2012-12-25 307 瀏覽
{ |:| 瑪莉拮絲襪 |:| } 平安夜,去k屋企開christmas party 多謝k & 屋企人為大家準備左成一呀!! 我地亦當然唔會兩手空空咁走上去啦~!由 r 提議,我們決定帶埋....係咪好mini,好可愛呢~!! ( 喂! 後面個兩粒雪人仔做咩係咁係到 ji ji zum!?!?!) 其實以前好怕食依d靚靚cupcake,上面pat cream愈靚就愈驚,驚會爆甜但今次定既cupcake真係好好味!! d cream 好滑,又唔會太甜,同埋真係幾靚,好有christmas feel~! 不過呢,要親身到店面攞貨。係銅鑼灣同灣仔行黎行去,c & v 行到真係有d 腳仔軟
{ |:| 瑪莉拮絲襪 |:| }

平安夜,去k屋企開christmas party
一桌面都係k &屋企人準備的食物~ 辛苦晒啦!

由 r 提議,我們決定帶埋....
Natural Chiffon : christmas mini-cupcake set

但今次定既cupcake真係好好味!!

外賣自取
聖誕節
一桌面都係k &屋企人準備的食物~ 辛苦晒啦!