薯仔同青豆 好彩青豆都融入到啲薯蓉😳呢個香烤雞好野👍🏼真係唔錯 上碟熱辣辣 雞件唔鞋 醃到雞肉都變色 做左功課先嗌,幾好幾好 仲比舊檸檬🍋 好fresh好開胃又係雞 嗌呢個完全為左要點Naan黎食 估唔到啲雞又唔錯Naan,超正既薄餅,煙煙Unun有蒜蓉牛油香味 真係搵爐烤出黎仲有啲炭灰係到又係做左功課先嗌既芒果乳酪 我好怕好甜但呢個有乳酪既酸 仲飲到芒果香味

點完餐就送咗餐前小食,係鹹鹹脆脆嘅胡椒薄脆餅+兩款醬

膽粗粗試左個咖哩角,又ok wor

仲比舊檸檬🍋 好fresh好開胃

又係雞