2023-09-12 636 瀏覽
今日天氣非常好,同大王子同朋友仔入完迪士尼,入園後,二位小朋友都訓左,去了附近的青衣站揾食,點知發現呢間有一人邊爐,我同另一位媽媽見到都心心眼,即係享受metime,做左媽媽之後就會明白呢種心情唔好以為青衣城就會價錢貴,每人大約$100 唔洗已經可以開餐了,我們二個點了一模一樣的小火鍋蕃茄濃湯美國穀飼肥牛小火鍋另加美國穀飼肥牛片+$8,有3片日本稻庭烏冬$12火鍋份量十足,一人一個鍋食都綽綽有餘,蕃茄湯底超濃郁,配料有穀飼肥牛、台灣腸、番茄、粟米、菜等等穀飼肥牛超肥厚,好香的牛味,沒有配料的情況下都食到牛肉味好香沒有筋位 台灣腸好香好好味,好似炒香左先放上鍋上日本稻庭烏冬口感煙煙韌韌,口感十足總結:                                                    以一人一鍋黎講性價都相當高,我地有二架bb車都不用收埋,可以放在門口旁邊,食飯時候可以見到小朋友在車中,非常安全

蕃茄濃湯美國穀飼肥牛小火鍋

另加美國穀飼肥牛片+$8,有3片

日本稻庭烏冬$12

台灣腸好香好好味,好似炒香左先放上鍋上
日本稻庭烏冬口感煙煙韌韌,口感十足
總結:
2023-07-16